پاسخ : ریست فکتوری دستگاه اندرویدی و قبول نکردن اکانت گوگل
قابل توجه شما باید بگم که تبلت رو خودم اولین بار پارسال راه اندازی کردم. برای مادرم هست و دیروز که ریست فکتوری کردم پسورد ایمیلش رو یادم نمی یومد ریست پسورد زدم این طور که فهمیدم خود پشتیبانی گوگل گفته وقتی ریست فکتوری میکنی و پسورد ایمیل رو تغییر میدی تا 72 ساعت ایمیلت غیر قابل استفاده میشه. اگه برای خودم بود 72 ساعت صبر میکردم. ولی مامانم صبر نداره.. و میترسم این مطلب درست نباشه و تا سه روز دیگه بازم نشه ازش استفاده کرد.
والا من تهمتی به کسی نزدم پایان باز بود هر کسی می تونه یه جور برداشت کنه :105: نه من شما رو میشناسم نه شما منو همه جور آدمی هم میتونه این سایت بیاد.شما کلید ماشینت رو گم کنی کلیدساز بیاری برات باز کنه باید بهش ثابت کنی این ماشین خودته که قفلشو برات باز کنه مگه اینکه شما رو بشناسه.
به جای صبر کردن میتونید اون لینک یوتیوب رو ببینید که چجوری از باگ برای باز کردن قفل استفاده میکنه و نیازی به دستکاری هم نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elan
سلام
من تبلت لنوو رو ریست فکتوری کردم زمان راه اندازی جمیل میخواد و هر جیمیلی که وارد میکنم میگه با جمیل مالک وارد شوید روش هایی که توی بعضی سایت ها گفته روش خوبی نیست
باید فلش کنید گوشیتون رو
اگر آشنایی دارید میتونید توسط نرم افزار و رام مخصوص گوشیتون انجام بدید
اگر نه بدید بیرون 10 دقیقه ای براتون فلش میکنن 20 هزار تومن هم قیمتش هست
سلام.
چنین مشکلی را قبلا با یک گوشی huawei تجربه کردم
با فلش کردن مشکل حل نشد.
باید براتون حذف اکانت کنند،یکی از دوستان اشاره کردند.مربوط به FRPمیشه.
اگر گارانتی هم دارید ، این مورد خارج از گارانتی انجام میشه.
توصیه میکنم خود نمایندگی براتون این کار رو انجام بده.
گوشی که عرض کردم ، وقتی پیش یک فروشنده بردم ، فهمیدم آن فروشنده گوشی را به شخص دیگری داده و آن شخص هم به شخص دیگری...
در آخر هم نتوانسته بودند درست کنند و به بنده گفتند اینترنت خیلی پر سرعت میخواد و سرور گوگل قطع شده :))))))
نمایندگی 32000 گرفت
hassanshaikhi
سلام :53:
بالاخره بعد از ساعت ها تلاش و کوشش به کمک کلیپی که فرستادی و چندین کلیپ دیگه روش ها رو تلفیق کردم. و درست شد.
ولی پدرم در اومد. انگار توی برزخ بودم. و الان حس یک آدمی رو دارم که موفق به دریافت جایزه نوبل فیزیک در جهان شده. والا به خدا ..
برام تبلت مهم نبود این مامانم همش میگفت تو عرضه نداری!!حاضر بودم بمیرم ولی بار این مدل قضاوت از روی شونه ام خالی شه. /:)
الان به حدی احساس موفقیت میکنم که ظرفیتم دو برابر شده تا سه ساعت هر کی بهم هر اهانتی کنه پذیراش هستم و بهش بزرگوارانه لبخند میزنم.
الان هر کی ازم تقاضایی داشته باشه با کمال میل براش انجام میدم. میتونید از این فرصت استفاده کنید.
:53::53::53: این گل ها برای شما کاری که ازم بر می یاد