به دلیل اینکه میخواین واسه گیم استفاده کنید پینگ از اهمیت بالایی برخوردار میشه .
واسه همین سرور ایران توصیه میشه بهتون که از پینگ پایین تری برخوردار هست .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. با ایمیل موجود در امضاء در تماس باشین 0 تا 100 راهنماییتون میکنم.
تلگرام: https://t.me/Edwin
ایمیل: reza@ramezanloo.com
از لحاظ کانفیگ و ...... هیچ فرقی ندارع تنها فرق اینجاست که پینگ گیمر های ایرانی مثلا بر روی سرور های ایران مساعد خواهد بود شما که سرور المان دارید برای گیمر های المانی مساعد خواهد بود نه اینکه مثلا نمیشه سرور المانی برای ایرانی ها ران کرد ولی خب پینگ دوستان بد خواهد بود پس لفت میدن :)
سرور اومد بالا ولی گیر گیر هست داحل سرور که میرم
دوست عزیز GTA مثل کانتر نیست که Latency خیلی روش تاثیر داشته باشه با سرور خارجی هم در صورتی که پینگتون ثبات داشته باشه میشه بدون لگ ولی با 0.5 ثانیه تاخیر بازی کرد. اسکریپتی که روی فایل نصبی samp موجوده یه اسکریپت چند خطی سادهست و شما باید برای ران کردن سرور گیم اسکریپت گیم رو خریداری و یا طراحی کنید حالا بنا به سلیقهتون که *** و پلیس باشه یا TDM و یا...
در صورت نیاز به هر خدماتی از این قبیل در خدمتم پیام بدید راهنمایی کنم.
سلام این سرور که من اجرا کردم که هیچی نداره چیزی اعلام هم نمیشه
استاد عزیز دوستان گفتند که این نوع سرور به صورت پیشفرضه و هیچی روش نیست یعنی همون گیم مود ها و .... دوستان هستند جهت راهنماییی راجب گیم مود اگه تلگرام دارید که در ارتباط باشید 3 تا گیم مود فارسی و اختصاصی خودمون داریم خواستید خدمتتون ارسال کنم و آموزش نصبشو بهتون بگم ( بدون هزینه ) گیم جی تی ای رو یه ساله از برندمون کندیم و فک نکنم دیگه بدرد بخورع