سلام
بورس ، زرنگ باشید و دقیق ، سود میکنید.
بورس دنیای خوبیه ، هواس جمع باشی اوج میگیری ، الکی بگیری کارشو ، سقوط آزاد
توی اینترنت سرمایه گذاری نکنید اونم توی هاستینگ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بورس ، زرنگ باشید و دقیق ، سود میکنید.
بورس دنیای خوبیه ، هواس جمع باشی اوج میگیری ، الکی بگیری کارشو ، سقوط آزاد
توی اینترنت سرمایه گذاری نکنید اونم توی هاستینگ
من برعکس دوستان هر سرمایه گذاری که توی هاست کردم با سود 2 تا 3 برابر بهم برگشته البته ایران رو امتجان نکردم ...
فقط سرمایه نیاز نیست ...
تخصص نیاز هست ...
کار واقعی و درست نیاز هست ...
برنامه نیاز هست ...
یک تیم حرفه ای و کار بلد که با هاستینگ و کارهای مربوطه آشنایی کامل داشته باشند نیاز هست ...
تبلیغات مداوم در بزرگترین سایت ها نیاز هست ...
فکر نمی کنم 100 میلیون تومان مبلغی باشه که بتونید باهاش در هاستینگ به جایی برسید
از نظر بنده مبلغ زیادی نیازه برای موفقیت
با 100 میلیون شاید به جایی نرسید و در نهایت همون مبلغ هم از دست بره .
ببینید یک موضوع جالب بگم خدمتتون ( نظر شخصی من، لطفا جبهه گیری نکنه کسی ).
همیشه وقتی یک نفر از یک موضوعی به جایی میرسه، همه میگن اون خوبه و میرن سمتش... دو روز بعد، همه باهم بووم! نابود میشن و سود نمی کنند.
الان دقیقا بورس همین موضوعه.
یک مدت گوجه فرنگی یادتونه چقدر رفت بالا قیمتش. بعد از اون همه رفتن سراغ باغ گوجه فرنگی و تولید کننده شدند.
2 سال بعد که گوجه فرنگی زیاد شد، دیدن قیمت به حدی اومد پایین که حتی ارزش برداشت نداره!! این علتش چی بود؟ همه رفتن سمتش... حالا مثلا اونی که سیب زمینی داشته قبلا و جمع کرده بود رفته بود گوجه فرنگی کاشتن، دید الان سیب زمینی کم شده و سود تو سیب زمینی که داشته بوده... این روالی هست که 99.9999999999% مملکت دنبالش میرن و واسه همینم اولش گفتم کسی جبهه گیری نکنه...
مثال دیگه:
15 سال پیش هاستینگ چقدر سود داشت؟ اینو از شرکت های قدیمی میشه فهمید چقدر سود داشتن و دارن...
الان چقدره؟ علت چیه؟ همه دیدن سودش خوبه اومدن تو کار هاستینگ، الان همه نالان شدن از وضع هاستینگ ( جز شرکت های درست حسابی که خیلی وقته دارن کار می کنن و مشتری خودشونو دارن همیشه ).
5 سال دیگه این موضوع میشه بورس و همه خودشونو اقتصاد دان خواهند دانست... من مرده شما زنده، ببینید.
از من می شنوید وقتی می بینید کلی از افراد جامعه یک پیشنهادی می کنند، دنبالش نرید ( نه اینکه بگم حرف دوستانمون اشتباهه! مثلا جناب عبید از دوستان بسسسسیار خوب من هستن و 100 برابر من تجربه دارن، جسارت نکردم خدمت ایشون و هم چنین سایر دوستان ).
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.
موفق و پیروز.
سلام
برادر کاملا اشتباه میکنی برو سمت کار تولیدی خیلی بهتره یا یه رستوران بزن دو برابر برات در میاد.
سلام به دوستان وب هاستینگ
به نظر من توی کاری که درش تخصصی ندارید وارد نشید .
ممکنه به جا سوددهی همین مبلغ از دست بدید .
یا اینکه سود به حدی پایین باشه که بزارید بانک هم جاش امن تر باشه هم سودش بیشتر .
اگه علاقه به فعالیت توی این بخش هستید ،مبلغی از سرمایتون رو برای آموزش صرف کنید .
تایم کاری خودتونو مدیریت کنید و به سمت علم آموزی در این بخش برید .
بعد با سرمایه و دانش وارد بشید .
کریپتیو ها رو زیاد در جریانشون نرفتم اما با 15 سال سابقه فارکس ادعا دارم که از بهترین تحلیلگران هستم و در نهایت به اطلاعتون می رسانم در فارکس همه ضرر می کنند و از سود پایدار خبری نیست.
- - - Updated - - -
اکثر دوستانی که مخاطب شما هستند سرمایه گذار نیستند! یک سرور مجازی گرفتن هاستینگ شده اند یا شاید یک نمایندگی!