پاسخ : افتتاح حساب جاری نیازمند معرف
با سلام
اصلا قربان نیاز نیست کسی به شعبه بیاد جهت معرفی و کاری انجام بشه.
حسابتون توی اون بانک خوب باشه و بدون فلان نفر اسم و فامیلشون x هست میگه معرف میگین فلانی از دوستان هستن نیاز نیست به چیزی بنده یا بیاد شعبه اصلا فقط سرچ میکنه طرف اوکی باشه و موجود باشه اونجا حسابش کار انجام میده خود بنده چند سال پیش که ملت جاری باز کردم فقط گفت معرف دارین به شوخی گفتم معرفم موجودی و گردش حساب اصلیم هست که همین شعبه هست طرف گفت باشه باید یه اسم بدی به هر صورت اسم و فامیل دوست خودم که میدونستم اونجا جاری داره دادم گفت اوکی 2 روز دیگه بیا دسته چک ببر !راحته و بسیار مسخره!
یه عدد قابل توجه بریزید به حساب برید پیش رئیس شعبه بگین میخوام سرمایم رو از بانک فلان بیارم جاری اینجا میپرسه موجودی میگین 400 میلیون فرضا یا بیشتر میگه اقا باز کن حساب باز کن ایشون اصلا خودش میتونه معرف همممون بشه ! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
اصلا قربان نیاز نیست کسی به شعبه بیاد جهت معرفی و کاری انجام بشه.
حسابتون توی اون بانک خوب باشه و بدون فلان نفر اسم و فامیلشون x هست میگه معرف میگین فلانی از دوستان هستن نیاز نیست به چیزی بنده یا بیاد شعبه اصلا فقط سرچ میکنه طرف اوکی باشه و موجود باشه اونجا حسابش کار انجام میده خود بنده چند سال پیش که ملت جاری باز کردم فقط گفت معرف دارین به شوخی گفتم معرفم موجودی و گردش حساب اصلیم هست که همین شعبه هست طرف گفت باشه باید یه اسم بدی به هر صورت اسم و فامیل دوست خودم که میدونستم اونجا جاری داره دادم گفت اوکی 2 روز دیگه بیا دسته چک ببر !راحته و بسیار مسخره!
یه عدد قابل توجه بریزید به حساب برید پیش رئیس شعبه بگین میخوام سرمایم رو از بانک فلان بیارم جاری اینجا میپرسه موجودی میگین 400 میلیون فرضا یا بیشتر میگه اقا باز کن حساب باز کن ایشون اصلا خودش میتونه معرف همممون بشه ! :)
خوب دوست عزیز ما مثل شما سرمایمون بالا نیست و نمیتونیم از طریق گردش حساب اقدام کنیم.
متاسفانه سر همین چیز فورمالیته هیچ کدوم از بانکا حاضر به باز کردن حساب جاری برای ما نمیشن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
بله ، تو پست قبلی عرض کردم باز کردن تمامی حساب ها جزوه اختارات رییس شعبه هست
یعنی اطراف شما ، تو دوست ، فامیل ، همسایه و ... کسی که تو بانک شاغل باشه نیست ؟ تعجب داره چون تو مملکت ما اونی که زیاد هست بانک هست اونی هم که زیادتر از بانک ها هست ، کارمندان مفتخور بانک ها هستند
این معرف قانون قدیمی هست که مانده و همانطور که خودتان متوجه شدید هیچ ضمانتی گردن معرف نیست و کاش اینجا بودید تا مشکلتون را راحت حل میکردم
پ.ن.
یک اجاره نامه درست کنید ببرید بگید برای نمایندگی گفتند باید حساب جاری معرفی کنید و پول خوبی تو حساب جریان خواهد داشت شاید رییس بانک گوشهاش دراز شد و حساب را اجازه داد باز کنید :d
متاسفانه کسی رو ندارم که پارتیمون باشه.
کاش واقعا اونجا بودم مشکلم حل میشد.
متاسفانه انقدر تو این بانکا رفتم همشون منو شناختن نمیشه برم خالی ببندم.
بانک اصولا یا معرف میخواد یا گردش حساب مالی خوبی داشته باشه
پس اگر معرف ندارید و نمیتونید پیدا کنید 2 راه براتن میمونه :
1. گردش حساب بالایی داشته باشید
2. توی شعبه مورد نظر یک آشنا خوب پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amy
با سلام
زمانی برای دسته چک اقدام کرده بودیم
همین مشکل رو داشتیم
ولی بانک مسکن که مراجعه کردیم
سوال که کردیم گفتند میشه
( همسر ، بردار یا خواهر ) فامیل درجه 1
همونجا هر 2 نفر همزمان حساب جدید باز کنند
و اسم شما به عنوان معرف اون
و اسم اون به عنوان معرف شما
درج میشه و مشکل حل میشه
همین کارو کردیم و مشکلی نداشتند ;)
سوال کنید ، شاید هنوزم قبول کنند
امیدوارم مشکلتون حل بشه
موفق باشید:53:
بهترین روشی که فکر میکردم همین روش بود که متاسفانه به ما رسید تخلف شده.:((
دوستان عزیزی که تو تهران هستن ممنونتون میشیم معرف ما بشن.