داداش من مدعی حمایت از دریک بیت نیستم...حتی چکار به قالب سایت دارم یه مدت وقت روش بزاره درستش ولی خب ممکنه برای کاربر شک برانگیز باشه...
این ارز که در قالب اتریوم هستش قابلیت فعالیت بین المللی داره...چون به اتریوم وصل هستش...
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنین ما چیزی به نام دو هزار سکه نداریم
همشون که سکه نیستن عزیز خیلی ها توکن هستند
بعدشم همون دو هزار تا هم نصفشون اسکمه ... که دوستانی که اطلاعات کمی دارن در این موارد همیشه ضرر میبینن
خیلی هاشون اومدن قیمت های بالا رسیدن و بعد جمع شدن ...
- - - Updated - - -
و یک دلیل مهم دیگه
https://www.daricbit.com/%d9%85%d8%b...1%d9%8a%d9%83/
مراحل خریدش اولا هیچی نیست
یک ادرس نوشته اونجا بعد گفته بیاین پول بریزین در حالی که باید اول مقدار مورد نیاز دریک رو بزنید بعد مقدار به اتریوم رو بگه و بعدش یک ادرس اختصاصی براش واریز شما و ...
و مهم تر
قیمت هر واحدش رو هم حتی زده فقط گفته پول بریزید
دیگه چی میخوای ؟
با توجه به تمام گفته های شما در این تاپیک چیزی جز حمایت دیده نمیشه ... حتی ممکنه سودی برای شما داشته باشه این کار ...
این سایت تابلو هست که هزاران مشکل در اینده برای یوزراش ایجاد میکنه ....
قالب رو اوکی کنن
این پروژه چه هدفی داره ؟ ایا قراره این Ico تبدیل به ارز خاصی بشه و یا در صنعتی مورد استفاده قرار بگیره ؟
این سایت دقیقا این کارو داره میکنه یه ادرس کیف پول از اترنیوم داده ( حتی ارز خودش رو هم قبول نداره ) گفته پول بریزید وقتی پروژه استارت شد ( که یعنی تا الان هیچ پروژه ای استارت نشده ) بهتون از این ارز میدیم تا سرمایه گذاری کنید و یه روز سود کنید !
اگه بگیم راه اندازی هم شده باشه راه اندازی این پروژه ها خیلی راحته ( فقط کافیه سورس را نصب و اجرا کنید تمام ! شما مالک یک ico شدین !) مهم اینه این ico ایا اصلا اینده داره نداره ( اینده داشتن ون بسته به اسپانسر داشتن و یا نداشتن اون هست ) که با توجه به انکه ما هیچی نمیبینیم حتی مالکیت اون هم مشخص نیست ( صاحب پروژه) پس چرا شخصی باید بیاد این ارز را خرید کنه !
اونم داخل این انجمن که مو را از ماست میکشن !!!!!!!!!!
قطعا اگه برای شما سودی توش نداشته باشه بیشتر از این از این ارز حمایت نمیکنید..
- - - Updated - - -
با 60 هزار تومان براتون اوکی میکنم :d
( 45 تومان دامنه .com و 5 هزار تومن هم هاست و 10 هزار تومان باقی هم یه سرور مجازی لینوکس )
پ.ن : شوخی کردم و راه اندازی انجام نمیدم اما خب خودتون میتونید با همین هزینه یه کریپتو ( ico ) راه اندازی کنید ! ( با دامنه ir خرجش کمترم میشه :دی )
شما یه نگاه به گیتهاب طرف بنداز کلا 2 تا فورک کرده از اینطرف اونطرف و هیچی خودش نداره
توی سایت هم از بین کوین تعریف کرده ولی ارز یکی از اپلیکیشن های اتریوم قراره باشه مثلا و نه رود مپی نه وایت پیپری هیچی
کلا میگه بیاید پول بدید هوا بخرید
اصلاح میکنم یه رودمپ گذاشته چرت و مسخره "ا***یستم فارسی زبان" :))
کاملا مشخصه که اسکم هست.
دوستان لطفا به هیچ عنوان پولتون رو هدر ندید.
پس اگه اسکمه...مدیر لطفا تایپک رو حذف کنه...
عجب ! :دی
وقتشه بزنیم تو کار فروش اسکریپت "ایجاد ارز دیجیتال"
فقط 250 تومن با یک سال هاست و دامین رایگان :d