صرفا برای تایید عرض میکنم ، ما نیز برای مشتری تهیه کردیم و مشکلی نداشتند و راضی هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
صرفا برای تایید عرض میکنم ، ما نیز برای مشتری تهیه کردیم و مشکلی نداشتند و راضی هستند
بنده هم ازشون سرویس میگیرم برای مشتری و کیفیت و پایداری خوبی دارن.
منابع ای که ارایه می شود در قابل هزینه ای که پرداخت می کنید واقعا مناسب است. همانطور که اطلاع دارید Disk های NVME خیلی گران قیمت بوده و سرورهای مجازی تحت این Disk ها قیمت بالایی دارند اما شما می توانید با هزینه ی بسیار بسیار ناچیز این ماشین های مجازی را از هتزنتر تهیه نمایید.
در کنار مزایای عمومی سرویس که در حد کیفیت هتزنر است چند نکته زیر که عیب این محصولات محسوب می شوند درج می گردد.
۱- عدم ارایه سیستم عامل ویندوز
۲- CPU نه چندان قوی در مقابل قدرت دیسک ارایه شده (مدل CPU مخفی شده اما انگار سری Skylake بوده و سرعت ۲.۱ MHZ دارند.)
۳- عدم شفافیت و Document ion مناسب سرویس کلاد
اما صرفا هدف اعلام نقاط ضعف بود و در کل سرویسی بی نظیر ارایه شده است. همچنین سرعت I/O دیسک های هر ماشین ۸۵۰ MB/s است.
سلام
من هم برای میزبانی 4 تا سایت پلان cx21 رو خریدم و 1 ماهی میشه و واقعا راضیم از کیفیتش
سری پردازنده هم داخل سایتشون واضح نوشتن
سری سرور ها Skylake Xeon هست اما دقیقا نگفته مدل پردازنده رو که مثلا سری دسکتاپی هست از نوع core i یا سری سرورکد:Our cloud servers are located in our own state-of-the-art data centers and provide top performance with their Intel Skylake Xeon CPUs and speedy NVMe SSDs for all your resource-intensive projects.
از قسمت ISO IMAGES اقدام به مونت کردن ایزو ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه بکنید و از طریق کنسول نصب کنید
البته متذکر بشم که تنها با مونت کردن یک سیستم عامل نمیشه نصب رو انجام داد مثلا برای لینوکسها باید از میرور ها استفاده بشه و برای ویندوز هم برای اینکه هارشو بشناسه باید از طریق ایزو virtio-win-0.1.141.iso اقدام به شناسایی هارد و پارتیشن بندی کنید بعد نصب کنید
فقط الکی است نمیدونم فرقش با سایر سرورهای معمولی یا ex ها چیه ؟
با سلام
کاربر محترم دیتاسنتر هرتزنر از لحاظ کیفیت و آپ تایم بسیار قابل قبول می باشد
تجربه کار ما با این دیتاسنتر این را گواهی کرده است
ولیکن ساز و کار های این دیتاسنتر خاص می باشد و شما انتظار پشتیبانی فنی را زیاد نباید داشته باشید
بیشتر نوع کار این دیتاسنتر فعال بودن و آپ بودن سرور درخواستی شما می باشد
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم
موفق و پیروز باشید