پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد انتخاب سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidghafoorzade
سلام خدمت دوستان گرامی
بنده برای شروع یک کار استارت آپی نیاز به خرید سرور مجازی خوب از یه شرکت معتبر دارم.
منتها مشکلی که من دارم اینه که من قبلا فقط با هاست اشتراکی کار کردم و هیچ اطلاعی از نحوه کار با سرور مجازی ندارم و اصلا نمیدونم بعد از خرید سرور با چه صفحه ای قراره روبرو بشم (از کامند لاین و...) هم هیچی نمیدونم.
اگه کسی میتونه راهنمایی بکنه و سوالات من رو پاسخ بده ممنون میشم.
1- آیا توی کار کردن با سرور مجازی ممکنه نیاز به مهارت خاصی پیدا کنم ؟
2- فکر میکنید برای یک سایت با سبک برنامه نویسی دیجی کالا (منظورم امکاناتش هست) حداقل چه سخت افزاری نیاز هست؟(تعداد بازدید کننده بالای دیجیکالا رو در نظر نگیرید.یه فروشگاه اینترنتی رو در نظر بگیرید با همون امکانات که توش خرید و فروش انجام میشه و فعلا بازید آنچنانی نداره.البته حداقل برای یکسال جواب بده و مثلا حداقل بتونه تا روزانه 10 هزار بازدید رو ساپورت کنه)
3- کدوم وب سرور رو بهتره انتخاب کنم؟(من مبتدی هستم ولی سرعت لود سایت برام بسیار مهمه و نمیخوام کاربر حتی یک لحظه معطل بشه توی پردازش ها)
4- کدوم شرکت ارائه دهنده سرور رو پیشنهاد میدید ؟لطفا چند تا سایت مهم که از سرویس هاشون استفاده میکنند رو نام ببرید.(هم پشتیبانی خوبی داشته باشه هم توی بحث فنی سایت خوب لود بشه و مشکلی بابت سرعت نداشه باشم)
5- بهتره سرور از کدوم کشور خریداری بشه ؟(با توجه به اینکه شنیدم سرور ایران تاثیر منفی روی سئو داره ولی از طرفی سرعتش بیشتره برای کاربرای داخل ایران)
6- اگه در حال حاضر هاست اشتراکی خریداری کنم بعدا میتونم خیلی راحت انتقال بدم به سرور یا اینکه ممکنه یه سری مشکلات پیش بیاد برام؟
ممنون میشم بصورت جامع و دقیق پاسخ بدین.باتشکر
اگر با سرور کار نکردید پیشنهاد من به شما سرور مدیرت شده هست چرا که حداقل به طور مثال اگر سرورتون مشکلی پیش بیاد ما مدیریت میکنیم و قابل حل و ... هست
توی هر کاری که وارد نباشید بله ولی اگر مدیریت شده بگیرید خیر مشکلی پیش نمیاد و نیاز ندارید
برای یک سایت مثلا 10 هزار بازدید در روز اطلاعات زیر که بهتون میدم کافی هست
وب سرور از نظر بنده برای سایت پربازدید nginx+litespeed یکی از این دو هست
کنترل پنل سیپنل یا دایرت هردو خوبن
از هتزنر پیشنهاد بنده به شماست و یا از فرانسه
بله اگر هاست اشتراکیم بگیرید میتونید انتقال بدید
سرور پیشنهادی ما به شما
لینک خرید
پلن - ۴۰۹۶ مگابایت تمامی سرور ها از نسل جدید هتزنر و قیمت ها به روز میباشند
- فضا = ۴۰ گیگ اس اس دی
- پورت = ۱ گیگ
- سیپیو = ۴ هسته
- نوع هسته = Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
- رم = ۴۰۹۶ مگابایت
- تعداد آی پی = ۱ عدد
- پهناباند = نامحدود
- کنترل پنل = virtualizor
- تحویل = به صورت آنی میباشد
- بازگشت وجه = دارد
- انتخاب سیستم عامل = دارد
- مانیتور سرور = دارد
- فایروال قدرتمند = دارد
- آنتی دیداسر = دارد
- دسترسی VNC = دارد
- کنترل پنل = دارد
- لایسنس رایگان = دارد
هزینه ماهانه 75000 تومان این سرویس در صورت نیاز به بک اپ گیری منظم ماهانه 10 هزار تومان نیز اضاف خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
اینکه چه سخت افزاری میتونه 10 هزار بازدید روزانه رو تحمل کنه بستگی به کانفیگ داره . کانفیگ فقط وب سرور نیست . شما میتونید سرور اختصاصی با 8 هسته سی پی یو داشته باشید و رم 32 گیگ ولی بازم جوابگو نباشه یا اینکه سرور مجازی با رم 8 گیگ داشته باشید و 4 هسته سی پی یو و راحت کار کنید باهاش . نیاز به بررسی نوع وب سایتی که میخواهید داشته باشید دارد . اگر بخوام بر حسب تجربه بگم با کانفیگ های معمولی برای چنین بازدیدی نیاز به سرور اختصاصی دارید . اگر کانفیگر حرفه ای دارید میتونید روی سرور مجازی حساب کنید .
مثال خوبی زدید ، در این حالت اگر سرور رید و کلاستر باشه زمانی که درخواست بیشتر هم بشه دیگه سرور دان نمیشه ، برعکسش اگر اتفاق بیوفته حتما سرور دان میشه چون حالت حملات دی داس رو پیش میاره
سلا
توضیحات رو دوستان دادند
ولی اگر مبتدی هستید بهتر هست برای شما سرور مدیریت شده تهیه نمایید