به نظر بنده hetzner - redstation - ovh
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر بنده hetzner - redstation - ovh
به نظر من داستان هتزنر به اون شوری که بعضی دوستان میگن نیست ولی در هر حال قطعا به لیزوب و او وی اچ نمی رسه
سلام
دوست گرامی اینکه برخی شرکت ها با هتزنر کار نمی کنند دلیل نمیشه شمایی که چند سال پیش یک سرور مارکتی هتزنر تهیه کردید و ازش راضی نبودید الآن هم این دیتاسنتر رو تخریب کنید
همین الآن با هزینه ستاپ هتزنر اگر یک سرور ستاپ دار تهیه کنید و با سروری که از دیتاسنتری که شما نمایندگیش رو دارید تست بزنید متوجه میشید که با توجه به تفاوت قیمتی زیادی که دارند کیفیت چندان پایین نیست و حتی ممکن هست بهتر هم باشد !
صحبت از پورت کردید، اما قطعا زمانی تست داشتید که هتزنر گارانتی 1 گیگابیت نداشته !
اخیرا در گروه تلگرامی مشاهده می کردیم که دوستان با شخص شما در رابطه با پورت سرویسی که از شما تهیه شده بود بحث می کردند و جالب هست که شما در اینجا پورت هتزنر رو تخریب می کنید .
انصافا من اینو قبول ندارم ، تا الان هر سروری گرفتم خداییش نشده حتی یه بار سرعتم مثلا 124 مگ بشه 120 شما شاید قدیما خاطره بد داشته باشید ولی انصافا الان خیلی خوبه پورت شون.نقل قول:
پورت آناستیبل
از نظر من بهترین ها به ترتیب زیر هستند:
Leaseweb (کیفیت قطعات عالی و پورت بی نظیر)
OVH (کیفیت عالی قطعات + فایروال سخت افزاری)
Redstation (کیفیت عالی قطعات + قیمت بالا)
Hetzner (قیمت مناسب و قطعات و شبکه با کیفیت.بعضی ها بی دلیل اغراق میکنن سرورهای استوک و نوی هتزنر کیفیتشون خیلی بالاست)
سلام
الان پی سی ورلد که بزرگ ترین انجمن ایرانی را داره و روی هتزنر میزبانی میشه سایت کوچک هست ؟
فقط خواستم نمونه خدمت شما ارائه کنم و البته مدتها نت افراز که کلی سایت پربازدید را روی پلن الماس دو خودش میزبانی میکرد از هتزنر استفاده میکرد و دلیل کوچش به ovh هم نه کیفیت که مشکلات قضایی بود
راستی یعنی تز نظر شما کیفیت دیتاسنترهای ایرانی از هتزنر بهتر هست ؟ چون مطابق گفته شما اکثر سایت های بزرگ ایرانی در خود ایران میزبانی میشن و با منطق شما پس چون سایت های بزرگ ایرانی در مثلا آسیاتک هستند پس کیفیت آسیاتک از تمام دیتاسنترهای دنیا بهتر هست
سلام،
در پاسخ به تمامی دوستان، بنده وقت توجیح شما رو ندارم. از هتزنر استفاده کنید و انشالله موفق و پیروز باشید. من وظیفه خودم دونستم چیزی که باید رو به استارتر اعلام کنم! حالا شما میخوایید بگید نه؟ نظرتون محترم هست حداقل برای شخص بنده. گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد.
در مورد دیتاسنتر های ایرانی که فرمودن یکی از دوستان، در جواب فقط میتونم بگم عدم اطلاعات ایشون کاملا مشهود هست :) سایت های ایرانی که از سرور ایران استفاده می کنند برای کیفیت بالاست؟ :) لابد هست ما خبر نداریم ولی تا جایی که من اطلاع دارم استفاده از سرور ایران صرفا برای پینگ تایم کم و در نتیجه سرعت بالاتر ( برای کاربران ایرانی ) هست نه کیفیت :) سایت های بزرگی که میزبانی شون بر روی سرور های خارج هست کاملا مشخصه.
در مورد انجمن نام برده شده، اگر به دنبال استثنا ها هستید بنده طبق معمول بحث رو خاتمه میدم.
بنده هم خدمت همه اساتید ارجمند عرض ادب دارم، همونطور که گفتم همه دوستان جبهه گیری خواهند کرد درحالیکه نظر فقط شخصی هست و هدف من راهنمایی استارتر هست.
در انتها تعدادی از نظرات کاربران خارجی درباره این دیتاسنتر بزرگ و با کیفیت:
https://hostadvice.com/hosting-compa...nline-reviews/
http://www.whtop.com/review/hetzner.de
فکر میکنم کفایت کنه. لینک دوم از همه جالب تره چون ملیت نظر دهنده ها مشخصه :) تنها نظرات مثبت درباره این دیتاسنتر از کشور های ایران و آلمان و یک کشور دیگر بود که تب رو بستم فراموش کردم نامش رو :) باز هم شاید من اشتباه می کنم اما سعیم اینه که همیشه مستند صحبت کنم نه صرفا بگم من خریدم مشکلی نداشتم :) به هر حال امیدوارم همه دوستان پیروز باشند و همیشه این دیتاسنتر براتون رضایت بخش باشه.
ضمنا یکی از دوستان فرمودن کسی با ما مشکل پورت داشته، عرض کنم خدمتتون شما سعی کنید از یک کتاب فقط یک جمله رو برداشت نکنید. در نهایت هم مشخص شد که مشکل از سمت چه کسی بوده در همون گروه و همه مشاهده کردند. سعی کنید همه چیز رو کامل بخونید.
بنده زین پس پاسخی در این تاپیک ارسال نخواهم کرد چون فقط باعث بحث بیهوده و گرفتن وقت می شود. هر کسی با نظر بنده مخالفه بنده احترام به نظر ایشون خواهم گذاشت و میگم با حرف همین دوست مخالف پیش بروید استارتر عزیز.
با احترام.
نه دوست عزیز بنده اطلاع دارم برای چی استفاده میکنند ولی دلیل عدم کیفیت را شما استفاده سایت های بزرگ ایرانی از سرورهای ایران اعلام کردید و جالبه که بدانید استثنا کم نیست چون زمانی که میهن دانلود رتبه 20 ایران را در آلکسا داشت از هتزنر استفاده میکرد و بعد به همان دلیل که شما گفتید به سرورهای ایرانی و البته اسپانسری آسیاتک منتقل شد و حالا چون روی هتزنر نیست شما میگید این دیتاسنتر میزبان سایت های بزرگ نیست !
حالا شما ندیدید دلیل نبودن نیست
منطق های شما در پاسخ به استارتر
خوب حالا که دیدید با وجود اطلاعات زیاد شما ، خدا را شکر هست و مطمئنا هم سایت های معتبر و با ارزش هستند ، گفتید ندید من هم نمونه آوردم و میتونم دهها نمونه دیگه هم بیارمنقل قول:
سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
راستی دو سایتی که قرار دادید هم جالب بود
کاش نظرات در مورد ovh که شما تو پست خودتان بهتر دانستید را هم قرار میدادید تا درصدهای مخالف را با هتزنر مقایسه میکردن
https://hostadvice.com/hosting-company/ovh-com-reviews/
لااقل در مورد هتزنر بیش از نیمی از شرکت کنندگان نظر مثبت داشتن ولی در مورد ovh جالب بود که بیش از نیمی از افراد ناراضی بودن
از نظر امتیاز هم هتزنر 7.2 بود ولی ovh فقط 4.1 امتیاز گرفته
یا دلیل منطقی بیارید یا مثل همان جمله آخر بگید نظر من هست و تمام
من یک خواهش دارم و اون اینکه شما از ندیده ها نگید و بفرمایید کدام سایت بزرگ که روی هتزنر بوده از بین رفته ؟
سایت بزرگ منظورم هست نه سایت داغون که مدیرش رفته سرور مجازی خریده که فروشنده 20 تا سرور مجازی روی سرور مارکتی بالا آورده را نام ببرید
ایشون گفتند هتزنر پورت خوبی نداره، و ادعا دارند صحبتشون با مدرک هست، اما بنده مدرکی در این رابطه مشاهده نمی کنم و همانطور که گفتم بله شاید زمانی که هتزنر پورت 1 گیگابیت گارانتی نمیکرده ایشون خرید کردن و رضایت نداشتد
دوست و همکار عزیز ما هدفمون این نیست که نشون بدیم هتزنری که ما ازش سرویس میدیم خوبه و رداستیشن و ... دیتاسنتر های بدی هستن اما ما حق رو ناحق نمی کنیم عزیز، و دلایل غیر منطقی برای انتخاب یک دیتاسنتر نداریم ( اگر منطق انتخاب اینگونه باشد که چون سایت های بزرگ ایران از یک دیتاسنتر سرویس نمیگیرند همه باید بگن که لیزوب کیفیتی نداره، درصورتی که برعکسش رو مشاهده می کنید. )
از استارتر تاپیک بابت پاسخ هایی که شاید در تصمیم گیریشون کمکی بهشون نمی کنه عذرخواهی می کنم.
موفق و پیروز باشید .