پاسخ : سرعت بسیار پایین سرور های میهن وب هاست
بله صحبت های دوستمون کاملا تایید میشه
بنده ازشون سرور مجازی گرفتم رو حساب اینکه داخل سایت نوشتن 5 هسته سی پی یو از اونجایی که عجیب بود این مقدار سی پی یو به نسبت قیمتش تیکت دادم برای محکم کاری دوباره پرسیدم گفتم که این 5 هسته که زدید اختصاصی هست ؟ فرکانسش چقدره ؟ تو جواب نوشتن بله اختصاصی هست فرکانس هم 2.6 ! پس یعنی جمعا حداقل 12 گیگاهرتز سی پی یو میدادن دیگه ؟
حالا جالبه بدونید که بعد از خرید انقدر سی پی یو ضعیف بود که من تو کمتر از 5 دقیقه کار کردن با سرور متوجه این قضیه شدم بهشون تیکت دادم این چرا اینجوریه چقدر سی پی یو داره؟ تو جواب گفتن 2 گیگاهرتز :)
یعنی هر هسته 400 مگاهرتز
چون به من دروغ گفته بودن سریع همون لحظه گفتم هزینمو برگشت بزنید و خیلی جالب تر اینکه قانون برا خودشون درست کردن که هر کسی خرید کنه به هیچ عنوان عودت ندارن حتی اگه مثل من دلیل قانع کننده باشه که تو تیکت رسما گفته بود هسته اختصاصی
خلاصه اینکه مجبور شدیم زوری با سرور سر کنیم چند وقت که مشکل پورت هم داشتن ، پینگ سرور اصلا استیبل نبود گاهی پینگ نسبت به سرور های داخلی میشد 100 :)
بعد پرسیدم این جریانش چیه گفتن ما 1 گیگ پورتو شیر کردیم بین چند سروراختصاصی که هر سرور نهایتا 100 مگ میرسه حالا شما حساب کنید هر سرور مجازی چقدر میرسه وقتی کل سرور کمتر از 100 هست
بهترین حالت 2 تا 4 مگ دانلود میداد از سرور های داخلی سرور های خارجی هم که دیگه در حد adsl خونگی بود
با این وضعیت افتضاح پورت ادعای آنتی دیداس بودن هم میکنن :)
پاسخ : سرعت بسیار پایین سرور های میهن وب هاست
مشکل میهن وب هاست ماه هاست داره بحرانی میشه
از مشکلات قطعی و کندی گرفته
تا اختلالی در ساختار خود سرورش
خیلی از بخش های لازم برای اتصال api در ووکامرس رو بستن روی سرور هاشون
و تمامی کسایی که میخوان از نرم افزار بهسا استفاده کنند قبلش میپرسیم میهن وب هاست نباشه
گوششونم به مشکلات سرور هاشون بدهکار نیست
حتی در کانفیگ سرور مشتری ها هم کوتاهی میکنند