پاسخ : کسب ساتوشی (BTC) نامحدود ! ( پرداخت به faucethub.io)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raymvnd
برای سی پی یو دو هسته ای amd athlon ii x2 255 هستش...می کشه؟
بهترین کار اینه که برسی کنید و حساب کتاب کنید تا به نتیجه برسید ... اما انقدر سایت بهینه کار شده که شما میتونید با گوشی خودتون ماین انجام بدید ! اما خب مقدار کسب شده بسته به توان پردازشی cpu شما داره ...
به مدت نیم ساعت الی یک ساعت برسی کنید اگه سرعت استخراجتون بین ( 10 تا 20 باشه ) ضعیف حساب میشه که نتیجه درامد کم هست اما اگه بالای 40 باشه سرعت استخراج خوبی دارید ( درامد متوسط) و اگه بالای 70 باشه سرعت عالی دارید ...
همچنین نیاز نیست شما در صفحه سایت بمانید فقط کافیه صفحه سایت بعد از استارت شدن باز بمونه
نقل قول:
CoinHive در عوض هر 1 میلیون استخراج به صورت میانگین به شما 300 ساتوشی پرداخت میکند !
باسلام، Coinhive در حال حاضر بابت هر 1میل هشت 0.00005214 XMR معادل 148 ساتوشی می دهد و بنده هر جور حساب می کنم شما دارید حداقل 200 ساتوشی از جیب خودتون میزارید و پروژه کامل ضرر است (برای شما)، پیشنهاد می کنم برای اعتماد سازی کاربران خود عکس 400 پرداخت را قرار دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
اینم عکس زیر:
روی لودینگ یعنی چه؟
چند دقیقه صبر بکنید به صورت زیر در میاد : بعد روی عبارت مشخص شده کلیک کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/39102151...0000000000.PNG
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
۱۰ دقیقه گذاشته روی حالت لودینگ هستش...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، Coinhive در حال حاضر بابت هر 1میل هشت 0.00005214 XMR معادل 148 ساتوشی می دهد و بنده هر جور حساب می کنم شما دارید حداقل 200 ساتوشی از جیب خودتون میزارید و پروژه کامل ضرر است (برای شما)، پیشنهاد می کنم برای اعتماد سازی کاربران خود عکس 400 پرداخت را قرار دهید.
سلام خدمت شما جناب طوسی
اطلاعات پرداختی وارد شده برای چند روز پیش هست که مطابق همون وارد کردیم ( برای جلوگیری از تداخل تو تاپیک ها ) با توجه به اینکه الان هم بیت کویین و هم مونرو کاهش قیمت داشتن مقدار پرداختی کمتر شده در همین لحظه ما برای هر 1 میل هش حدود 160 ساتوشی میدیم اما خوب همونجوری که خودتون گفتین CoinHive داره 148 ساتوشی میده ...
کلا نرخ پرداخلی لحظه ای هست و هر لحظه ای هست و بسته به سختی شبکه و نرخ هر 2 ارز متفاوت هست ...
عکس از وضعیت پرداختی ها در چند روز اخیر :
http://up.vbiran.ir/uploads/23057151...159_000001.PNG
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
۱۰ دقیقه گذاشته روی حالت لودینگ هستش...
یه مرورگر دیگه امتحان کنید بعضی از مرور گر ها مثل فایر فاکس پلاگین های Adblock که دارن از لود جاوا اسکریپت جلوگیری میکنن ...
سلام فقط در سسیستم خودمون قابل استفاده هست؟
در سرور مجازی میشه راه اندازی کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام فقط در سسیستم خودمون قابل استفاده هست؟
در سرور مجازی میشه راه اندازی کرد؟
سلام خدمت شما
شما میتونید در سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، کامپیوتر شخصی ، کنسول های بازی ، تلفن های هوشمند ، تلویزیون های هوشمند و تمامی وسایلی که دارای یک مرورگر اینترنت میباشد از این سیستم برای کسب درامد استفاده نمایید...
نقل قول:
سلام خدمت شما جناب طوسی
اطلاعات پرداختی وارد شده برای چند روز پیش هست که مطابق همون وارد کردیم ( برای جلوگیری از تداخل تو تاپیک ها ) با توجه به اینکه الان هم بیت کویین و هم مونرو کاهش قیمت داشتن مقدار پرداختی کمتر شده در همین لحظه ما برای هر 1 میل هش حدود 160 ساتوشی میدیم اما خوب همونجوری که خودتون گفتین CoinHive داره 148 ساتوشی میده ...
کلا نرخ پرداخلی لحظه ای هست و هر لحظه ای هست و بسته به سختی شبکه و نرخ هر 2 ارز متفاوت هست ...
باسلام، چون یکی از دوستان از پنل ـتون عکس فرستاده بود داخل تاپیک، دیدم بابت 7017 هش 1 ساتوشی می دهید، که 1 میل آن باز می شود 141 ساتوشی (نه 160 ساتوشی)، برای همین گفتم قیمت ها را در پست اول آپدیت کنید که بعدا به مشکل نخورید (یا داخل سایت دقیق محاسبه قیمت را ذکر کنید) به دلیل آنکه کاربر با تضمین 300 ساتوشی وارد سایت شما خواهد شد و بعدا به آن 141 ساتوشی بدهید و اطلاعی نداشته باشد شاکی خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، چون یکی از دوستان از پنل ـتون عکس فرستاده بود داخل تاپیک، دیدم بابت 7017 هش 1 ساتوشی می دهید، که 1 میل آن باز می شود 141 ساتوشی (نه 160 ساتوشی)، برای همین گفتم قیمت ها را در پست اول آپدیت کنید که بعدا به مشکل نخورید (یا داخل سایت دقیق محاسبه قیمت را ذکر کنید) به دلیل آنکه کاربر با تضمین 300 ساتوشی وارد سایت شما خواهد شد و بعدا به آن 141 ساتوشی بدهید و اطلاعی نداشته باشد شاکی خواهد شد.
مقدار هش همیشه متفاوت هست و نوسان بالایی داره ( بین 6500 تا 7300 در حال نوسان هست )
اما خب به دلیل بخش مشخص شده از صحبت شما نرخ هارو نصبت به این 72 ساعت گذشته اپدت میکنیم تا کاربران کمتر دچار اشتباه شوند ♥