با سلام
دوست عزیز لطفا طرز صحبت خودتونو بلد باشید !
وقتی آفری داده میشه مشتری باید بگه من از سایت فلان آفر شما رو دیدم و بعدا درخواست تخفیف کنه
امید وارم متوجه شده باشید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوست عزیز لطفا طرز صحبت خودتونو بلد باشید !
وقتی آفری داده میشه مشتری باید بگه من از سایت فلان آفر شما رو دیدم و بعدا درخواست تخفیف کنه
امید وارم متوجه شده باشید
با تشکر
دوستان الان 3 روز هست که سرورهای البرز هاست دان شده و نه تلفن جواب میدن نه تو یاهو و سایتشون هم که هیچ ، کسی از دوستان اطلاعی داره از این آقا ؟؟؟
عاقبت خرید از دیتا سنتر آمریکایی نخسوزن سینگل هاپ بهتر از این نخواهد بود :)
سروری که سینگل هاپ بای مجازی سازی داده باشه دست کم باید 200 دلار هزینش باشه!
200*1100 = 220000 تومان هزینه ی ماهیانه ی سرور
حالا 220 تومن رو تقسیم بر 7500 تومن میکنیم
میشه نزدیک به 30 سرور! حالا میایم حساب میکنیم 30 تا 128 مگابایت رم: میشه 4 گیگ رم :) سی پی یو هم جای خود. فکر میکنم برای اینکه سود ده بشه سرورشون حد اقل باید 50 تا وی پی اس روی 1 سرور بیارن بالا
حالا خدا بده برکت به گیر دادن های سینگل هاپ به تورنت و کپی رایت! خدا بده برکت به جریمه هایی که میگیره! خدا بده برکت به گیر هایی که به ایرانی ها میده (اگه بفهمه که ایرانی هستی!)
منظور من به شخصه بد بودن سینگل هاپ نبوده! :) مشکل این بوده که کسی که از سینگل هاپ میخوام سرویس بده اونم سرور مجازی! باید واقعا تو کارش خبره باشه! :)
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
پ ن: من نه فروشنده ی وی پی اس هستم ، نه سرور اختصاصی و نه هیچ فعالیت اقتصادی مربوط به این فروم دارم :) همینطور سهام دار هیچ دیتا سنتری هم نیستم ;) زیاد جوش نزن! شما خوبی :x
سلام:
کسی از دوستان از این شرکت خبر داره؟
الن 3-4 روزه که سرور down شده!
این دومین باری هستش که توی این ماه down میشن!
من از سرویساشون راضی بودم اما حالا!!!
اگه کسی خبر داره توی همین تاپیک اعلام کنه
با تشکر.
آقا کسی تلفن نداره از ایشون؟
هر کی به این آقا پول داده قید پول رو بزنه و بره رد کارش
یه نفر دیگه به جمع کلاه برداران اضافه شد