من هم در حال حاضر از hetzner استفاده میکنم بسیار خوبه ولی ....
ولی پورت 1 گیگش مفت نمی ارزه سرعت دانلود پورت 1 گیگش 14 مگ هست عین 100 مگ میمونه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم در حال حاضر از hetzner استفاده میکنم بسیار خوبه ولی ....
ولی پورت 1 گیگش مفت نمی ارزه سرعت دانلود پورت 1 گیگش 14 مگ هست عین 100 مگ میمونه ..
در مورد پورت من هم قبول دارم - اصلاً پورت جالبی ندارهنقل قول:
خوب این حرف من نیست حرف همه خیلی ها هست
گیگ نیک که یادتونه؟ سعار همیشگی اون بود
وب گستران بند-لرد وی پی اس-لرد نیک و ...
کلا اینترنت مال آمریکاست اون موقع میخوای هتزنر یا .. بیاد دیتاسنتر آمریکا رو بزنه جلو ؟هان؟
داداش اونا هم پورت رو از آمریکا میگیرن عزیز
در ضمن داداش گل من×× ببین فرض کن ایران جای طلبه ها هست درست؟ امریکا میتونه طلبه داشته باشه با کیفیت ما؟ نه؟ هیچوقت
امکان نداره
چون ما اصلمون مسلمانه
ما زیاد می فهمیم از دین اسلام
و اونا از دین خودشون
حالا شما اگه میگی اروپا خوبه حتما هست و ما نمی فهمیم.
صحیح هست :67:؟؟؟نقل قول:
توضیح بده ما بی سوادا هم متوجه بشیم! :105:
متن ایشون یعنی اروپا از امریکا بهتره ؟ فکر نمی کنید بد متوجه شدید ؟
خوب اقا محسن 100 مگش حدود 4 تا 6 مگ بر ثانیه می زنه
1 گیگش هم حدود 12 تا 15 مگ بر ثانیه
واقعا حیفه، دیتاسنتر با این همه نظم و کیفیت چنین پورتی داشته باشه
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
اسپم : باید بریم سراغ 100 ترابایت دات کام پورت سافت لایر محشره
آره دیگه پورتش واقعا فاجعه هست من این ماه خود پورت 1 گیگ رو گرفتم 86 تومان لعنتی هیچ تاثیری نداشت هر چی گفتم back money گفت نه نمیشه باید ماه دیگه cancel کنید :d
بدرد رپیدفا نمیخوره - ولی برای هاستینگ با ترافیک کم خوبه ...
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
در صورتی که ovh تا 80 مگ هم میده یه شبایی یادش بخیر قدیما تا 130 مگ هم میداد .
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
الان nginx هست که رپیدفا را زنده نگه داشته است وگرنه سرور فوق العاده ضعیفه
تودیتا سنترهای اروپا بهترین کیفیت مال انگلیس هست! ولی خوب قیمتش هم بالا هست. ولی اگه معقول هم بخواییم نگاه کنیم به پهنای باند هتزنر و سرعتش 100Mbit هست(مگابیت هست نه مگابایت) پس در نتیجه میشه 100 تقسیم بر 8 میشه 12.5 مگابایت در ثانیه پس درست هست!
12.5MB = 8 / 100Mbit
محسن باز گفتی nginx به جان خودم تو یک پولی واسه تبلیغ از اینا میگیری :))نقل قول:
الان nginx هست که رپیدفا را زنده نگه داشته است وگرنه سرور فوق العاده ضعیفه
از بین هر 5 تا پست حداقل 2 بازش این کلمه میاد :d
راستشو بگو اگه خوب پول میدن ما هم تبلیغ کنیم(( البته یادم نبود شما هم به مدیران پیوستید , دیگه نمیشه باهات شوخی کرد ;) ))