با iweb مطمئنا مشکل تحریم را پیدا نخواهید کرد و پشتیبانی اونا خوب نیست زیاد کیفیتشم خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
با iweb مطمئنا مشکل تحریم را پیدا نخواهید کرد و پشتیبانی اونا خوب نیست زیاد کیفیتشم خوبه
خیلی گرون فروشه .......
بایت هاست چطوره؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
راستی
از خرید هاست منصرف شدم
و فقط میخوام یه ریسلر با کیفیت توپ بگیرم
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
یکی دو جا هم پیدا کردم
قیمت وفت
ولی از کیفیتشون خبر ندارم
HostingFuze - Premium Master Reseller Hosting Services
Reseller Hosting | The Host Genie
آی وب خوبه
Iweb یک سالی هست ازش سرور دارم خیلی خوبه قبولش دارم
xhostnow.com گزينه خوبي با قيمت عالي
softlayer.com یا theplanet.com قدیم .
کیفیت عالی
نظر من byethost هست چون امنیت بسیار بسیار بالایی داره
iweb من یکی رو بیچاره کرد رسما..قبلا گفتم همه میدونند دوباره دیگه نمیگم.. پشتیبانیشونم افتضاح هست.کافیه ریسلرت قطع بشه تیکت و.. رو باید بیخیال بشی چون چند روزی طول میکشه جواب بدند.نمونه خواستی در خدمتیم!! فقط باید بزنگی بهشون که پول تلفنت از ریسلر بیشتر میشه!
آلتوس به قدری قطعی داشت که نفس روبریده بود.. تا یکی یک فایل 300 مگابایتی رو دانلود میکرد سرور میخوابید!! همش هم گیر میدادند و انگار دوست داشتند یکی باهاشون نامه نگاری کنه! به هر دلیلی قطع میشد سرور!
این دیتاسنتر NETELLIGENT کانادا ریسلر نداره؟؟
از آی وب نمیخوام بگیرم
خیلی گرون فروشه
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:54 AM ----------
سایتش باز نمیشه ....
---------- Post added at 07:55 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
تحریم .............
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
بله
یکی از انتخاب های خوبه
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
ممنون که نقد کاملتری نوشتید
حالا کجا رو پیشنهاد میکنید؟
---------- Post added at 07:57 AM ---------- Previous post was at 07:56 AM ----------
از همه دوستانی که پاسخ دادن سپاس گزارم .
به نظر من softlayer.com یا theplanet.com قدیم . عالیه.ولی کار با شرکت های خارجی چیزی جز دردسر نیست