پاسخ : بالا آوردن مجدد یک سایت فعال...!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elan
سلام
نمیدونم افرادی که تاکید بر تبلیغات تلگرامی و شبکه های اجتماعی دارند تا چه میزان هر دو روش رو به شکل صحیح به کار گرفتند. امیدوارم که اشتباه راهنمایی نکرده باشند چون زمان خیلی ارزشمنده!!
من اینجا هر دو روش های تبلیغاتی رو با هم دیگه مقایسه میکنم ولی نتیجه گیری رو به خود شما واگذار میکنم. فقط با دقت بخونید
1. بازدیدکننده های تبلیغات شما در شبکه های اجتماعی، 90 درصد متقاضی خدمات شما نیستند. فکر میکنید چرا ؟ چون میتونم بگم حداقل 80 درصد به صورت اتفاقی تبلیغات شما رو دیدند.
کاربر نشسته پای تلگرام دنبال یک کلیپ یا مطالب فان و هیجان انگیز هست که یا بخنده یا احساساتش جریحه دار بشه بعد با تبلیغات شما مواجه میشه!! اصلا معلوم نیست توجه کنه به مطالب
شمایا نه
اما بازدید کننده های سایت از طریق گوگل، 90 درصد میشه گفت متقاضی خدمات شما هستند. چون بازدید کننده اومده توی گوگل مثلا سرچ کرده آموزش فتوشاپ، بعد به سایت شما مراجعه
کرده. خودش خواسته که بیاد شرح خدمات شما رو بشنوه پس بازدید کننده هدفمند اهمیت زیادی در تبلیغات داره. که به سختی میشه در شبکه های اجتماعی پیداش کرد.
توی شبکه های اجتماعی یک بازه گسترده ای از عموم مردم در اختیار شما قرار می گیره اما چند درصد از این افراد هدفشون مشاهده خدمات شما هست؟
2. تبلیغ لوازم ارایش و املاک و کرم ضد پیری و ویلا توی شبکه های اجتماعی ... شاید تا حدودی بتونه روی جذب مشتری تاثیرات موثری داشته باشه. اما شما دارید در زمینه
گرافیکی کار میکنید، اون چه که شما دارید عرضه میکنید مصرف کننده اش همه ی مردم نیستند. بازار هدف خاص خودش رو داره.
3. نمیگم در شبکه های اجتماعی تبلیغات نکنید شاید بی تاثیر نباشه اما تمام وقتتون رو صرف تبلیغ توی تلگرام و اینستاگرام نکنید. چون از تلویزیون و بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح خیابون ها
گرفته تا بازاریاب های تلفنی و تبلیغات هجو توی تلگرام.. نمیدونم خیلی ها از تبلیغات فراری هستند و توجهی نمیکنند. دیگه تصمیم با خودتون
4. چون هر دو روش رو امتحان کردم و از گوگل نتیجه گرفتم این مطالب رو گفتم اما در ارتباط با زمینه کاری شما نمیدونم جواب بده یا نه
میدونم که باورتون نمیشه ولی حتی بچه های امروزی هم 90 درصد دیگه دنبال گوگل و سایت نیستن ، شما با استفاده از رباتهایی که قرار داده شده میتونید تو تلگرام سرچ کنید یا اینکارو در اینستاگرام انجام بدید ، الان ملت فکر میکنن اینترنت فقط تلگرامو اینستاگرامه ، بله متاسفانه همینطور هست ، تو ایران همه چیز برعکسه
مواردی که شما فرمودید مستلزم هزینه هست یا اینکه باید شخص خودش بلد باشه ، ولی با اینکه میفرمایید در سایت یک ایندکس داشته باشه که امنیتش برقرار باشه موافقم ، ولی موارد امنیتی خیلی مهمه ، اینستاگرام و تلگرام به راحتی هک نمیشه در صورتی که یک سایت نیاز به متخصص داره تا توسط جوجه هکرها هک نشه