پاسخ : راهنمایی برای دریافت کد نماد اعتماد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
ممنون ولی فکر کنم اصلا نخوندید چی گفتم
من چهار ماه قبل درخواست دادم که یک لینک برای پرداخت دادن ولی بعد از اون سایت اونها دچار مشکل شد و دو ماه بعد مراحل احراز هویتی برا دوباره برای دامنه درخواست کردند
بعد از اون یک تعهدنامه دادن که باید تایید امضا میشد و از طریق پست ارسال میشد و درست فردای ارسال پست مجددا صفحه درخواست تغییر کرد و مجددا درخواست تایید ایمیل و تلفن ثابت و آدرس پستی کرد
الان هم دارم تلفن ثابت را هر چی کدش را طبق دستور وارد میکنم اعلام میکنه اشتباه هست و سیستم اونها مشکل داره و حالا ماندم کی میخوان سیستم تایید تلفن ثابت را درست کنند ؟
کی به قول شما قرار هست اون کد را بفرستند ؟
این موارد هم تازه تغییر کردن و حتی برای دامنه دومی که درخواست داده بودم و تو مرحله دریافت تعهدنامه بود هم تغییر کرده و الان به این مرحله برگشته
تو صفحه اول هم دامنه سه روز دارای نماد و تایید شده نشان میده ولی نمیتونم کد را دریافت کنم
راستی من هم قبلا نماد برای دامنه دیگه گرفته بودم و اون زمان فکر کنم سایت اونها دست یک تیم دیگه بود و ظرف کمتر از ده روز نماد را بهمون دادن که دو ماه دیگه اواخر فرودین زمان تمدیدش هست و از الان ماندم باید چیکار بکنم ؟
دوست عزیز شما اینجوری مشکلتون حل نمیشه . صبح با شماره 85194747-021 داخلی 2 تماس بگیرید مشکلتون رو شرح بدید تا کارشناس به بخش مربوطش ارجاع بده . این سری ما نمادمون رو همینجوری تمدید کردیم . 15 روز منتظر تمدید بودیم بعد از 15 روز تماس گرفتیم گفتن امروز نهایتا فردا تمدید میشه که دقیقا همونطور هم شد .
تماس بگیرید حتما نتیجه میگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
دوست عزیز شما اینجوری مشکلتون حل نمیشه . صبح با شماره 85194747-021 داخلی 2 تماس بگیرید مشکلتون رو شرح بدید تا کارشناس به بخش مربوطش ارجاع بده . این سری ما نمادمون رو همینجوری تمدید کردیم . 15 روز منتظر تمدید بودیم بعد از 15 روز تماس گرفتیم گفتن امروز نهایتا فردا تمدید میشه که دقیقا همونطور هم شد .
سلام حرف دوستمون تایید میشه:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام حرف دوستمون تایید میشه:)
ممنون
دقیقا الان این شد کمک و فردا اول صبح با شماره مذکور تماس میگیرم
ضمنا تیکت زدم و یک متن پیش نویس را برای تمام تیکت هام فرستادن و اصلا هم به اون چیزی که گفتم توجه نکردن
پاسخ تمام تیکت ها این متن را در جواب ارسال کردن
این تیکت های من به اونهاست
آقا این شماره من تایید شده دوباره تایید میخواید مهم نیست ده بار زنگ زدم و شماره را وارد کردم ولی باز میگه کد تایید شما اشتباه است تز دست شما مردم چیکار باید بکنند ؟
و تیکت دوم
سلام وقت بخیر و خسته نباشید دوستان بنده تمام مراحل را طی کردم و حتی اون گواهی امضا را ارسال کردم و تایید هم شده ولی وارد صفحه کسب و کار که شدم دیدم مجددا به شکل احراز هویت در اومده ! بنده چند بار باید احراز هویت بشم ؟ بعد تو همان گواهی امضا همه چیز را تو دفترخانه از ما گرفتن و دیگه چه نیازی به تایید موارد به صورت مکرر هست ؟ واقعا انسانی نیست که این همه ما را اذیت میکنید و یکی مثل بنده الان با وجود تایید نمیدانم از کجا باید نماد تایید شده خودم را دریافت کنم از بابت زحمات شما سپاسگزارم و امیدوارم عنایت بفرمایید و کمتر سنگ جلو پای کسب و کارهای حلال بیاندازید یا علی
نقل قول:
با سلام و احترام، ضمن عذرخواهي از تاخير پيش آمده، لطفا موارد ذيل را بررسي فرماييد و درصورت حل نشدن مشکل اقدام به ارسال مجدد تيکت نماييد: 1) براي تغيير آدرس کسب و کار از طريق منوي "مديريت کسب و کار، احراز اطلاعات" يا "مديريت کسب و کار، ويرايش اطلاعات کسب و کار" اقدام فرماييد. 2) براي تغيير اطلاعات تماس فردي از طريق منوي "تکميل اطلاعات، ويرايش اطلاعات" اقدام فرماييد. 3) براي تغيير اطلاعات آدرس شرکت يا مديرعامل از طريق منوي "تکميل اطلاعات، تکميل فرم اطلاعات" اقدام فرماييد. 4) براي تغيير اطلاعات کسب و کار(ايميل، تلفن و آدرس) از طريق منوي "مديريت کسب و کار، احراز اطلاعات" يا "مديريت کسب و کار، ويرايش اطلاعات کسب و کار" اقدام فرماييد. 5) در تکميل فرم اطلاعات درصورت مشاهده پيام "استعلام اطلاعات هويتي با خطا مواجه شد"، چند ساعت بعد مجددا سعي نماييد. 6)درصورت عدم احراز تلفن ثابت و موبايل، چند ساعت بعد مجددا سعي نماييد. 7) در تکميل فرم اطلاعات، مشخصات بايد دقيقا برابر کارت ملي باشد (املاي حروف، فاصله و ...). قبل از هر بار کليک روي دکمه ثبت، تمامي موارد را بررسي نماييد و درصورت مغايرت ويرايش کنيد. 8) بعد از مشاهده وضعيت اعلام نقص، درصورت برطرف کردن موارد اعلام شده حتما دکمه "ارسال جهت بررسي کارشناس" را کليک نماييد در غير اينصورت امکان بررسي پرونده شما وجود ندارد. 9) درصورتيکه صلاحيت صاحب کسب و کار بوسيله پليس اماکن رد شده باشد، قادر به دريافت کد نماد نمي باشيد و اگر قبلا اين کد را دريافت نموده ايد نيز لوگوي نماد در سايت شما نمايش داده نمي شود و تعليق مي گردد که دراينصورت بايد ازطريق ارسال تيکت فرجام خواهي اقدام نماييد. 10) احراز آدرس بصورت سيستمي انجام خواهد شد و تا اطلاع ثانوي کد به آدرس شما ارسال نمي گردد. 11) گزينه تمديد نماد، يک ماه قبل از انقضاي نماد در پنل شما فعال مي گردد. 12) علت عدم تاييد مدارک فيزيکي در رويدادهاي پرونده قابل مشاهده است. 13) کليه درخواستهاي تمديد دريافت شده است و به ترتيب ارسال درحال بررسي مي باشد.