پاسخ : خرید سرور اختصاصی به صورت اشتراکی توسط دو یا سه نفر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام .
مایل بودید؛ سرور نیمه اختصاصی بر روی سرور PX61-NVme با منابع درخواستی میتوانیم به شما بدهیم .
برای خرید در تماس باشید .
سلام جناب ایزدی. وقت شما بخیر. راستش من پارسال یه سرور ایران از شما تهیه کرده بودم که به شدت و برای یک دوره طولانی به مشکل خوردیم و یه مقدار با تیم شما دلخوری پیش اومد و سر پروژهای که برای مشتری گرفتیم خیلی متضرر شدیم و باعث شد دیگه با شما همکاری نکنیم. اون زمان به گفته خودتون مشکل از شبکه زیرساخت و دیتاسنتر افرانت بود. ولی منصفانه نگاه کنیم در کل از لحاظ پاسخگویی و دردسترس بودن از خیلی از شرکتهای دیگه بهتر بودین. امیدوارم در یکسال گذشته خدماتتون حرفهایتر و بهتر شده باشه و بتونیم مجدد از توانمندیهای شما استفاده کنیم. در خصوص این درخواست امکانش هست روی تلگرام با شما در تماس باشم؟ قیمت پلانهایی که درسایتتون گذاشتید زیاده ولی شاید بشه به یک رقم توافقی رسید. ممنون میشم اطلاع بدید.
سلام
سرور مجازی از فرانسه و آلمان میتونیم
تقدیم کنیم
http://portal.pardazmizban.com/cart.php?gid=40
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin3000
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی. با توجه به پشتیبانی ضعیف و نحوه پاسخگویی نامناسب و غیرمسئولانه سرویس دهنده سرورهای مجازی فعلی، قصد خرید یک سرور اختصاصی جدید از دیتاسنتر هتزنر آلمان با ssd nvme را داریم تا مستقیما به سرویسدهنده خارجی در اتباط باشیم و با سرویسدهندههای داخلی (به جز انگشت شمار افراد متعهد) کمتر در ارتباط باشیم. با توجه به اینکه سرورهای خوب این دیتاسنتر از نظر منابع و قدرت برای کارهای ما بیش از حد مورد نیاز است و قیمت نسبتا بالاتری هم دارد، در صورت تمایل به داشتن یک یا چند vps از روی این سرور به بنده پیام دهید تا به صورت اشتراکی نسبت به تهیه آن اقدام شود و از لحاظ هزینهای هم برای شما و هم برای ما مقرون به صرفه تر باشد. امکان پرداخت ارزی و خرید مستقیم توسط خود من وجود دارد. نصب مجازی ساز و ماشینها را هم برای افرادی که مشترک میشوند انجام میدهم. به شخصه خودم 16 تا حداکثر 24 گیگ رو بیشتر نیاز ندارم که حدود 2 تا 4 ماشین خواهد بود.
چنانچه پیشنهاد دو یا سه vps با رم 4gb روی سرور بسیار خوب که مشکل افت شدید سرعت هارد، کاهش شدید پهنای باند و ... را هم دارید بفرمایید. روی سرور قبلی به دلایلی نامشخص و احتمال فروش بیش از حد بارها دچار افت شدید سرعت بودیم. ضمنا اگر تنها راه پشتیبانیتان یک آیدی تلگرام و یا یک خط یکطرفه ایرانسل هدیه است و در صورت تماس جهت رفع مشکل داون بودن سرور در روزهای تعطیل و یا بیدار کردنتان در ساعت 12 ظهر به شما برمیخورد لطفا پیامی ندهید.
آیدی تلگرام: @
earmink
پیرو این تصمیم سوالی نیز با موضوع
انتقال سرور لینوکس از هارد به ssd با فضای کمتر بدون از دست رفتن کانفیگ سرور مطرح کرده ام که خواهشمندم دوستان متخصص در صورت امکان به آن پاسخ دهند.
با تشکر
سلام با ایرانی جماعت کار کردن واقعا سخته حالا شرکت معتبر باشه یا نباشه تو این انجمن فعال باشه یا نباشه همه مثل همن
اگر بتونید همین 3 نفری که میفرمایید با بنده شریک بشید و یک سرور تهیه کنیم خوبه ، من تو این انجمن اینقدر از دوستان که همه فکر میکنن معتبرن سرور تهیه کردم و به مشکل خوردم واقعا ناراضیم ، الکی میان میگن مایلیم در خدمتتون باشیم ولی بعد از مدتی مثل سابق پشتیبانی نمیکنن ، سرورها اورسل میشه حتی kvm رو دور میزنن دیگه الان همه اینکارو یاد گرفتن ، چون دنبال بالابردن دریافتی هستن در کل میخوان سود بیشتری ببرن و کار مارو خراب میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام با ایرانی جماعت کار کردن واقعا سخته حالا شرکت معتبر باشه یا نباشه تو این انجمن فعال باشه یا نباشه همه مثل همن
اگر بتونید همین 3 نفری که میفرمایید با بنده شریک بشید و یک سرور تهیه کنیم خوبه ، من تو این انجمن اینقدر از دوستان که همه فکر میکنن معتبرن سرور تهیه کردم و به مشکل خوردم واقعا ناراضیم ، الکی میان میگن مایلیم در خدمتتون باشیم ولی بعد از مدتی مثل سابق پشتیبانی نمیکنن ، سرورها اورسل میشه حتی kvm رو دور میزنن دیگه الان همه اینکارو یاد گرفتن ، چون دنبال بالابردن دریافتی هستن در کل میخوان سود بیشتری ببرن و کار مارو خراب میکنن
بخدا فروش سرور و کلا کار IT شده مثل میدون میوه و ترهبار که طرف جار میزنه «این بر بازار بهترین میوهها حراجه، آی بدو بدو ...»، بعد یه دونه هندونه قرمز خوشرنگ هم گذاشته در مغازش و مشتری رو میکشه داخل و دیگه بعدش خدا به دادت برسه که با چه جونورهایی باید سر و کله بزنی! همه هم ماشالا از ادعا چیزی کم نمیارن. یعنی تا دو روز میتونم از وضعیت افتضاح و تجربههای بسیار وحشتناکی که تو این مورد داشتم حرف بزنم ولی مطمئن هستم کسی که فقط یکی دو سال درگیر این کارا بوده خودش میدونه چه خون دلی از دست این افراد خوردیم و فعلا چیزی در این باره نمیگم که تاپیک خراب نشه.
دقیقا همینطوره که میگین. قدمت شرکت و آیدی و لایک و تبلیغات و بالا و پایین بودن قیمت و محل سرور و تخفیف و .... هیچکدومش ملاک نیست.
دوست عزیز بنده با توجه به کمبود زمانی و صحبتهایی که این چند روز با 10-15 نفر از عزیزان داشتم فعلا یک VPS رو گرفتم که خوشبختانه اگه چشمشون نزنم یه مقدار با بقیه متفاوت بودن و یک vps دیگه هم دارم بررسی میکنم که بخرم و بنابراین دیگه نمیتونم واسه سرور اشتراکی هزینه کنم. ولی میتونم از تجربیاتم با چندتا از شرکتهایی که کار کردم واستون بگم تا شاید شما هم سرویس مورد نظرتون و شخص مورد نظرتون رو پیدا کنید.
ایکاش همونطور که از شرکتهای خوب میشه اینجا تعریف کرد، امکان معرفی و بیان گلایه از افراد و شرکتهای فوقالعاده بی کیفیت هم که اصلیترین ملاک تشخیصشون تعداد تشکر و قدمت آیدی هست صحبت میشد تا واقعا یه پاکسازی اساسی در این زمینه صورت بگیره و 4 تا آدم باسواد و باوجدان و باشعور و راستگو تو این بازار باقی میموندن و بقیه برن سراغ همون هندونه فروشیشون چون اینجوری نهایتش یه هندونه خراب میدن دست مشتری و آبرو و سرمایه و کسب و کار کلی آدم رو به بازی نمیگرفتن.