پاسخ : برنامه نویس از کجا می تونم پیدا کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jolge
تو پست اول عرض کردم تحت ویندوز اما اینکه با چه زبانی برای من کاربر اهمیتی نداره هر کس با توجه به مهارتش تو هر زبانی که می تونه انجام بده
یعنی کار به اون صورت نیست که انحصارا با زبان خاصی نوشته بشه بهتر باشه
اگر وقت دارید و با سینتکس آشنا هستید یکهفته وقت بذارید و خودتون برنامه هاتونو بنویسید ، پایتون رو در ویندوز نصب کنید و برنامه نویسی رو شروع کنید ، پایتون رو خیلی سریع میتونید یاد بگیرید ، اصلا با تمام زبانها متفاوته و به اون سختی که فکر میکنید نیست ، مخصوصا اینکه بعد از نوشتن میتونید اونو با یک کانورتور به هر زبانی تبدیل کنید و استفاده کنید مثلا به زبان جاوا تبدیل کنید pyteacher.ir
دوست عزیز لطفا زمینه مورد نظر ذکر کنید بعضی پروژه ها زمان بر هستن و ممکنه نشه مطابق برنامه ریزی کارفرما تحویل داد و ....
بنده خودم در موسسه ای کار میکنم که حدود 4 برنامه نویس تحت ویندوز داره و میتونن پروژه ای با شما کار کنن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jolge
نیاز به یه برنامه نویس برای ساخت یک نرم افزار تحت ویندوز دارم
دوستان غیر از سایت پونیشا از کجا می شه پیدا کرد
ممنون می شم راهنمایی کنید
توی انجمن برنامه نویس پاپیک بزنید درخواست بدید
http://barnamenevis.org/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arminkit1
متاسفانه بخش سفارش پروژه این سایت به سایت پونیشا ریدایرکت شده و اون سایت هم کلی قفل و زنجیر داره برای ارتباط با برنامه نویس که به درد من نمی خوره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
اگر وقت دارید و با سینتکس آشنا هستید یکهفته وقت بذارید و خودتون برنامه هاتونو بنویسید ، پایتون رو در ویندوز نصب کنید و برنامه نویسی رو شروع کنید ، پایتون رو خیلی سریع میتونید یاد بگیرید ، اصلا با تمام زبانها متفاوته و به اون سختی که فکر میکنید نیست ، مخصوصا اینکه بعد از نوشتن میتونید اونو با یک کانورتور به هر زبانی تبدیل کنید و استفاده کنید مثلا به زبان جاوا تبدیل کنید pyteacher.ir
دست رو بدجایی گذاشتی ، متاسفانه همون وقتش رو به هیچ وجه ندارم ولی ممنونم از پیشنهادت:53:
سلام ؛ وقت بخیر
به پارس کدرز مراجعه کنید
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
:Hamed:
سلام ؛ وقت بخیر
به پارس کدرز مراجعه کنید
با احترام.
بسیار عالی حتما الان تست می کنم
ممنون از شما