پاسخ : www.unmeteredservers.com
اولش با روی بازی با انواع امکانات نامحدود پذیرای شما هستند.. بعد از خرید رویایی از این سرور ساپ میشید با لگد میندازنتون بیرون پولتون رو هم نمیدند!! :71: به این آمریکایی جماعت نمیشه اعتماد کرد..هیچ وقت ندیدم بدون اینکه حداقل نصف یک کاری براشون سود داشته باشه کاری رو انجام بدند..
مگه عاشق چشم و ابروی سیاه ملت هستند که بیان بدون سود کار کنند
ایران نیست که ... یک عده برای جذب مشتری و خود شیرینی مفت کار کنن و گـنـد بزنن به بازار
فرق همین جاست دقیقا !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
خوب مورد خاص این چی بود ؟
پورت 100Mbps unmetered که خیلی از دیتاسنتر ها میدن
پورت یک گیگابیت هم که اکثرا در این موارد که تضمین میدن بین تعداد کمی ( 3-4 ) سرور شیر می کنند
که هم یوزر راضی باشه و هم دیتاسنتر سود کنه ... با این قیمتی هم که زده شده فکر کنم بین 3 تا سرور شیر هست
البته هر کاری کنید خودشون این موارد رو گردن نمی گیرند :d
مشتري كه پول پورت اختصاصي ميده حتما يوزرشم داره كه پورت رو پر كنه . وقتي شير باشه چطور راضي ميمونه؟
بقيه جاها هم كه شما ميگيد پورت 100 آنميترد ميدن ولي گارانتي دديكيت نيست .
چند تا دیتاسنتر میتونم نام ببرم که پورت 100Mbps unmetered رو ددیکیت میدن و بر حسب تجربه هم این رو تایید می کنم
در ضمن فکر نمی کنم کسی باشه که بتونه بورت 1Gbps رو دائما پر کنه ، شاید یک تست بگیرید و بگید پورت رو پر کردم ولی همیشه این حالت نیست
و همین موارد باعث شده که دیتاسنترها با اسامی بازی کنند و دست بگذارند روی روحیه کاربر و به اسم پورت 1Gbps پول بیشتری به جیب بزنند !
پورت 1Gbps در ایران فقط شبها به دلیل اینترنت رایگان ، آنهم فقط در سرورهای دانلود پر میشود ولی در روز بخاطر گران بودن اینترنت، به ندرت سرور ایرانی بتواند پورت کاملا مصرف کند ولی در سرور های بین المللی به احتمال زیاد پر می کنند
پس 100 ترابایت که پورت 1 گیگابیت اختصاصی می ده دیگه خیلی مفته نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NiceIran.net
اینجا تو ایران نمایندگی مطمئن داره ؟ با تخفیف سرور بده ؟
به نظر جالب می اد
کسی هست که توی ایران سرور مجازی از این دیتاسنتر ارائه کنه؟