مثلا چه موارد نیاز هست؟
فکر کنید من هیچی بلد نیستم و میخوام از پایه همه چیز رو یاد بگیرم
- - - Updated - - -
چون میخوام با یکی از دوستان هماهنگ کنم ، تا صفر تا صد هاستینگ رو یادم بده
میخوام بدونم چه موارد رو بگم تا آموزش بدن
مثلا چه موارد نیاز هست؟
فکر کنید من هیچی بلد نیستم و میخوام از پایه همه چیز رو یاد بگیرم
- - - Updated - - -
چون میخوام با یکی از دوستان هماهنگ کنم ، تا صفر تا صد هاستینگ رو یادم بده
میخوام بدونم چه موارد رو بگم تا آموزش بدن
رزومه من :
https://www.linkedin.com/in/alireza-nasri-226773112
در صورتی که مشهد هستین کلاس حضوری هم برگذار خواهد شد.
هزینه هم توافقی هرچه مد نظر شما است.
سلام،
من یک موردی رو صادقانه بخوام بگم خدمتتون اینه: این موارد رو میگم با وجود اینکه میدونم به خیلیا ممکنه بر بخوره، خیلیا به خودشون بگیرن و این چنین مسائل... ولی واقعیت هست و نه تنها تو ایران بلکه همه دنیا همینه پس لطفا دوستان به خودشون نگیرن. گفتن این حرف ها صرفا برای خود شماست.
ببینید ما تو ایران شاید به تعداد انگشتان دست یا حتی کمتر کسی رو داریم که 0 تا 100 ( تاکید میکنم 100 ) هاستینگ رو بلد نیستند! کسانی هم که بلندن من این اطمینان رو بهتون میدم به شما که هیچ، به هیچ کس دیگه 0 تا 100 رو نه می تونند و نه می خوان بهتون یاد بدن. این کار که شدنی نیست ولی اگر کسی رو از بین کسانی که گفتم پیدا کنید، هزینه شما سر به فلک میکشه! در حدی که اصلا قابل گفتن نیست.
همینطور کسی که کارش رو بلد باشه 0 تا 100 رو، هیچوقت نمیاد توی تاپیک شما شرکت کنه بگه من بلدم بیایید بهتون یاد میدم ( جسارت به دوستانی که شرکت کردند نباشه، همشون اساتید من )، شما اونو پیدا می کنید و میرید سمتش میگید فلانی به من یاد بده من تو رو قبول دارم.
پیشنهاد های من دوستانه بود، مجدد تاکید میکنم کسی به خودش نگیره. البته کسی که به خودش میگیره طبیعیه چون صاحب یک تیکه، خودش تیکه رو برمیداره و اینو از قدیم گفتن! پس به خودتون نگیرید دوستان.
با احترام.