پاسخ : درخواست سرور مجازی برای باز کردن سایت earnhoney.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
سلام خدمت دوستان عزیز. بنده به یک سرور مجازی نیاز دارم با رنج IP قابل قبول برای سایت earnhoney.com
خیلی از سرورها رو امتحان کردم ولی Access denied میده. لطفا فقط در صورتی که همچین سروری دارین پیشنهاد بدید. 5 الی 10 تا با رم 1 گیگ میخوام. با تشکر
با ای پی مخابرات هم بالا میاد .لطفا در مورد کاربرد این سایت راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
با ای پی مخابرات هم بالا میاد .لطفا در مورد کاربرد این سایت راهنمایی کنید
بله دوست عزیز با اینترنت ایران بالا میاد. بنده یک ربات واسه این سایت نوشتم که تبلیغات رو به صورت خودکار 24 ساعت شبانه روز بازدید میکنه. ولی مشکلی که دارم این هست که باید سروری که استفاده میکنم residential ip باشه. در غیر این صورت سایت مانع از پخش تبلیغات میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
بله دوست عزیز با اینترنت ایران بالا میاد. بنده یک ربات واسه این سایت نوشتم که تبلیغات رو به صورت خودکار 24 ساعت شبانه روز بازدید میکنه. ولی مشکلی که دارم این هست که باید سروری که استفاده میکنم residential ip باشه. در غیر این صورت سایت مانع از پخش تبلیغات میشه
به عبارتی این سایت به ازای بازدید تبلیغات به شما دلار میده ؟ با ای پی ایران قابل بازدید نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
به عبارتی این سایت به ازای بازدید تبلیغات به شما دلار میده ؟ با ای پی ایران قابل بازدید نیست؟
بله دقیقا. چرا هست. ولی بنده میخوام چندین اکانت بسازم و روی حداقل 10 سرور برنامه رو اجرا کنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
slefx.ob
با سلام
سروریس درخواستی شما از ایران دیتاسنتر آسیاتک برج میلاد قابل ارایه هست. سایت مورد نظر بدون مشکل لود میشود.
رم 1 گیگ
هارد 30 گیگ
پردازنده 1 هسته 2.8 گیگاهرتزی
ترافیک نامحدود !
ای پی 1 عدد اینترنت / اینترانت
هزینه ماهیانه 30,000 تومان.
در صورت سفارش بالای 5 عدد
ماهیانه 25,000 تومان.
پیشنهاد اول:
تخفیف ویژه 20% !! کد تخفیف : 20-iranoff
پیشنهاد دوم: درصورت خرید 2 ماهه یک ماه رایگان سرور به شما تعلق خواهد گرفت. (پرداخت هزینه 2 ماه = 3 ماه سرور)
======================================
در صورت تمایل جهت اطلاعات بیشتر و سفارش از طریق تیکت و یا ای دی تلگرام
@omid581 در ارتباط باشید.
باتشکر
پیام خصوصی فرستاده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
سلام خدمت دوستان عزیز. بنده به یک سرور مجازی نیاز دارم با رنج IP قابل قبول برای سایت earnhoney.com
خیلی از سرورها رو امتحان کردم ولی Access denied میده. لطفا فقط در صورتی که همچین سروری دارین پیشنهاد بدید. 5 الی 10 تا با رم 1 گیگ میخوام. با تشکر
با سلام
پارس ایرانیک اولین و تنها ارائه کننده سرور های ابری همراه با فایروال سخت افزاری قابل مدیریت توسط کاربر در ایران و کانادا میباشد .
لوکیشن سرور ها در کانادا و در سرور روم اختصاصی پارس ایرانیک میباشد .
مالکیت سخت افزار و شبکه100% برای پارس ایرانیک میباشد که مشکلات و ابیوز های مختلف و شایع را نخواهید داشت .
پینگ شبکه ما به دی ان اس سرور های گوگل (8.8.8.8) 1 میلی ثانیه و به ایرنیک زیر 1 میباشد که نهایت کیفیت و اسرع را برای شما به ارمغان خواهد اورد .
دارای نماد الکترونیک 2 ستاره هستیم و 72 ساعت گارانتی بی قید وشرط عودت وجه برای سرویس ها داریم .
پیشنهاد بنده با توجه به درخواست شما ، پلان زیر میباشد .
قیمت افر ویژه :
تنها 13,000 ت
1 گیگ رم
1 هسته واقعی سی پی یو
40 گیگ هارد
لوکیشن : کانادا
در صورت خرید تعداد براتون 13 هزار تومان هر سرور مجازی به صورت دائمی ، محاسبه خواهدشد .
www.parsiranic.com/vps
parsiranic.com/crm
در صورت تمایل با عضویت در سایت ، اقدام به ارسال تیکت نمایید یا ازطریق اکانت تلگرام شرکت یا سرویس چت انلاین سایت اقدام نمایید .
شماره تماس :
013-33344689
پشتیبانی تلگرام :
https://t.me/parsiranic_info
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
با سلام
سایت تست شد بالا میاد
بدون تغییر آی پی سرور از کولو اختصاصی است و بیش از 3 سال است آی پی های ما ثابت است
مجازی ساز KVM
نمونه پنل مدیریت و مانیتور کامل منابع سرور
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...061315&thumb=1
CPU : 1 Core
Ram: 1 GB
HDD: 30 GB
Port: 1000
با 30% تخفیف ماهیانه 22 تومان
Telegram : @serverstar
09119911015
( شرکت سرور پردازان برتر شمال) شماره ثبت: 2681 - شناسه ملی:14003107133 با بیش از 7 سال سابقه واقعی و حرفه ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
درود
تست شده و مشکلی در باز شدن سایت نداره
از امریکا درخدمتیم
Cpu :2 core 1200 mhz
Ram : 1024 MB DDR4
Hdd :35 GB SATA III
Traffic: Unlimited
ماهیانه 15 هزار تومان از امریکا
+ لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه 15 تومان
+ لایسنس سی پنل ماهیانه 59 تومان
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 8 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ هر 1 گیگابایت رم اضافه 10 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghub
درود
امکان ارائه سرور مجازی با کیفیت از لوکیشن های آلمان ، فرانسه ، کانادا و آمریکا مقدور می باشد.
رم ۱ گیگ اختصاصی
۱ هسته پردازنده بدون محدودیت
۵۰ گیگابایت فضا HDD Enterprise یا 20 گیگابایت SSD
ترافیک نامحدود
ماهیانه ۲۰ تومان (با احتساب تخفیف)
خرید
چت آنلاین // ارسال تیکت // ارتباط در تلگرام
پیشنهاد بربید سرور
رم : 1024 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1000 MHZ
هارد : 50 گیگ