پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
درود
متاسفانه نتونستم پیغام خصوصی بفرستم , شما می تونید یک پیغام بدید تا من سوالاتم رو بپرسم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
درود
متاسفانه نتونستم پیغام خصوصی بفرستم , شما می تونید یک پیغام بدید تا من سوالاتم رو بپرسم
پ خ ارسال شد چک بفرمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
پ خ ارسال شد چک بفرمائید.
متاسفانه حتی نتونستم پیغام خصوصی رو پاسخ بدهم در سایت شما تیکت زدم
سلام
آفر یک گیگ رم سفارش داده شد.
در انتظار تحویل...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali123456
سلام
آفر یک گیگ رم سفارش داده شد.
در انتظار تحویل...
سلام
سفارش شما در نوبت تحویل است ، بزودی اطلاعات سرور مجازی شما تیکت میشه.
- - - Updated - - -
به دلیل استقبال بالا از پلان رم 1 گیگ آمریکا سرور اختصاصی دوم آماده سرویس دهی شد
موجودی سرورها بصورت زیر است :
سرور مجازی رم 1 گیگ آمریکا 20 عدد
سرور مجازی رم 2 گیگ آمریکا تمام شد.
سرور مجازی رم 2 گیگ المان با هارد معمولی 2 عدد
سرور مجازی رم 2 گیگ المان با فضای SSD تعداد 10 عدد
درود
یک سوال داشتم : رم بالاتر چه تاثیری در کار کرد سرور دارد با توجه به کانفیگهایی که من الان روی سرور دارم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadsat
یک عدد سفارش داده شد
تشکر از برخورد خوب و کیفیت سرور
در کمتر از 15 مین تحویل داده شد
ممنون
با توجه به اینکه در این حدود 4 ماه که 3 سرور از ایشون خریدم هیچ مشکلی نداشتم،
و همچنین وجود کیفیت عالی در مجازی ها و همچنین پشتیبانی بسیار خوبی که دارن و به جرات بگم آپتایم 100%، پورت با سرعت بسیار عالی، عدم اورسل و ...
لازم دونستم این پست رو بزارم تا دوستانی که تردید دارن روی خرید سرور این فیدبک رو ببینن و کمکی بشه بهشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
درود
یک سوال داشتم : رم بالاتر چه تاثیری در کار کرد سرور دارد با توجه به کانفیگهایی که من الان روی سرور دارم ؟
درود
خب صد در صد تاثیر داره و باید خودتون تست کنید تا نتیجه رو ببینید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadsat
با توجه به اینکه در این حدود 4 ماه که 3 سرور از ایشون خریدم هیچ مشکلی نداشتم،
و همچنین وجود کیفیت عالی در مجازی ها و همچنین پشتیبانی بسیار خوبی که دارن و به جرات بگم آپتایم 100%، پورت با سرعت بسیار عالی، عدم اورسل و ...
لازم دونستم این پست رو بزارم تا دوستانی که تردید دارن روی خرید سرور این فیدبک رو ببینن و کمکی بشه بهشون.
نظر لطف شماست عزیز ، مشکلی داشتید در خدمت هستیم.
موجودی جدید وی پی اس ها بصورت زیر است :
رم 1 گیگ آمریکا 7 عدد
رم 2 گیگ آمریکا تمام شد.
رم 2 گیگ المان با هارد معمولی تمام شد.
رم 2 گیگ المان با درایو ssd فقط 5 عدد مانده است.
این آفر رو به پایان است ، اولویت با افرادی است که زودتر سفارش ثبت کرده باشند.