پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
پاسخ : سرور مجازی 50 درصد تخفیف - شروع از ماهیانه 8 هزار تومان! - فرانسه،آلمان،کانادا
سرورشون واقعا عالیه دستشون درد نکنه پشتیبانی هم عالیه :115:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHFgroup
رم یک لطفا اضافه کنید
منم رم یک گیگ نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHFgroup
رم یک لطفا اضافه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
منم رم یک گیگ نیاز دارم
باسلام و احترام خدمت شما
دوستانی که درخواست رم 1گیگ داشتند ، لطفا با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید، آفر مناسبی خدمتتون تقدیم خواهد شد.
در خدمتتون هستیم / باتقدیم احترام
سروری از ایشون خریداری شد کیفیت ریموت کانکشن و پینگ و غیره عالی هست همچنین پشتیبانی خیلی خوب و گرمی دارن تحویل سرور هم طی چند دقیقه ! عالی هست تشکر از سرویس دهی عالی ایشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
میکروتیک هم ارائه میشه ؟
باسلام خدمت شما دوست عزیز
بله در پلانهای درج شده ، هر سیستم عاملی مدنظرتون باشه یا لینک ایزو ارسال کنید ، قابل نصب هست. میکروتیک 5و6 نیز ارائه میشود.
در خدمتتون هستیم. باتقدیم احترام
سلام
من هم یک سرور 4ram خریداری کردم، پشتیبانی از طریق تیکت واقعا عالیه و کار رو انجام میدن، هم سرعت پاسخگویی بالاست هم انجام کار و اطلاعات فنی تیم پشتیبانیشون بالاست هم برخورد مناسبی دارن ، هنوز از سرور استفاده نکردم به همین خاطر درباره کفیت سرور چیزی نمیگم .
تشکر میکنم ، امیدوارم vps ایران با قیمت مناسب تر هم زودتر اضافه کنن ، باتشکر
روی سرویس های آلمان کد تخفیف کار نمیکنه !
واقعا سرویس های خوبی دارین
به محض نیاز ازتون خرید میشه
راستی این رم و هارد هدیه , دائمی هستن ؟
باسلام و احترام خدمت دوستان عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanmo
سلام
من هم یک سرور 4ram خریداری کردم، پشتیبانی از طریق تیکت واقعا عالیه و کار رو انجام میدن، هم سرعت پاسخگویی بالاست هم انجام کار و اطلاعات فنی تیم پشتیبانیشون بالاست هم برخورد مناسبی دارن ، هنوز از سرور استفاده نکردم به همین خاطر درباره کفیت سرور چیزی نمیگم .
تشکر میکنم ، امیدوارم vps ایران با قیمت مناسب تر هم زودتر اضافه کنن ، باتشکر
خاهش میکنیم دوست عزیز. شما لطف دارید. ما انجام وظیفه میکنیم. ان شاالله از کیفیت نیز راضی باشید و به امید همکاری دائم
در مورد سرور از ایران ، در حال حاضر برنامه ای نداریم. ولی ان شاالله در آینده حتما اضافه خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
روی سرویس های آلمان کد تخفیف کار نمیکنه !
واقعا سرویس های خوبی دارین
به محض نیاز ازتون خرید میشه
راستی این رم و هارد هدیه , دائمی هستن ؟
متاسفانه ظرفیت سرور آلمان hetzener تکمیل هست و در حال حاضر از OVH اروپا و کانادا در خدمتتون هستیم.
بله هدیه های رندومی که به سفارشات تعلق میگیره (رم / هارد / کور) ، به صورت دائمی تا زمانی که سرویس تمدید گردد ، فعال خواهد بود.
موردی بود ، در خدمتتون هستیم
باتقدیم احترام