پاسخ : طراحی بنر [ هر بنر فقط هزار تومن ]
آواتار هم میتونی برام طراحی کنی؟
البته ربطی به هاستینگ نداره ها ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
این کار اروزن فروشی نیست خراب کردن بازار طراحی هست
کسی که حرفه ای باشه همچین حرفی نمیزنه.
مگر اینکه یک اماتور باشه.
من کار این اقا رو دربرابر قیمتی که میگیرند بد نمیدونم.
شما هم کیفیت کارتو بالا ببر مشتریها سمت شما هم میان. در ضمن کیفیت کارشون برابر همون پولی هست که مییگرند. پس کار و قیمت با هم همخونی داره .
کسیک ه معترضه حتما کارش در همین حد هستش.
من از ایشون ممنون هستم که قیمت واقعی ور هم مشخص میکنند.
اینجا (کل تاپیکهای خخرید و فروش ) شده ایستگاه تاکسی خطی یکی که میاد مسافر بزنه بقیه با چوب و چماق سرش یمفتند.
زشته واقعا متاسفم...
والا این بنر که نمونه گزاشتی حاظریم چندین هزار تومان پیاده بشیم اما اینو نزاریم تو سایت!! :d .. شرمنده اما نمونتون افتضاحه.. یکی دیگه بسازی بزاری بهتره.. کارهاتو بهتر کن قیمت رو ببری بالا مشتری زیادتر میاد تا ارزون بدی و کیفیت نداشته باشه.. این بنرها بیشتر به در وبلاگها و سایتهای تازه کار میخوره عزیز..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khomar
کسی که حرفه ای باشه همچین حرفی نمیزنه.
مگر اینکه یک اماتور باشه.
من کار این اقا رو دربرابر قیمتی که میگیرند بد نمیدونم.
شما هم کیفیت کارتو بالا ببر مشتریها سمت شما هم میان. در ضمن کیفیت کارشون برابر همون پولی هست که مییگرند. پس کار و قیمت با هم همخونی داره .
کسیک ه معترضه حتما کارش در همین حد هستش.
من از ایشون ممنون هستم که قیمت واقعی ور هم مشخص میکنند.
اینجا (کل تاپیکهای خخرید و فروش ) شده ایستگاه تاکسی خطی یکی که میاد مسافر بزنه بقیه با چوب و چماق سرش یمفتند.
زشته واقعا متاسفم...
فهمیدیم شما حرفه ای هستید :78:
من اصلا کارم طراحی نیست که بخوام کیفیت بالا ببرم یا چیز دیگه ای
ما دو دسته مشتری داریم یک دسته به دنبال کیفیت و یک دسته به دنبال قیمت
که همیشه کاربران حرفه ای به دنبال کیفیت هستند نه قیمت
که از حرف شما هم معلوم هست به دنبال کدام هستی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
فهمیدیم شما حرفه ای هستید :78:
من اصلا کارم طراحی نیست که بخوام کیفیت بالا ببرم یا چیز دیگه ای
ما دو دسته مشتری داریم یک دسته به دنبال کیفیت و یک دسته به دنبال قیمت
که همیشه کاربران حرفه ای به دنبال کیفیت هستند نه قیمت
که از حرف شما هم معلوم هست به دنبال کدام هستی
قانون فراموش شده فرومهای خارجی " هروقت حرفی برای گفتن نداری پیزی ننویس "
متاسفانه شمایی که خریدار نیستی از اول این تاپیک داری اسپم میفرستی.
ایشون همکار من هستند بالاخره هرکسی یک شرایط کاری داره . دوست دارند به این قیمت بفروشند. من خیلی هم ناراحت میشم ببینم کسی مخالفت میکنه. کار ایشون برای من جالبه و این بنری که طراحی کردند مناسب ادمهای خاصی هستش.و به نظرم نسبت به قیمت بسیار مناسبه.
هرکی دوست داشته باشه میخره کسی هم دوست نداشت نمیخره. مجبور که نکردند ؟ شما پولداری میری پیش یه طراح با قیمت بالاتری یک طرح حرفه ای تری میگیری . کسی هم که پول نداشت میاد پیش ایشون خدمات میگیره یا میره یاد میگیره.
تحت یه قواعدی ایشون دارند سرویس میفروشند. شما باید یاد بیگری که به سلیقه مردم احترام بزاری . متاسفانه این چیزا رو باید از پایه یادتون میدادند که ندادند و بزرگ شدید و وارد اجتماع شدید. و هنوز نمیدونین قوانین چیه و مقررات یه فروم چیه به جای افر دادن فقط سعی در خراب کردن تاپیکها دارید.
امروز دوتا تایپک رو دیدم که شما و دوستان شما خراب میکنند. درست نیست . خجالت اوره.
شما هم اگه بلدی برو تو باغچه خودت رو بیل بزن. بلد هم نیستی اسپم نفرست
/:)
ممنون از نظرت دلتا جان. سعی می کنم متناسب به قیمت ، کیفیت رو ارایه بدم. فکر می کنم این کیفیت با این قیمت منصفانه باشه.
البته اگه کسی بنر با کیفیت بالا بخواد می تونم وقت بذارم واسش درست کنم. ولی این تاپیک کارش فرق می کنه و تو پست اول کاملا توضیح دادم.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashdn
آواتار هم میتونی برام طراحی کنی؟
البته ربطی به هاستینگ نداره ها ....
تو پ.خ یه اطلاعاتی در مورد آواتاری که می خوای بده.
سایز
فرمت و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khomar
قانون فراموش شده فرومهای خارجی " هروقت حرفی برای گفتن نداری پیزی ننویس "
متاسفانه شمایی که خریدار نیستی از اول این تاپیک داری اسپم میفرستی.
ایشون همکار من هستند بالاخره هرکسی یک شرایط کاری داره . دوست دارند به این قیمت بفروشند. من خیلی هم ناراحت میشم ببینم کسی مخالفت میکنه. کار ایشون برای من جالبه و این بنری که طراحی کردند مناسب ادمهای خاصی هستش.و به نظرم نسبت به قیمت بسیار مناسبه.
هرکی دوست داشته باشه میخره کسی هم دوست نداشت نمیخره. مجبور که نکردند ؟ شما پولداری میری پیش یه طراح با قیمت بالاتری یک طرح حرفه ای تری میگیری . کسی هم که پول نداشت میاد پیش ایشون خدمات میگیره یا میره یاد میگیره.
تحت یه قواعدی ایشون دارند سرویس میفروشند. شما باید یاد بیگری که به سلیقه مردم احترام بزاری . متاسفانه این چیزا رو باید از پایه یادتون میدادند که ندادند و بزرگ شدید و وارد اجتماع شدید. و هنوز نمیدونین قوانین چیه و مقررات یه فروم چیه به جای افر دادن فقط سعی در خراب کردن تاپیکها دارید.
امروز دوتا تایپک رو دیدم که شما و دوستان شما خراب میکنند. درست نیست . خجالت اوره.
شما هم اگه بلدی برو تو باغچه خودت رو بیل بزن. بلد هم نیستی اسپم نفرست
/:)
جالبه داخل این انجمن هر کس کم میاره میگه اسپم داری میدی :دی
خونه ما باغچه نداره :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
نمونه بزارید اگه خوب بود منم 2 تا واسه سایت دانلود میخوام 1 فارسی یه انگلیسی
پست اول ادیت شد.
نمونه ها رو می تونید مشاهده کنید