الان کلا وب سایت ovh باز نمیشه!
نمایش نسخه قابل چاپ
الان کلا وب سایت ovh باز نمیشه!
سلام
بله 90% هست تعدادی از سرور ها وصل هستند و تعدادی قطع هستند.
جناب معلمی لطف میکنید لینک تویتر استاتوس شبکه بفرستید بنده خود اکانت تویتر استاتوس هم باز کردم هیچ اطلاعات آپدیت ندارند.
من وسط کار رو سرور دیدم همه سرورهای این دیتاسنتر دان شدن ... از لوکیشن های مختلف چک کردم دیدم کلا ovh به فنا رفته... خدا کنه فقط در رده شبکه گند زده باشند.
البته کلا هیچ وقت انتظار کیفیت ازشون نداشتم و به طور متوسط 2 یا 3 ماه یک بار هر سرور یک مشکلی داشته اما این که همه سرورها با هم یکجا مشکل دار باشن رو فقط تو دیتاسنترهای ایران میشد قبلا دید که گویا قصد گینس کرده ovh...
برند های دوم و سوم ovh یعنی کیمسوفی و سویواستارت هم دچار مشکل شدن.
- - - Updated - - -
توییتر : https://twitter.com/ovh_status
- - - Updated - - -
تو هفت سالی که ما باهاشون کار میکنیم این اولین باریه که چنین چیزی دیدیم. یه بار هم مشکل داشتن که اون تاخییر دو هفته تا یک ماهه در تحولیل سرورهای تازه خریداری شده بود و همینطور تحویل IP های تازه خریداری شده.
سلام
دوستان خبر تازه ای نیست؟ خیلی برای یک دیتاسنتر بده که حتی به کاربرانشون اطلاع رسانی نمیکنن درست و البته چنین مشکلی از سمت ovh در این سطح بی سابقه بوده! ممکنه فیبری چیزی قطع شده باشه؟!
متاسفانه هنوز مشکل داره و خسارت بدی رو تا اینجا وارد کرده
الان آپدیت زدن مشکل برق در تجهیزات شبکه و روتینگ هست هم برق قطع شده هم دوتا ژنراتور بک آپی که برای همین ثسمت داشتن از کار افتاده!!!
Octave Klaba Verifiedaccount @ olesovhcom 55m55 minutes ago52 minutes ago 55m55 minutes agomore
We have a problem feeding SBG1 / SBG4. The 2 electric EDF arrivals are down (!!) and the 2 generator sets have failed (!!!). The set of 4 arrivals elec no longer feed the routing room. We are all on the problem.
Octave Klaba Verifiedaccount @ olesovhcom 21m21 minutes ago18 minutes ago 21m21 minutes agomore
Replying to @ olesovhcom
In addition to worry about SBG, we have the concern about the optical network in Europe that interconnects RBX and GRA with POPs. He is down (!!).
امیدوارم بک آپ داشته باشند =))
این حساب CEO و یکی از فاندر های OVH هست :
https://twitter.com/olesovhcom