پاسخ : مشاوره برای تاسیس کافی نت(کسایی که تو کار چاپ هستن هم یه لحظه بیان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2712022
سلام دوستان ما شهرستان هستیم (مغازه ما خودمونه)
من هنوز کافی نت رو نزدم ولی قصدم زدن کافی نت هست
من می خوام برای کافی نت یه دستگاه کپی سیاه و سفید بخرم و یک دستگاه کپی رنگی
حالا سوالم این هست که با کپی رنگی میشه کارت ویزیت هم زد؟ چون مشتری های شهرستان معمولا تعداد بالا نیاز ندارند؟
سوال بعدی ام هم از کسایی که کافی نت دارن هست که بیشترین درآمد کافی نت شون از چه کاری هست ؟ آیا تعمیرات کامپیوتر در کافی نت مجاز هست ؟ آیا مالیات خودرو رو هم میشه ما برای مشتری ها پرداخت کنیم ؟ نظرتون درباره انتقال اینترنتی پول برا مشتری چیه ؟ کلا کسایی که کافی نت دارند لطف کنند و زیاد توضیح بدن که آیا راضی هستند و چیکار کنم که نتیجه خوبی بگیرم
درود خسته نباشید
پرینت رنگی وقتی بگیرید که کارتون گرفته باشه
چون کارتریج خشک میشه و حداقل باید روزی یک بار پرینت رنگی بزنید اپسون هم بگیرید
برای مالیات شخصی و حقوقی و ماشین
بیمه تامین اجتماعی - برگه پرداخت - فیش حقوقی - ترجمه - تایپ - تعمیرات کامپیوتر - لوازم تحریر - سیم زنی برگه ها - تراکت - فروش شارژ - پرداخت قبوض و.... یعنی کلی خدمات می توانید بزنید
حتی فتوشاپ - رایت سی پی دی و دی وی دی
رایت موزیک و.... ارسال فکس و دریافت فکس
هر چیزی که فکر کنید
تا 6 ماه مجاز هستید تقریبا هر فعالیتی بکنید ولی بعد از اون باید نوع فعالیتتون رو مشخص کنید چون از اماکن و اصناف میاند سراغتون
توضیحات shivahost تقریبا کامل بود و نکات خوبی رو بهش اشاره کردند
شما بهتر هست اول میزان سرمایه رو مشخص کنید و نسبت به اون پلان کاریتون رو بچینید + حتما به اتحادیه شهرتون هم سر بزنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djkamran
درود خسته نباشید
پرینت رنگی وقتی بگیرید که کارتون گرفته باشه
چون کارتریج خشک میشه و حداقل باید روزی یک بار پرینت رنگی بزنید اپسون هم بگیرید
برای مالیات شخصی و حقوقی و ماشین
بیمه تامین اجتماعی - برگه پرداخت - فیش حقوقی - ترجمه - تایپ - تعمیرات کامپیوتر - لوازم تحریر - سیم زنی برگه ها - تراکت - فروش شارژ - پرداخت قبوض و.... یعنی کلی خدمات می توانید بزنید
حتی فتوشاپ - رایت سی پی دی و دی وی دی
رایت موزیک و.... ارسال فکس و دریافت فکس
هر چیزی که فکر کنید
شما خودتون كافي نت داريد؟
- - - Updated - - -
دوستان تو تهران چاپخونه كه باهاش قرار داد ببندم و برام ارسال كنند شهرستان كجا رو پيشنهاد مي ديد؟