پاسخ : آیا راه اندازی سایت فیلم و سریال رو پیشنهاد میدید؟
یکی از اشتباهات تاینی دوبله کامل فیلم بود برای همینم مدیرانش دستگیر شدن
سایت های زیادی هستن که فقط فیلم زبان اصلی ارائه میدن یا کپی کارهای دیگران قرار میدن و خبری از دستگیری هم نیست فقط ***** میشن
با وجود این همه مشکل ، انتظار دارید توصیه کنیم این کارو انجام بدید ؟؟؟ (:|
سایت فیلم وسریال کاری غیر شرعی وغیر اسلامیست.من باسایت فیلم مخالفم.اشاعه فحشا حساب میشه.که گناه کبیره است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
سایت فیلم وسریال کاری غیر شرعی وغیر اسلامیست.من باسایت فیلم مخالفم.اشاعه فحشا حساب میشه.که گناه کبیره است.
;)
از همه نظرات متشکرم. مخصوصا شما.
حقیقتا من در بخش دوبله سایت تاینی و ایران فیلم چند سال مشغول به کار بودم. و از نظر تولید محتوا به هر صورت (سانسور شده و بدون سانسور) انکد و تهیه سورسهای نایاب تخصص کامل دارم. از ابتدای سال از هردو سایت خارج شدم و به بازار کار اومدم. در روز 4 ساعت حدودا وقت آزاد دارم.
نیاز به چند نفر متخصص دارم که بتونم باهاشون یه سایتی رو راه اندازی کنم حالا به صورت رایگان یا اشتراکی چه با سانسور و چه بدون سانسور
اگه کسی فکر بکر یا تخصص کامل در بخش فنی. خرید سرور، پشتیبانی سایت و ... . داره لطفا پیام خصوصی بده که بیشتر مکاتبه کنیم.
ممنون از همه دوستان.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
;)
حقیقتا من در بخش دوبله سایت تاینی و ایران فیلم چند سال مشغول به کار بودم. و از نظر تولید محتوا به هر صورت (سانسور شده و بدون سانسور) انکد و تهیه سورسهای نایاب تخصص کامل دارم. از ابتدای سال از هردو سایت خارج شدم و به بازار کار اومدم. در روز 4 ساعت حدودا وقت آزاد دارم.
نیاز به چند نفر متخصص دارم که بتونم باهاشون یه سایتی رو راه اندازی کنم حالا به صورت رایگان یا اشتراکی چه با سانسور و چه بدون سانسور
اگه کسی فکر بکر یا تخصص کامل در بخش فنی. خرید سرور، پشتیبانی سایت و ... . داره لطفا پیام خصوصی بده که بیشتر مکاتبه کنیم.
ممنون از همه دوستان.
شما حرف من را قبول دارید یا نه؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
;)
ممنون از همه دوستان.
شما حرف من را قبول دارید یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
خوبه یه نظر خوب شنیدم . نه از نظر محتوایی . بلکه از نظر اینکه فقط گفتی مخالفم نگفتی چرا اینکارو میکنید و اینکارو نکنید و باید جمع بشه . در محموع خوبه که خودت فقط میخوای بری بهشت و به زور دیگران رو نمیخوای با خودت ببری
خفن ترینشون تاینی بود که دیگه دیدید چی شد ، راه جالبی نیست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
خوبه یه نظر خوب شنیدم . نه از نظر محتوایی . بلکه از نظر اینکه فقط گفتی مخالفم نگفتی چرا اینکارو میکنید و اینکارو نکنید و باید جمع بشه . در محموع خوبه که خودت فقط میخوای بری بهشت و به زور دیگران رو نمیخوای با خودت ببری
به نظرم درآمد ازسایت های فیلم وسریال حرام است وبرکت ندارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
اینجوری باشه صدا و سیما هم حرامه
نگاه کردن به tv حرام هست !
خواهشا فتوا ندید ، سایت فیلم بهترین موقعیت برای بالا بردن دید فرهنگی مردم کشور هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
من هم با شما موافقم
برکت اختلاس و قاچاق شکر و جاسوسی برای کشورهایی مثل فرانسه و .... بیشتر هست
خدا خودش برکت اونها را زیاد کنه
راستی مردم ایرن دو دسته هستند
یا مشغول فحشا و شراب خواری میکنند یا نمیکنند و پرهیزگار هستند تا اون دنیا فحشا و شراب خواری داشته باشند
ماندم سایت فیلم حرام هست یا حق مردم را خوردن ؟ یا قاچاق شکر کردن مجتهد ؟
دوست عزیز شما سایت بزن ، آدرس بده من یکی هر روز برای دانلود فیلم میام سایتت بازدید میکنم