پاسخ : خرید چند هاست و چند برابر شدن منایع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapfcj
سلام دوستان عزیز
ببخشید یه وسال چند روزی هست منو درگیر کرده
من چند روز پیش یه سرویس خریدم و وقتی با منابع کم سرور رو به رو شدم پشتیبانی گفت میتونید یه سرویس دیگه از همین نوع خرید کنید و ما براتون اضافه میکنیم به این تا ن=منابع دوبرابر بشه !
این کار میشه انجام داد ؟ ایا مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
تا چند بار میشه این کار رو کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapfcj
یعنی اگه این هاست دوم رو خرید کنیم باز هیچ تاثیری نداره تو افزایش منابع ؟
- - - Updated - - -
فضا نه منایع مثلا سی پیو و رم و تعداد کانکش ها و I/O و دیگر دیگز ها
مشکل این که هاست وسط کار بخاطر دوبار شدن کند بشهو از این حرفا
سلام من نمیخوام شمارو نسبت به پشتیبانیتون بد بین کنم اما اینطور که معلومه کار راه بنداز نیستن و شاید براتون مشکل ایجاد کنن تا هر روز به هر بهانه ای از شما پول بگیرن
پشتیبانی باید بدون قوانین من دراوردی منابع سرویس شمارو بصورت رایگان ( عرق در ایران ) افزایش بده حتی فضای سرویس ( افزایش فضای سرویس در صورت بهینه بودن سرور هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام من نمیخوام شمارو نسبت به پشتیبانیتون بد بین کنم اما اینطور که معلومه کار راه بنداز نیستن و شاید براتون مشکل ایجاد کنن تا هر روز به هر بهانه ای از شما پول بگیرن
پشتیبانی باید بدون قوانین من دراوردی منابع سرویس شمارو بصورت رایگان ( عرق در ایران ) افزایش بده حتی فضای سرویس ( افزایش فضای سرویس در صورت بهینه بودن سرور هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد )
من نمیخواستم تو این تایپیک شرکت کنم. ولی از شما که این حرف رو زدی یه سوال دارم. شما اگه بابت هر گیگ رم و 5 درصد سی پی یو ماهانه 15 هزار تومن بدی حاضری رایگان بدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
خنده دار ترین پست رو در انجمن تا به حال دیدم از شما :)))))))))))))
دوست عزیز اگر هر سرویس دهنده ای در هرکجای دنیا مشاهده کردید که افزایش منابع یا فضا یا این طور مسائل رو رایگان انجام بده، بفرمایید من تعداد بالا خریدارم ازش :))))
خیلی خوب بود مرسی از پست شما، عالییی بود.
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
:-|8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
کاملا تایید میشه حرفتون، ما باید هوای هم رو داشته باشیم.
حتی یه سری مشتری تیکت زده بود گفت دیرتر میتونه فاکتور رو پرداخت کنه و مشکل مالی داشت، یک سال سرویس رایگان و 10 تومن دستی بهش دادم.:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
فیل ها هم پرواز میکنند ..
رامین جان، حذف نکن به عنوان اسپم، اما ببین چی میگه ...:78:
شما که از 2014 عضوی برادر، شما دیگه چرا .. کمتر ببین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
فیل ها هم پرواز میکنند ..
رامین جان، حذف نکن به عنوان اسپم، اما ببین چی میگه ...:78:
شما که از 2014 عضوی برادر، شما دیگه چرا .. کمتر ببین.
به به جناب آقای علی گلی معروف ، حال شما چطوره قربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezapfcj
سلام دوستان عزیز
ببخشید یه وسال چند روزی هست منو درگیر کرده
من چند روز پیش یه سرویس خریدم و وقتی با منابع کم سرور رو به رو شدم پشتیبانی گفت میتونید یه سرویس دیگه از همین نوع خرید کنید و ما براتون اضافه میکنیم به این تا ن=منابع دوبرابر بشه !
این کار میشه انجام داد ؟ ایا مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
تا چند بار میشه این کار رو کرد؟
با سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید نیازسنجی نسبت به منابع لازم خود را انجام بدید
سپس تصمیم برای افزایش یا تغییر سرویس خود را بدهید
هاست اشتراکی قابل افزایش منابع می باشد ولکین باز هم اشتراکی می باشد
چنان چه دنبال کیفیت بالا و ترافیک بالا می باشد می بایست از سرور مجازی و در مرحله بعد از سرور اختصاصی استفاده نمایید
امیدوارم توضیح مناسبی برای شما داده باشم
www.technoserver.ir
info@technoserver.ir
021-88364816
سلام
به نظرم پکیج مناسب با منابع شما نداشتند لذا گفتند یکی دیگه بخرید تا منابع را دوبرابر کنند.
به نظرم دستی هم میشد اینکار را کرد.
البته بعضی از شرکت ها که اتوماسیون خوبی دارند روش ارتقاع را دارند و با خرید شما منابع خودکار افزایش میابد.