تا حدودی موافقم با این قضیه . مخصوصا با بازی در آوردن قیمت دلار و یورو که دیگه واقعا نمیشه با هزینه های کم یه هاستینگ رو اداره کرد !
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام بحث های که می کنید به نظرم ربطی به موضوع پشتیبانی 24 ساعته ندارد.
لطفا فقط اگر شرکتی که پشتیبانی 24 ساعته دارد را معرفی کنید ممنون می شوم.
سلام
https://shirazwebhost.com
به نوعی 24 ساعته هستند و با پیامک هر تیکتی را که پاسخ دهنده اطلاع رسانی میکنند
Bia2Host.Com
با پشتیبانی 24 ساعته در خدمت هستیم .
پاسخ تمامی تیکت ها از طریق ایمیل و پیامک اطلاع رسانی می شود .
میانگین تایم پاسخگویی : حدود 10 تا 15 دقیقه(این مورد بسته به نوع درخواست متفاوت هست)
امیدوار باشید digikala بیاد تو صنعت هاست و سرور تا طعم 24 ساعته وقعی رو بچشید.
سلام
به نظرم خودتون هم باید به دنبال این گونه هاستنگ ها باشید ، چون بعضا خیلی از موارد خوب ممکن از قلم بی افته. و دوستان اشاره نکنند .
که چاره اش سرچ کردن و تست کردن هست .
من هاستینگی که میشناسم که شاید با شرایط شما اوکی باشه ، فکر میکتم هاست دی ال باشه که پشتیبانی بسیار قدرتمندی داره ، البته هر نوع سایتی رو میزبانی نمیکنن و به صورت گزینشی سرویس میدهند . یعنی مثل هاستینگ های دیگه نیست که برید ثبت سفارش کنید و به راحتی به شما سرویس بدهند .
بسیاری از مدعیان با از دسترس خارج شدن سرورشان سایت و تیکت و ... خودشان هم بالا نمیاد! مشکل این دوست ما این هست که پشتیبانی تلفنی 24 ساعته داشته باشند برای اینگونه مواقغ.
تلفن های ما در ساعات غیر اداری روی موبایل ها دایورت هست و 24 ساعته برای پاسخ گویی به موارد ضروری در خدمت همه عزیران هستیم. اما هرگز تضمین پاسخگویی تیکت ها ظرف 2 دقیقه آن هم 24 ساعته نمی دهیم!
سلام.
نزدیک 4 ساله از سرویس های میهن وب هاست استفاده می کنم. از لحاظ پشتیبانی هیچ تیکتی بی پاسخ نمونده.
البته در مورد ساعت کاری این شرکت اطلاعی ندارم. اما تیکت های ما چه در اول صبح و چه در آخر شب ، در کمترین زمان ممکن ( 20 دقیقه الی 2 ساعت ) پاسخ داده می شد.
+ پاسخدهی تیکت ها در مواردی کمتراز 10 دقیقه نیز بوده است.
پیشنهاد میکنم برای جزییات بیشتر با پشتیبانی این شرکت در ارتباط باشید.