خواهشی که دارم دوستان آدرس سایت شرکت ها را هم قرار بدن تا ببینم تو تبریز هم نمایندگی دارند یا خیر ؟
سپاسگزار راهنمایی هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
از نمایندگی اطلاعی ندارم
ولی میتونید تو تایم اداری تماس بگیرید و سوال کنید ازشون
پشتیبانی 24 ساعت واقعی هستش
ولی فروش تو تایم اداری هستش
http://fanava.net/
من خیلی ساله که از شاتل استفاده میکنم و تا به امروز هم مشکل خاصی نداشتم و راضی هستم
موفق باشید
با احترام
سلام
ببینید کیفیت هر شرکتی در هر مرکز مخابراتی متفاوت است.بهترین کمک رو برای خرید دوستان و آشنایان منطقه خودتان می توانند بکنند
با سلام و احترام
سرویسی که isp ها ارائه می دهند خیلی بهم نزدیک است مهم ترین موردی که روی کیفیت سرور شما تاثیر میذاره کیفیت خط شماست هست شما می توانید وضعیت پارامتر ها خط خودتون را از کنسول مودمتون ببینید (در سربرگ status) اگه در همین پست موردی که خدمتتان گفتم را قرار دهید می توانم شما را راهنمایی کنم.
این تفکر اشتباهی هست که شهر های مختلف کیفیت متفاوت هست شما ممکنه دو خط تلفن داشته باشید هر دو از یک isp با کیفیت متفاوت! بهتر بخواهم بگوم بستر خط شما هست که کیفیت سرویستان را تعیین میکند و در مرحله دوم کیفیت سخت افزار و پهنای باند شرکت سرویس دهنده تاثیر گذار خواهد بود.
سلام.
من تقریبا 5 ساله که شاتل هستم ... اوایل خیلی سرعت و کیفیت افتضاح بود ولی حالا خیلی خیلی خوب شده و من راضی هستم.
شاتل خوبه..سرعت من 2 مگ هستش راضیم..منتهی از وقتی این ایرانسل رومیزی 4g رو گرفتم سرعت دانلودم 7 مگ در ثانیست دیگه شاتل لذتی نداره :d
شاتل رو بی خیال شو
بهترین سرویسی فعلا هست پیشگامان هست
www.pishgaman.net