الان تمام نهادهای دولتی هم دارن از تلگرام استفاده میکنن. به نظر من به زودی تمام اینها منتقل خواهد شد به یه اپ دیگه و بعد فی.لتر خواهند کرد. اصل فی.لتر قطعیه زمانش نه
نمایش نسخه قابل چاپ
الان تمام نهادهای دولتی هم دارن از تلگرام استفاده میکنن. به نظر من به زودی تمام اینها منتقل خواهد شد به یه اپ دیگه و بعد فی.لتر خواهند کرد. اصل فی.لتر قطعیه زمانش نه
دوست من هر صنعتی ممکنه جنبه منفی داشته باشه و ممکن هست در اون تخلفاتی صورت بگیره
به نظر شما چرا تلگرام شده منبع همه مواردی که در بالا اشاره کردید ؟ (عدم صداقت)
چرا زندگی ها ممکنه خراب بشه؟ (فرهنگش رو نداریم مشکل پیام رسان نیست)
چرا سرانه مطالعه کم هست؟(درگیری و مشغله زیاد کسی که صبح تا شب فکر پرداخت قسط و بدهی و ... هست به نظرتون میرسه به مطالعه حتی فکر کنه که اینم از برکات عالی جنابان هست طی این سالها)
چرا شده منبع شایعه؟ (عدم صداقت مشکل پیام رسان نیست - فرهنگ سازی)
در پایان به عنوان یک دوست میگم خدمت شما ورود و حذف یک پیام رسان همگی از قبل در دستور کار بوده ما از خیلی چیز ها بی اطلاعیم...
مشکل این مدیران دلسوز دی: پور.ن ، انحطاط خانواده و خیلی چیزهای دیگه که شماره اشاره کردید و اشاره نکردید نیست دوست من مشکل همان بود که دربالا عرض کردم ولاغیر
نمونه تفکر یه ادم پیر و 100 ساله پیشنقل قول:
شما در جریان هستید همین تلگرام چقدر زندگیها رو خراب کرده؟
چقدر شایعه در جامعه نشر داده؟
چقدر باعث کاهش سرانه مطالعه در جامعه شده؟
کلی آدم هست که الان مرجع استنادشون کانالهای تلگرام هست. این خودش یه نوع انحطاطه
بنده خدا بنظرت توی فیسبوک یا توییتر یا هر مسنجر غربی دیگه ینی خداییش این چیزایی که تو گفتی اتفاق نیفتاده ؟ ینی اونا هم باید تا این اتفاقات افتاد بیان درشو تخته کنن ؟ متاسفم واقعا.
تلگرام خیلی وقته قابلیت P r o x y اضافه کرده و فی لترشکن داخلی خودشو داره هیچ راه حلی برای مسدود کردن تلگرام وجود نداره
در ضمن برخلاف دیگر App ها که کاربرانشون گلوبال هست و هیچ کاری در برابر ف ی لترینگ ایران نکردن اکثر کاربران تلگرام ایرانی هستن و این App هم دلش نمیخواد کاربرانش رو از دست بده . خیلی راحت یه سرور V P N فعال میکنه و یه اپدیت میده که در اون اپدیت بصورت پیشفرض از V P N استفاده شده باشه . به همین سادگی
سلام
دوستان این بحث ها از زمانی شدت گرفت که تو اخبار غیر رسمی از اعلام دستور وحید حقانیان برای فی/لتر تلگرام اخباری منتشر شد وگرنه با بحث های زیادی که تو تلگرام راجع به جاسوسی دختر یکی از سران قوه قضاییه منتشر شده مدتهاست قوه قضاییه دنبال فیل/تر تلگرام هست ( صحت این اخبار هم جای بحث داره و معلوم نیست درست هستند یا نه ؟)
اما خوب تلگرام مال برادران کمونیست روس هست و تو ایران کمونیست ها حالا چه چینی ، چه روسی و چه کره شمالی باشند امنیت کامل دارند و هر کاری اونها بخوان نباید نه براش آورده بشه وگرنه داداش پونین ما را نمیبخشه اونوقت یهو دیدید دیگه تو طبس هم طوفان نشد
اما در مورد اینکه تلگرام باعث مشکلات اخلاقی و خلاف شده و باید فیل/تر بشه ، خوب دوستانی که این عقیده را دارند پس باید به بسته شدن کل نت هم راضی باشند چون کلی سایت کلاه/بردار و د/زد و غیراخلاقی هست و هر روز هم دامنه عوض میکنند و کلی فیل/ترشکن که راحت میشه اونها که دامنه عوض نمیکنند هم در دسترس باشند .... پس کلا نت را تعطیل کنید
تو این مملکت همه فکر خودشان هستند ، فروشنده هاست میگه وجود تلگرام باعث کسادی و کم شدن فروش هاست شده ، مدیر کانال تلگرامی هم به وجود این همه سایت و خبرگزاری معترض هست و ....
هر کسی بنا به منافع خودش عقاید خودش را داره و عقیده ها وابسته به منافع افراد هستند
نمیتونیم بیایم بگیم کلیدسازها را جمع کنید چون ممکنه فردا دز/دها از اونها یاد بگیرند قفل خانه ما را باز کنند
اخبار و اطلاع رسانی تو تمام دنیا وجود داره و الان هم تعداد زیادی از افراد جامع که بیکار هستند با اندک سرمایه خود روی همین تلگرام کمی روزی برای خودشان جور کردن ، کلی هزینه و وقت برای کانال یا ربات خودشان گذاشتن و چون فلان مسئول امنیت شغلی خودش را در خطر دیده اومده گفته فیل/تر کنید چون بودن تلگرام و اطلاع رسانی هیچ سودی به دهها حساب ایشان که تو مجلس هم نماینده ها به اون معترض بودن نداره ولی در نبودش هم خودش هم دخترش هم داداش های دالتونش راحت تر میتونند به کار خودشان ادامه بدن ولی اون بدبختی که با هزار مکافات یک ربات تو تلگرام داده درست کردن چی ؟
این قابلیت پـروکسی که میگین تو نسخه اندروید فقط ؟ من چیزی رو نسخه دسکتاپ ندیدم.
آپدیت: الان دیدم اگه اینه xD
http://uupload.ir/files/wx9i_capture.png
درود و احترام
کاری با دولت مردان و .... ندارم چون رسما تعطیل هستن و هنوز انقدی نشدن که بشه درموردشون نظر داد چون بیسواد تشریف دارن
وقتی دانش ها کم میشه فقط از یک نظر و یک بعد نظر میدن
شاید بسته بودن یا باز بودن یک پیام رسان مخالف ها و موافقان زیادی داشته باشه ولی خوب هست برخی روشنفکران گرامی بدانند
دلیل مسدود شدن برخی پیامرسان ها در کشورهای اروپایی / اسیایی و آمریکایی چیست؟
اونا از همه نظر که ازادن دیگه چرا؟
نکنه اونا هم عقب مانده هستن؟ نکنه اوناهم تفکر 100 ساله پیش رو دارن؟ نکنه اونا هم مثل ما آخوند دارن حرام و حلال کنن؟
نه اینجوری که میفرمایید نیست منافع ملی خیلی مهمه - امریکا رسما داره سیاست های درهای بسته رو اجرا میکنه
ببنید یکم بد نیست افکار شخصی خودتون رو دور بریزین تا جامعه رو بتونید از این شرایط بدبخت مدعی تمدن وروشنفکر پاک و ترتمیز کرد و اصل کار رو داشت
متاسفانه همه ایرانیان توی همه چیز متخصص هستن بخاطر همین سران کشور یک مشت ادم هستن که امروز حرف میزنن فردا یا میگن کی یا اصلا زیر بار نمیرن که کاری کنن
دلیلش اینکه ملت رو سما خر حساب میکنن
ایران کلا از 7 دولت ازاده و متاسفانه فکر ملتشم همینطور شده
پیشرفت با داشتن دانش واقعی خواهد بود
هرچیزی اصول داره و باید طبق اصول جلو رفت نباید فقط خوبی های دنیا رو دید باید بدی هاشم دید و مشکلات بعدشم دید
زمانی که ملت نمیخوان فرهنگ داشته باشن باید از فشار و زور و محدودیت استفاده کرد
فساد اخلاقی در تلگرام و ..... داره بیداد میکنه نمیشه اینارو ندید
ولی خب از نظر فنی و محتوا واقعا جادار به خوب بودنش اعتراف کرد
اما بهتره بیشتر برخی دوستان فکر کنن ایران رو خود ما یا پیشرفتش میکنیم یا عقب مانده میکنیم
قاجار حکومت کرد چون ملت نادان و ترسو وجود داشت و باید نگران روزی باشید که اینده گان مارو از قاجاریها بدتر بدانند :)
لطفا پیام رسانی که تو آمریکا مسدود شده را نام ببرید تا ببینم اصلا هست ؟ و اگر هست چرا مسدود شده ؟
.
.
احتراما و جسارتا با عرض پوزش باید بگم اگر یکبار دیگه پست خودتان را مطالعه کنید حتما به این جمله خودتان بیشتر ایمان میارید
نقل قول:
متاسفانه همه ایرانیان توی همه چیز متخصص هستن بخاطر همین سران کشور یک مشت ادم هستن که امروز حرف میزنن فردا یا میگن کی یا اصلا زیر بار نمیرن که کاری کنن
.
.
درود
متاسفانه اصلاحیه اخر درست نبود
بنده قصدم ایالات متحده نبود
و بابت این موضوع عذرخواهی میکنم اطلاعات غلط ارسال شد
ولی در اینده در دستور کار کنگره این موارد میره برای ف یلن ر برخی موارد
بنده تاجایی که صحبت کردم انتقادی صحبت کردم و بر اینکه مخالف و موافق بودن خوبه ولی درستش صحبت شد
و اکثر جملات کاملا منطقی هست مگر اینکه بخواین از نوع دیگه برداشت کنید
حتما صحبت تخصصی کردم که شما یک مورد رو پر رنگ کردین این رو خدمتت شما بگم که حرف منطقی با حرف هایی که مخالف ها و موافق های احساسی داره خیلی فرق داره و نه تخصص لازم داره نه چیزی
منطق چیز دیگه هست
از اینکه اشتباه تایپی رو هم گوش زد کردین و باعث اطلاع رسانی اشتباه نشد سپاس
پس در کشور آمریکا وجود نداره دیگه ؟ اگر در کشورهای بزرگ اروپایی مانند آلمان ، فرانسه ، اسپانیا ، انگلستان ، ایتالیا ، هلند و ... هم مورد مسدود شده میشناسید اسم ببرید
اینکه دیگه ونزوبلا و .... که جهان سوم تر از ما هستند را آمریکا بدانیم بی انصافی هست ، همین الان کره شمالی و جنوبی دوتاشون هم کره هستند ولی این کجا و اون کجا ؟
در کشورهای پیشرفته و آزاد من مورد مسدود شده نشنیدم ولی اگر هم باشه باید دید چرا بستن ؟ آیا اونجا هم مثل ایران به دلیل انتشار خبر رسوایی فساد اخلاقی و مالی فلان مسئول بوده یا نه چیز دیگه ؟
مورد دوم هم مزاح بود و صد البته طنز که مثلا خود شما که تو کار اینترنت و برنامه نویسی هستید راجع به روانشناختی اجتماعی صحبت میکنید پس فلان جامعه شناس هم حق داره راجع به تخصص شما نظر بده و دقیقا همانی میشه که گفتید
نقل قول:
همه ایرانیان توی همه چیز متخصص هستن ....