سلام
در دیتاسنتر OVH هر آی پی به یک Mac-Address محدود شده و فروشنده سرور اختصاصی توانایی [سوء] استفاده از آی پی رو نداره.
لطفا موارد رو از جانب خودتون چک کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه پشتیبانی سرور من از همون اول یا به خودم اتهام اتک زدن میزد یا به مشتریان خودم و بارها هم میگفته که سروراتون نه کرک شده و نه ویروسی ششده و توسط خود اشخاص اتک زده میشه
آیا منظور شما میکروتیک هست؟
میشه یه لینک آموزشی در مورد نصب و کانفیگ روتر در اختیارم قرار بدید؟
با تشکر
- - - Updated - - -
ممنون از پاسختون آقای یگانهمهر
به نظرم جعل مک آدرس امکانش هست و بازم ضریب امنیتی قوی نداره
همونطور که مستحضرید بنده از جی سرور سرور سو یو استارت دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم و دقیقا همون کارایی رو انجام میدم که در سرورهای جدیدم هم انجام میدم اما چرا باید دو سرور جدیدم آلوده بشن اما سرور قدیمیم آلوده نشه!
- - - Updated - - -
متوجه عرض بنده نشدید
از آیپیهای من اتک زده میشه
این اتهام نیست شما میگید ما انجام ندادیم و برای ما هم مهم نیست که چه کسی انجام داده ، شما میگید چطور ممکنه و ما به شما گفتیم ممکن استنقل قول:
متاسفانه پشتیبانی سرور من از همون اول یا به خودم اتهام اتک زدن میزد یا به مشتریان خودم و بارها هم میگفته که سروراتون نه کرک شده و نه ویروسی ششده و توسط خود اشخاص اتک زده میشه
آیا منظور شما میکروتیک هست؟
میشه یه لینک آموزشی در مورد نصب و کانفیگ روتر در اختیارم قرار بدید؟
با تشکر
این ها اتهام نیستند شما ما رو مسئول در مدیریت سرورخودتان میدونید در صورتی که ما قرار دادی مبنی بر مدیریت سرور با شما نداشته ایم .
ما گفتیم سرور اصلی و فایل iso مشکل ندارد بلکه این مشکل از سمت سرور های مجازی و کاربران شما هستند چون روی یک سرور مشکل داشتید و به یک سرور دیگر انتقال دادید همین کاربران رو و مستندش هست که گفتید انتقال دادید به محض انتقال روی آی پی های جدید هم مشکل داشتید .
مهندس حرف شما درست اما این در صورتی صدق میکنه که بتونه این آی پی رو روی سروشون ست بکنند وقتی ست نشه این آی پی عملا ازش نمیتونه حتی یک بیت ترافیک خارج بشه .نقل قول:
سلام
بزرگوار فرمودید سرورها ابونتو بودند. ویروسی روی ابونتو هست که نفوذ میکنه و دقیقا به آیپی چین اتک میزنه. سورس ایپی هم بصورت رندوم روی همون سابنتی که شما دارید میزاره. مثلا سرور شما دارای ایپی 1.2.3.4 هست, ایپی رو 1.2.3.0/24 ست میکنه بعنوان سورس ایپی. برای همین کل رنج شما بلاک میشه
او وی اچ کاری نداره مک چی هست چی نیست, درجا میزنه رنج رو بلاک میکنه. و همین مورد هم درمورد شما صدق میکنه
یه روتر نصب و کانفیگ کنید (کانفیگ درست و کامل که ماشین مجازی نتونه از ایپیهای دیگر ماشینها استفاده کنه), تمامی ماشین های مجازی رو اول از همه ری اینستال و کانفیگ کنید و بعد گیتوی رو ایپی روتر ست کنید. مشکلتون رفع میشه.
در سویو استارت و ovh مک هست و تا زمانی که مک ها یکسان نشوند نمیشه از آی پی های هم استفاده کرد مگر اینکه بتونه به نحوی مک های دیگر را استفاده بکند که معمولا این مورد میسر نیست غیر از نشتی اطلاعات سمت ادمین سرور .