پس با این حساب جیمیل جدید باید درست کنم
وی ب انن اختصاصی آمریکا
با آدرس از آمریکا
یا ای پی امارات با ادرس امارات
اینجوری بازم می بنده ؟؟؟
و پ ن از افغانستان نیست می بود یکی میخریدم با ای پی افغانستان وصل میشدم
نمایش نسخه قابل چاپ
پس با این حساب جیمیل جدید باید درست کنم
وی ب انن اختصاصی آمریکا
با آدرس از آمریکا
یا ای پی امارات با ادرس امارات
اینجوری بازم می بنده ؟؟؟
و پ ن از افغانستان نیست می بود یکی میخریدم با ای پی افغانستان وصل میشدم
نمی دونم قبلا سعی کردید اکانتی رو از بلاک در بیارید یا بر اساس فقط حدث و گمان هست؟
بنده بارهای بارها تونستم اکانت رو کمتر از 12 ساعت از بلاک در بیارم ولی این بستگی به تایید کردن شخصی که قراره فرم شمارو بخونه داره که تایید کنه یا تایید نکنه یعنی 50% احتمالش هست
- - - Updated - - -
اگر ادورز می خواید ببندید پیشنهاد می کنم این کار رو به صورت شخصی نکنید چون احتمال داره این رفتار ها از سوی گوگل سر بزنه
اگر تمایل داشتید با بنده تماس بگیرید تا رایگان مشاورتون کنم
آی دی تلگرام:https://t.me/mosbate_khodaaa
تشکر از شما حتما باهاتون تماس میگیرم
از رو نرفتم یه اکانت جیمیل دیگه ساختم اینم بلاک شد
یک و-پ-ن اختصاصی با ای پی ثابت از هلند داشتم اکانت ساختم واریز کردم ولی دوباره بلاک کرد نمیدونم مستر کارت که قبلا بلاک شده بود شناسایی کرده یا از کوکی های سیستم یا از کجا فهیمد مجدد بسته شد #:-S
تورو خدا هرکی میدونه قلق گوگل چیه بما بگه خیلی لازم دارم من 2 میلیون هزینه این مستر کارت کردم اگه جواب نده بدرد کار من نمیخوره
Your account is suspended - We've identified suspicious behavior in the payment activity of this or your other AdWords accounts. To help prevent any unauthorized activity, we suspended your AdWords accounts. Learn more
درسته سئو بهتره ولی کارم یه جوریه که سئو جواب نمیده چون مرتب ***** میشیم :دی
حالا فعلا گیر کردیم با ادورز تا حساب باز میکنم بلاک میشم
یکی از ضروری ترین نکات این هستش شما از وی پی اس استفاده کنید و اکانت جیمیل هیچ کاری غیر از تبلیغ نکنید هیچ کاری حتی یک ایمیل یا عضویت در سایت .