پاسخ : خریدار برنامه ممبر فیک و بازدید تلگرام [مهم ]
سلام
بنده مدیر سایت زیر هستم
http://www.virtualnumber.themmaker.ir
حقیقتی که هس اینه که روش تی دیتا چند وقتی هست از بین رفته و از روش دیگه ای استفاده میکنن برای ممبر فیک و بازدید که خیلی راحت تر از تی دیتا هست
توی تی دیتا الان هر شماره ای ثبت کنی بلافاصله دیلیت میشه و این روش از بین رفته است ...
سلام
اینا در واقع از کوین آپ استفاده میکنن و امتیاز گیری میکنن و میفروشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seokaran.org
سلام
بنده مدیر سایت زیر هستم
http://www.virtualnumber.themmaker.ir
حقیقتی که هس اینه که روش تی دیتا چند وقتی هست از بین رفته و از روش دیگه ای استفاده میکنن برای ممبر فیک و بازدید که خیلی راحت تر از تی دیتا هست
توی تی دیتا الان هر شماره ای ثبت کنی بلافاصله دیلیت میشه و این روش از بین رفته است ...
خب باید چیکار کنم ؟؟ من هم ممبر فیک میخوام هم بازدید .... شما چی پیشنهاد میدین ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wapmaster
سلام
اینا در واقع از کوین آپ استفاده میکنن و امتیاز گیری میکنن و میفروشن
نه برنامه داره ،سرور داره ، ربطی به کوین اپ نداره ...
اون برنامه های سکه ای جداست .. اونا بدردم نمیخوره ..
سلام یک برنامه ممبر بگیر داریم مشابه اگ های افزایش ممبر با امکانت مناسب
اگر توانایی راه اندازی رو دارید با قیمت مناسب میتونیم در اختیارتون بذاریم
سلام
داخل لینکی که یکی از دوستان دادن شماره های هر شهر به تفکیک هست،حالا اینکه واقعا مال هر شهر هستند یا نه،خدا میداند،ولی درست بودند و یک نرم افزار تبدیل تکست به وی سی اف ساختم و شماره های یک شهر رو داخلش ایمپورت کردم،و بعد وارد گوشی کردم،کلی از مخاطب ها تلگرام داشتند (چند هزار نفر).
خواستم فایل رو برای استفاده ی عموم بزارم دیدم درست نیست از شماره های مردم سو استفاده بشه.:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
سلام یک برنامه ممبر بگیر داریم مشابه اگ های افزایش ممبر با امکانت مناسب
اگر توانایی راه اندازی رو دارید با قیمت مناسب میتونیم در اختیارتون بذاریم
هزینه زیاد نمیخوام بکنم .. اینی ک شما میگی خیلی هزینش میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
سلام
داخل لینکی که یکی از دوستان دادن شماره های هر شهر به تفکیک هست،حالا اینکه واقعا مال هر شهر هستند یا نه،خدا میداند،ولی درست بودند و یک نرم افزار تبدیل تکست به وی سی اف ساختم و شماره های یک شهر رو داخلش ایمپورت کردم،و بعد وارد گوشی کردم،کلی از مخاطب ها تلگرام داشتند (چند هزار نفر).
خواستم فایل رو برای استفاده ی عموم بزارم دیدم درست نیست از شماره های مردم سو استفاده بشه.:)
بانک شماره ها خیلی زیاد هست تو اینترنت ... قدیمی هست البته جدید نیس ...
ولی درسته ،کارشون درست نیس ک اینو میزارن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
سلام
با سلام
خب استاد ما یه دیتابیس ایرانسل فک کنم برا سال 92-93 باشه داریم :| بخواهیم این کارو کنیم که ... شمارع میشه و حریم مردم همینطوریش ترکیده دیگه بدترش نکنیم و یاداوری نشه برا بعضیا بزنن دوبارع تو این کارا
کسی نیست مشکل مارو حل کنه ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojitb
کسی نیست مشکل مارو حل کنه ؟؟؟
سلام مجدد
با ایشون صحبت کنید شاید به جایی برسید
@meberbaz
به نتیجه ای نرسیدم هنوز ... کسی نیست کمک کنه ؟