پاسخ : *** پلن های جدید سرور مجازی با قیمت و کیفیت عالی - دایرکت ادمین رایگان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadlover
شما هم اون موارد بالا رو پ.خ ارسال کنید.
اون دوستمون و دوستان دیگه که بدون هیچ مدرک و صحبتی فقط پست ارسال کردن لطفا بدون مدرک چیزی اعلام نکنند.
وقتی ما خیلی راحت کنسل میکنیم، خب مجبور نیستید که سرویس بی کیفیت رو تحمل کنید.
ممنون کنسل کردند و پول را برگردوندند ولی وقتی یه سرویسی ارائه میدید حداقل در حدی باشه بتونیم صفحه ویندوز رو ببینیم
پاسخ : *** پلن های جدید سرور مجازی با قیمت و کیفیت عالی - دایرکت ادمین رایگان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alim1369
ممنون کنسل کردند و پول را برگردوندند ولی وقتی یه سرویسی ارائه میدید حداقل در حدی باشه بتونیم صفحه ویندوز رو ببینیم
وقتی روی سرورهای معمولی برنامه های سنگین نصب بشه نمیش انتظار زیادی از سرور داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadlover
وقتی روی سرورهای معمولی برنامه های سنگین نصب بشه نمیش انتظار زیادی از سرور داشت.
منظورتون اینه یه ویندوز 2008 خام روی سروری با رم 2 گیگ برنامه سنگین محسوب میشه؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NaSRI
من قصد جسارت نداشتم فقط خواستم به کاربران که خیلی حق به جانب هستم اعلام کنم که همیشه حق با آنها نیست.
اقای علیرضا نصری د-ز-د شل فروش اکانت جدید مبارک هنوز مردمی که اونها شل و گل ممبر فروختی دنبال پس گرفتن پول هاشون هستند ! اینجا هم دنبال اخاذی از مردم هستی؟
واقعا چقدر جامعه آی تی بدبخت شده که امسال تو باید بیان زیر پست های مردم نظر بدن
کارشناس ارشد سیستم عامل و تحقیق و توسعه ایرانسرور واقعا از ایران سرور هم بعید نیست با این مشکلات د-ز-دیدن دامنه های مردم چنین افرادی هم استخدام کنه!