FastCGI | FastCGI -
mod_fcgid - FastCGI interface module for Apache 2 - The Apache HTTP Server Project
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم میخونمشون ، نظر خودتون در موردش چی هست ؟ ارزش داره رو سرور نصبش کنم ؟
بستگی به خودتون داره و کاربرد سرور....
دارم سرور رو تنطیمش میکنم که بهترین کاریی رو داشته باشه با اجرای cms ها ، مخصوصا جوملا ، از طرفی هم امنییت داشته باشه ، سریع و سبک ، الان با این اوصاف ، نظر شما چیه؟
اگر سرعت براتون مهم هست FastCgi را انتخاب کنبد ، اگر امنیت براتون مهم هست Suphp را انتخاب کنید
امنیت fastcgi خیلی بده ؟
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
این رو پیدا کردم :دی
DSO vs. CGI vs. suPHP vs. FastCGI | BoomShadow.net
suPHP امنیت بیشتری داره ، از جمله محدود کردن هر اکانت به خودش (owner /group)، امن کردن دایرکتوری ها و فایل هایی که پرمیشن 777 دارند ، عدم اجازه به کاربران برای آپلود در دایرکتوری از یک اکانت دیگه
ولی در Fastcgi همه اکانت ها یک owner دارند (nobody یا apache ) که باعث میشه دسترسی سرور به سایر اکانت ها باز باشه
ممنون بابت توضیحات ، تو نوشته هاتون اشاره کردید که fastcgi برای همه ی یوزرها یه owner تعریف میکنه ، نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ، ولی اگه سرور فقط برای استفاده ی یک نفر باشه ، این مشکلی که گفتین دیگه نباید مطرح بشه ؟ درست متوجه شدم ؟
میل خودتونه ، اگر سرور شخصی هست Fastcgi استفاده کنید ، 90% سرورهایی که من دیدم suPHP استفاده میکنند