آدرس شماره تلفن چیزی ازشون دارید همینجا قرار بدین من از مراجع قضایی پیگیری کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید میشه هاستشون هم امرزو سایت ما روش بود الان ارور لایسنس میده.
والا من هم قبلا از ایشون سرویس گرفته بودم کیفیت خوبی هم داشتن
جدیدا گویا اینطوری شدن
ولی واقعا خیلی ظلمه این کار
من اگه پونصد تومن به سوپری سرکوچه بدهکار باشم شب خوابم نمیبره اما اینو نمیدونم چه منطقی داره !!!
پولش دادم به زمانی گدا که نیاز داره فدای سرم، بیان بک اپ مشتری مارو بدن ما قرار بود برای مشتری سیستم عامل نصب کنیم بعد کانفیگ مجدد بک اپ برگردونیم به ناچار روی سرور ویندوز دانلود کردیم تا یک سری هم تغییرات داخلش بدیم بعد اینکه سرور مشتری کارش تموم شد اومدم ریستور کنم دیدم سرور اصلا دردسترس نیست حالا من موندم و مشتری که بک اپ می خواد 8-|
https://clients.parsvps.co/clientarea.php
سایت هم گویا بالا نمیاد
شماره تلفن ایشون هم یکطرفه شده نمیشه تماس گرفت!
من طرف کسی رو نمیگیرم و این آقا یه جورایی رقیب کاری منم حساب میشند ولی نباید از حق بگذرم
من البته خودم مدتیه از ایشون خبری ندارم
ولی ایشون سری پیش اگر جمع کردند من کنارشون بودم و میدونم و وقتی جمع کردند از روی مسئولیت مشتریاشونو دادند به من یعنی رو هوا ول نکردند
سری پیش یه انسان ناپاک و شیر پاک نخورده یک ماه تمام شرکت و کل سرور های ایشون رو بست به دیداس جوری که کمر این فرد شکست
من شاهد بودم به من میگفت اشکان دیگه میخوام فقط یک شب بخوابم
ولی احساس مسئولیت نمیذاشت این اتفاق بیوفته و در آخر تصمیم گرفت منتقل کنند به من و برای اینکه اعصاب خودشونو درمان کنند فعلا ازین شغل دست بکشند
اینم تاپیم مربوطه
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=140300
این دفعه هم شک ندارم مشکلی پیش اومده و حتما باز داره کسی آسیب میزنه به ایشون
کاش بیان و توضیح بدند
متاسفانه اینجوری هست و بعضی وقتا یه سری شرکتها از روش های نادرست رقیب های خود رو کنار میزنند و فکر میکنند اینجوری دارند پول حلال در میارند
بازم میگم در مورد این قضییه چیزی نمیدونم بهشون ایمیل و پیام دادم و به امید خدا حل میکنیم
ولی نگید گلاه بردار چون من شاهد همه چیز سری پیش بودم
واقعا که این بلاهایی سر مردم درمیارن هر آدمای کلاهبردار خدا به اعمالشون برسه که از این پول ***ی خوشی نبینن.
مدیران محترم هرچی زودتر مثل این آدما جمع کنید بره.
متشکرم بابت زحماتتون
جناب خطیبی عزیز شاید از نظر شما طبیعی باشه ولی این کار کلاهبرداری هست ایشون چندین بار داخل انجمن انلاین شدن ولی به هیچ یک از درخواست های کاربران پاسخ ندادن و از طرفی ایمیل فرستادن اطلاعات سرور تیکت کنید تا سرور منقل بشه ولی سایت با پیغام نمی تونیم جواب بدیم بالا هست؟
اسمی مناسب برای این کار سراغ دارید؟
کلاهبرداری
د.ز.د.ی؟
گدایی؟
بی شرافتی؟
بی عقلی؟
بی ناموسی؟
هر کدام مناسب هست بفرمایید من واژه قبلی را اصلاح کنم.
من داخل سرور اطلاعات یک سایت رتبه 500 ایران و داشتم و همون بک اپ دیتای کلی اون سایت بود یعنی 2850 مطلب و 9 گیگ عکس و 1 گیگ دیتابیس.
من کارشون رو توجیه نکردم اصلا
ولی میگم گاهی وقتا انقدر مشکلات زیاد میشه شما نمیتونی بخوابی آنلاین شدن در انجمن هم با باز کردنش اتفاق میوفته بازم میگم من خبری از ایشون ندارم و نمیدونم من در مورد سری پیش توضیح دادم که میدونستم
راستی من کمانگر هستم
در مورد این موارد من بهشون ایمیل دادم ایشالا که جواب من رو میدند با همفکری حل میکنیم شاید مشکل سرور دارند و دیتاسنتر بسته ایشون رو به خاطر ابیوز و ... که اگر اینجوری باشه من سرور خالی دارم بهشون میدم
یادمه آخرین پیامی که به من داده بود این بود که میخوام از او وی اچ فرانسه سرور بخرم ابیوز هتزنر دیکه داره خیلی زیاد میشه مشتریا همش دارند خلاف میکنند
من یک تاپیک زدم میگفتن تهمت نزن بعدشم که نمی دونم چرا تاپیکی خیلی واضح بود حذف شد یعنی این انجمن باهاش همکاری داره؟ اگه چرا حذف کردن یوز کاربریش رو حذف کنن یک هاستینگ دیگه میزنه و دوباره خیلی ها رو بدبخت میکنه فقط مدارک جمع کنید شکایت تنها راهش اینه