پاسخ : بالاترین سرعت اینترنت ایران چیه ؟ چند نوع اتصال داخل ایران هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
آخه عزیزreal نا real نداریم که هرسرعتی گرفتی بر اساس بیت هست تقسیم بر 8 میشه سرعت واقعی دانلود
چرا Real و غیر Real نداریم ! :-o:-o:-o:-o:-o
چرا یه جا تو تهران 1 مگ 100 تومن هست ! یک جای دیگر 20 تومان !!! این دو تا با هم فرق نمی کنن !!!!
قانون هست که کاربر خانگی اجازه نداره بالاتر از 128 داشته باشه ! پس چرا برخی شرکت ها میان 1 مگ میدن به خونه ؟
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
گروه هم اشتباه زدی فکر کنم، نرم افزار!!!!
بهتر از این پیدا نکردم ، شما پیدا کردید بگید انتقال میدیم !
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
به طور کل gprs هم به عنوان اینترنت خانگی در کلاس اینترنت حساب نمی کنند، اما خوب چون اینجا ایرانه، حساب می کنند دیگه:d
تو چی حساب می کنند ؟ تو voip حساب می کنند ؟:71:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khomar
برای کابلی ، میان یه کابل رو با سرعت 100مگ اشتراکی در خونه شما نصب میکنند و میرن.
من از یک نفر شنیدم گفتن 1 گیگ هست کابله ! من خیلی تعجب کردم ! گفتم اینترنت 1 گیگ تو ایران ! تو دنیا فکر نکنم این سرعت وجود داشته باشه !!! چون اطلاعاتی نداشتم چیزی نگفتم !
قیمتش هم ماهانه 500 داشت تا 1.000.000
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god
یعنی من الان 128 دارم دانلودم باید روی 16 باشه اینطور که شما میگید درسته؟
بله ، باید روی 16-17 باشه ، مگه این طور نیست ؟
معمولا تا سرعت 512 تقسیم بر 8 می کنن ! ولی سرعت 512 و 1 مگابایت دست خوده isp هست فکر کنم !
الان سمت ما ، یک مگابایت 150 سرعت دانلودش هست !
در صورتی که اگر 1024 تقسیم بر 8 کنیم : 128 !
والا با این سرعتها و هزینه ها اینترنت مخابرات به صرفه تره !!! ماهی ده تومن :))
در مورد اون کابل والا من اطلاعم در همین حده دوستی دارم در هلند که عین همین جمله رو گفت
صد مگ اینترنت ( مثل lan ( دارند.
متاسفانه با این چیزا اشنایی نداره و نمیتونم بهش بگم از کجا بفهمه که چیه وگرنه بیشر ازش کش میرفتم.
در ضمن کلیه سرویسهای بی سیم که در جابجایی مورد استفاده قرار میگیرند بهتر هست در کلاس موبایل قرار بگیرند. یعنی همیشه همراه و در دسترس
مثل وایمکس
مثل جی پی ار اس
مثل وای فای
و..
پیرو صحبت های دوست خوبمون 4n0nym0us :
چند روز پیش داخل وب تبلیغات یه فروشگاه اینترنتی رو دیدم خیلی چیز جالب و خنده داری بود ،
نوشته بود :
نقل قول:
اینترنت فوق سرعت به ایران آمد !
فناوری فوق العاده !
بالاتر از فناوری WiMAX ، بالاتر از سرعت WiMAX ، 10 برابر سرعت DSL ، سرعت اتصال 450Kb !!!
این رو که دیدم گفتم ! اوه ! چیه که تازه اومده هیچ شرکتی تبلیغ نکرده این تبلیغ کرده !
تو سایت که رفتم ! دیدم نوشته دسترسی به اینترنت با GPRS ایرانسل/همراه اول به آسانی با مودم GPRS فیلیپس !
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
درسته ! Gprs زیاد چیزه جالبی نیست و لی برای راه افتادن کار چیزه خوبیه !
خیلی ها از اون به عنوان بهترین اتصال یاد می کنند :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
بله ، باید روی 16-17 باشه ، مگه این طور نیست ؟
معمولا تا سرعت 512 تقسیم بر 8 می کنن ! ولی سرعت 512 و 1 مگابایت دست خوده isp هست فکر کنم !
الان سمت ما ، یک مگابایت 150 سرعت دانلودش هست !
در صورتی که اگر 1024 تقسیم بر 8 کنیم : 128 !
واسه من اینطوری نیست
دانلود روی90 تا 100 هست
من تو شركت 2 مگ بر ثانيه دارم
ولي 10 مگ بر ثانيه هم هست
يه حالي ميده سرعت توپپپپپپپپپپپ
چی دارید میگید؟ real یا غیر real دیگه چیه؟ اینجا ایرانه هر کی برای خودش قیمت زده :71: سرعت دانلود 512 تو مرکز گیلان میگن 90 دارند معمولی دانلود میکنند و شبا که مجانی میشه تا 150 هم میرسه!! حالا ما از همون استفاده میکنیم تو شهر بقلیش با همان سرعت از 57 بالاتر نمیره! شهر اینورتری ما هم همین سرعت 512 از 45 بالاتر نمیره >:D< خر تو خره.. سرعت معنی وافعی و استاندارد نداره. وقتی مخابرات برمیداره یک خط تلفن رو به نام دیجیتال 8 تا خط میاره روش میفروشه و تلفنها همشون هنگ میکنند چه انتظاری دارید؟:112:
اگر می خوای سرعت بیشتری هم داشته باشی اینترنت ماهواره هست
نقل قول:
والا با این سرعتها و هزینه ها اینترنت مخابرات به صرفه تره !!! ماهی ده تومن
ای باغش آباد :^O
اینجا رفتیم از مخابرات گرفتیم فرت فرت قطع بود پشتیبانی هم ماشالا زیر خط فقر
شاتل و پارس آنلاین هم حجمی بگیری 15 روزه فرتی :دی
یه شرکتی بود ما رفتیم ازش 256 گرفتیم تا 90kb/s سرعت دانلود میداد واسه دفتر هم جدا بود (:|
ماشالله به این سواد کاربران انجمن تخصصی هاستینگ ایران :d
بابا شما دیگه کی هستین :d
اصلا کسی میدونه تقسیم بر 8 یعنی چی ؟ از کجا اومده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
ماشالله به این سواد کاربران انجمن تخصصی هاستینگ ایران :d
بابا شما دیگه کی هستین :d
اصلا کسی میدونه تقسیم بر 8 یعنی چی ؟ از کجا اومده ؟
تاپیک ها برای این ایجاد میشه که چیزهایی که نمیدونیم رو به هم یاد بدیم ( خواهشا جسارت بنده رو حمل بر بی ادبی نکنید )
تقسیم بر هشت میشه برای اینکه بیت بدست بیاد :) ( اگر اشتباه نکنم )
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
سرعت در ایران کیلوبیت هست نه کیلوبایت ! ( اما اکثرا میگن کیلوبایت ) که فکر کنم اشتباه هست !