البته ایشون نیاز به راهنمایی در مورد این اسکریپتها داشتند که صحبت به چیزای دیگه رسید. :65:
نمایش نسخه قابل چاپ
البته ایشون نیاز به راهنمایی در مورد این اسکریپتها داشتند که صحبت به چیزای دیگه رسید. :65:
حالا پيشنهادي خواستند ماهم داديم يك پيشنهاد :105:
نه ببينيد دوستان . من خودمم php كار كردم . اما بيشنر ميخواستم يه سيستم ديگه باشه كه يك اينترفيسي هم داشته باشه . گفتم اگر دوستان اين سيستم و نوشته باشند خريداري كنم . اگر هم اماده هست بشه تغيير داد خودم تغيير ميدم.
تعجب میکنم
یعنی شما میدونید ؟
خوب اگر کار کردید باید بشناسید . واقعا توضیح مراحل و چگونگی برپایی و سیستم روی هاست مشکله اون هم با وقت کمی که دوستان دارند و اصلا جایش اینجا نیست .
خوب دوستانه راهنماییتون میکنم
بهترین کار اینه که اگر واقعا کد نویسی بلدید بیشتر تحقیق کنید ( در فروم خودش و مسائل پایه رو از بیس یاد بگیرید ) و خودتون بنویسید. هم یه چیزی یاد گرفتید و هم اینکه شخصی هستش.
ویا اینکه پولی بدید به دوستان براتون بنویسیند یا ادیت کنند. تصمیم گیری با شماست.
با من تماس بگیرید...
همون فروشگاه اقای shamimi رو نگاه کنید
این سیستم به همین شکل ساخته شده.
کاربر ثبت نام میکنه یوزر شناخته میشه و بعدش یه نامه خوش امد ارسال میشه و بعدش هم که وارد category ها میشه و خریدش رو میکنه
خریدش هم به این شکل هست که روی هر محصول نگاه میکنه و مشخصاتش رو میبینه و به لییست خریدش اضافه میکنه
وقتی هم که لیست پر میشه مجموع قیمتش رو میبینه و با زدن یک دکمه پرداخت وارد قسمت حساب میشه
و در نهایت با کامل کردن یک فرم مشخصات شامل ادرس و تلفن یک فاکتور بهشون تعلق میگیره و اگر امکانات سایت اجاره داد به درگاه شتاب وصل میشه و یا به سایتهای پرداخت بین المللی وصل میشه
و پرداختش رو انجام میده اگر هم نه مشکلی نیست همون فاکتور برایشون صادر میشه یه نسخه هم به شما ارجاع داده میشه که اگه خواستید توسط ایمیل با خبر میشید
اگه هم نه مدیر سایت با هربار تماس با سایت بوسیله یک پیام در خود سایت متوجه خرید میشوند.
این روش کلی هست که میتونه همراه با سایت شما ارائه بشه بدون اینکه سایت شما لطمه ای بخوره.
همون طوری که میبینید 3 رکن اصلی که شما خواسته بودید رو در این سیستم میبینید.
اگر هم من بخواهم انجام بدهم ترجیح میدم به همین صورت تمیز و مرتب بسازم و هیچ وقت کیفیت رو فدای قیمت نکنم.
دیگه تصمیم گیری با شماست
موفق باشید.