چه انحرافی؟
خب شاید ما خواستیم از شما خرید کنیم نباید سابقه کاریتون رو بدونیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه شانسی آوردیم ما!! :71: از همون سرورها واسه دانلودمون میخواستیم بگیریم!! راستی چرا این p30day ازش میپرسم اصلا نمیدونه شما کی هستید!! بعد تو امضاتون گزاشتید گروه پی سی دی!! :39::39: امنیتی هست برادر؟؟
1 - bia2yes یک سایت فیلم هست. از ما یک هاست دانلود حجیم گرفتند ، + هاست سایتشون. بعد از 3 هفته هزینه ها به موقع پرداخت نشد و سرویس اونها کانسل شد. دامین های جدید و یک سری خدمات دیگر رو هنوز ار ما تهیه می کنند
2- دلتا از ما هاست دانلود برای تست گرفت ، قرار شد در صورت راضی بودن هزینه واریز بشه ولی بعد از اینکه از آقای فخرایی سرور مجازی تهیه کرد من سرویس ایشون رو پاک کردم !
3 - ایمیل های زیادی برای ایمیل ما p30day.com@gmail.com ارسال شده است ، که در تمام ایمیل ها ذکر گردیده که پی سی دی از مشتری های ما هستند.
در صورت نیاز دوستان میتونند الان ایمیل بزنند و صحت این موضوع رو با خبر بشند و بعد عکس رو ضمیمه بفرمایند.
در مورد آقای مصطفی بیا 2 ترانه هم حرفی ندارم چون اگر ایشون وجدان و انسانیست داشته باشند متوجه میشند ... من حرفی نمی زنم .اگر مسئله رو کش دار کردند کاملا دلایلم را ارائه میدم.
در پایان : کلیه سرور ها توسط آقای هادی قنبری INICZ به فروش می رسد و مسائل مالی مربوط به ایشان است و این صرفا همکاری بین بنده و Inicz است.
فکر کنم ایشون مورد اعتماد همه شما هستند !
سرور ها مال دیتاسنتر هست یا مال خودتون که کولو کردید ؟
هر سروری بخوایم دارید ؟
تو پنل خودمون به ما می دید ؟
با تشکر