پاسخ : ssl برای سایت موزیک؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
اگه فکر میکنی عین رادیو جوان و ... ف ی ل ت ر نمیشی کشکه ای پیو می بندن تو اونصورت باس هی ای پی بخری اونم تا یه حدی دیتاسنتر میده
در کل دامنه بخری هی عوض کنی بهتره مگه که بری سمت مجاز و ثبت کنی سایتتو و خیالتو راحت کنی
در ضمن اس اس الم چون نمیدونن کاربردش واس بهتر کردن امنیت سایت و بهینه سازی واست اعلام جرم میکنن دور زدنه ف ی ل ت رم که جرمه ارزش نداره در کل همون دامنه بخری بهتره...
مملکت نیست که الانم که بگیر ببنده ببین ارزش داره یا نه ... فعلا تلگرام هست برو تو تلگرام از من میشنوی سرمایه و وقت بزار تا سایت همه الا رفتن سمته تلگرام
- - - updated - - -
یه روز اینارو هم می گیرن همه تو نوبتن ...
عجب اشتباهی کردم، منم سایت رو چند روزه ssl دارش کردم، سایت موزیک هم هست
حالا مجاز و غیز مجاز بودن موزیک ها رو از کجا تشخیص میدید؟
من تازه کار موزیکم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
عجب اشتباهی کردم، منم سایت رو چند روزه ssl دارش کردم، سایت موزیک هم هست
حالا مجاز و غیز مجاز بودن موزیک ها رو از کجا تشخیص میدید؟
من تازه کار موزیکم
مجاز غیرمجازشو اونا تشخیص میدن :lllll وقتی احضاریه اومد میفهمی مجاز بود نبود ... ثبت کن سایتتو تو ساماندهی واست ایمیلو اس میاد که باید فلان پستو دلت کنی اونم دردسریه واسه خودش اطلاعاتتو دو دستی تقدیمشون میگی .... در کل الا ریسکه بدجور بگیر ببنده از یه ورم صرف نمیکنه داشتن چه سایت موزیک چه فیلم ...
ببین اینو
http://internet.ir/zavabet.html
ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در بازدید های سرزده از اتاق های گقتگو و با انتشار محتوای مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر *****سایت ، علیه مدیر اعلام جرم خواهد شد.
دونه دونه دارن همه رو می بندن اوضاع بدیه وب فارس از یه ور که بازدیدا خوابید به واسطه تلگرام از یه ورم که دارن پاکسازی می کنن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
مجاز غیرمجازشو اونا تشخیص میدن :lllll وقتی احضاریه اومد میفهمی مجاز بود نبود ... ثبت کن سایتتو تو ساماندهی واست ایمیلو اس میاد که باید فلان پستو دلت کنی اونم دردسریه واسه خودش اطلاعاتتو دو دستی تقدیمشون میگی .... در کل الا ریسکه بدجور بگیر ببنده از یه ورم صرف نمیکنه داشتن چه سایت موزیک چه فیلم ...
ببین اینو
ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در بازدید های سرزده از اتاق های گقتگو و با انتشار محتوای مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر *****سایت ، علیه مدیر اعلام جرم خواهد شد.
دونه دونه دارن همه رو می بندن اوضاع بدیه وب فارس از یه ور که بازدیدا خوابید به واسطه تلگرام از یه ورم که دارن پاکسازی می کنن!
عجب داستانی شده ها....
پس روال خاصی نداره موزیک ها، آخه ظاهرا این مدیر سایت های یبزگ میدونن چه مدل موزیکی بذارن که مشکل ساز نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
عجب داستانی شده ها....
پس روال خاصی نداره موزیک ها، آخه ظاهرا این مدیر سایت های یبزگ میدونن چه مدل موزیکی بذارن که مشکل ساز نباشه
چی بگم والا لابد اوناهم پشتشون به جایی گرمه ... در کل سایت موزیک و فیلم الا داشتنش خطرناکه تا ببینیم این حباب کی می ترکه و اروم میشه مثله قبل رسما دارن میگن بریم د ز د ی کنیم کارم که نی...:l ادم نمیدونه ف ی ل ت ر تحمل کنه یا ترسایه دیگه ... از من میشنوی بالا هم گفتم برو سمت تلگرام درسته وقت میبره ولی با یخورده تبلیعاتو ممبر جمع کردن میایی بالا بعدم تبلیغاتو کسب درامد چون فعلا چاره ای نیست همه دارن سایتا رو می بندن الا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
ببین اینو
این لینکی که داده بودین باز نشد
504 Gateway Time-out
nginx/1.3.7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroo
این لینکی که داده بودین باز نشد
504 Gateway Time-out
nginx/1.3.7
رفرش کن لابد اون موقعه سرورشون مورد داشته واسه من که راحت لود میشه
سایت هایی که یا *****ن یا احتمال *****ینگشون هست رو به هیچ عنوان ssl استفاده نکنید بعد یک مدت کوتاهی ضد ... شناخته میشین و سند خونه باباتونم کمه واسه آزادیتون :d
یک سری سایت ها استثنا هستن در حدی که حتی سرور سایت یا دانلودشونم ایرانه و مشکلی براشون به وجود نمیاد که اینم به خاطر وصل بودنشون به بالا بالاهاس وگرنه ... ( شما به فلان سایت نگاه نکنید و بگین چون اون اینجوریه منم باید بزنم ) .
خوش باشین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
سایت هایی که یا *****ن یا احتمال *****ینگشون هست رو به هیچ عنوان ssl استفاده نکنید بعد یک مدت کوتاهی ضد ... شناخته میشین و سند خونه باباتونم کمه واسه آزادیتون :d
یک سری سایت ها استثنا هستن در حدی که حتی سرور سایت یا دانلودشونم ایرانه و مشکلی براشون به وجود نمیاد که اینم به خاطر وصل بودنشون به بالا بالاهاس وگرنه ... ( شما به فلان سایت نگاه نکنید و بگین چون اون اینجوریه منم باید بزنم ) .
خوش باشین .
خیلی این حرف رو شنیدم، والله نمی دونم چی فکر میکنند آخه....
ببخشید ببخشید ببخشید، دست تو دماغت نکن میگن ضد... هستی، والله به الله این مردم رو باید قدر دونست، نه اینکه...
بهتر هست ssl نصب نکنید
چون برای سایت های موزیک و فیلم به ssl نیازی ندارید
چون سایتتون اگر ف***ر بشه مشکل برای خودتون پیش میاد
دو تا عزیز گفتن که مشکل پیش میاد اگه ***** بشید.بله درسته ولی زمانی که نمیتونستند https رو فی..-لتر کنند.الان https رو هم فیل میشه کرد.
از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد