اگه توضیح بدین این دستورات دقیقا چه کاری انجام میدن ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
اون لاگی که نمایش دادین نشون می ده که conntrack پر شده که میزان تعیین شدش برای تعداد کانکشنهایی که به صورت همزمان بررسی بشوند پر شده
این میزان تعیین شده و بسته به میزان رمتوم میتونه کانکشن ها رو زیر نظر بگیره
با افزایش این مقدار باعث میشه که میزان بیشتری کانکشن بتونن زیر نظر گرفته بشوند و میزان رم بیشتری مصرف بشود
حالا که با این دستورات میزانش رو افزایش دادید میزان بیشتری رم برای ترک کردن کانکشن ها بکار می رود
دلیل اینکه نمی تونستید به سرور حتی از ssh دسترسی پیدا کنید همین بود که میزان کانکشن ها برای ترک کردن پر شده بود پس مابقی پکت ها دراپ می شود و باعث میشه فکر کنید سرور مشکلی داره
امیدوارم خوب تونسته باشم توضیح بدم .
با سپاس
دوستان منم دقيقا يه همچين مشكلي با سرور دانلودم دارم
يعني شبا كه حجم دانلود ها از سرور زياد ميشه سرور Down ميشه
بعد از كلي بدبختي به اين نتيجه رسيدم كه مشكل از ip_conntrack هستش
از اين مسير
/etc/sysctl.conf
مقدار رو روي net.ipv4.netfilter.ip_conntrack_max = 1000000000000 ميزارم ( كه Online24 عزيز ) راهنمايي كرده بودن
ذخيره ميكنم
سرور رو هم ريست ميكنم ولي بازم شب بعدش سرور Down ميشه و هيچي باز نميشه
اما امروز وقتي از طريق پوتي دستور sysctl net.ipv4.netfilter.ip_conntrack_max رو ميزدم ديدم به جاي عدد 1000000000000 عدد 65536 رو نشون ميده در حالي كه تو مسير /etc/sysctl.conf همون عدد 1000000000000 هستش. لطفا راهنمايي كنيد :-s
ممنون
زدم به اين صورت شد
http://aksup.ir/images/1hv2ql66b8hfgdwwhy.gif
بعد از زدن دستور sysctl net.ipv4.netfilter.ip_conntrack_max
عدد -727379968 رو نشون داده
يعني الان انجام شده؟ چون من توي /etc/sysctl.conf عدد 1000000000000 رو تعريف كردم
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
eee
بعد از زدن اين /sbin/sysctl -p
سرور ديگه بالا نمياد !
#-o:(
این دستور ربطی به بالا نیومدن سرورت نداره
مشکلت از جایی دیگس
نکته اینکه شما مگه چند ترا بایت رم دارید که این عدد رو زدید؟
ابر رایانه دارید؟
این اومده رم رو allocate یعنی رزرو کرده برای connection tracking بعد دیگه رم برای کرنل نمونده و سرور دیگه کار نمی کنه
پیشنهاد من اینه که ریبوت کنید و تنظیمان رو اصلاح کنید
دلیل مقایرت این عدد هم با اون عدد تعیین شده
maximum alloed allocation memory هستش
براي 16 گيگ رم چه عددي مناسب هست كه بزنم #-o حالا چطوري ريستش كنم؟!
با پوتي هم كه وصل نميشه باز بايد تا شب صبر كنم اون يارو كه سرور رو خريده بياد ريستش كنه :102:
من موندم چی فکر کردی در مورد رمت که این عدد رو گذاشتی
ببین 16 گیگ 2 به توان چند هستش
هر صفری که اضافه کنی به صورت تصاعدی میره بالا
مثلا 3000000 عدد مناسبی هست ولی همه چیز بستگی داره
در ضمن یکی دیگه سرور رو خریده باشه نباید شما هم بتونی با دیتاسنتر صحبت کنی؟یا ریموت ریبوت بهت بده
باید ایشون همیشه حاضر باشه
در ضمن کمی مبانی کاپیوتر بخونی بد نیست
این عددی که وارد کردی منفی کرده کرنل مغز آدم هم باشه به پوچی میرسه خود کشی می کنه سیستم عامل که جای خود داره :))
دوست عزيز اين عدد رو يكي از مديران سايت بهم داده بود بزنم.شايد منظورش اين بوده كه بايد فلان عدد رو زياد كنم و تغييرش بدم منم دقيقا عين همون مثال ايشون رو برداشتم زدم !
به هر حال كار من نه هاستينگه نه منيج سروره نه هيچ كدوم ازينا كه شما داري اينجوري صحبت ميكني.مثل گردن شكسته ها هم راه افتاديم اينور اونور دنبال راه حل ميگرديم. مشكلي نيست اينقدر ميگردم تا بلكه بتونم مشكلمو حل كنم
ممنون از همه دوستاني كه اين مدت راهنمايي كردن
شما بهتر هستش که سرورتون رو به یک server administrator بدید مدیریت کنه برای یک بار یا ماهیانه
اگر هم می خواید توی این زمینه اطلاعات کسب کنید کور کورانه و با آزمون و خطا روی یک production server خیلی ضرر می بینید
ولی من تا اونجا که تونستم پاسخ شما و بقیه رو دادم که مشکلتون حل بشه