پاسخ : سولار سرور - فروش سرور مجازی آلمان - شروع قیمت از هفت هزار تومان ( بدون اورسل)
تو یه کلام
خیلی کارش درسته
بدون هیچ چشم داشتی سرور ساخت برام و برام تست گذاشت تا چک کنم ببینم کارم راه میوفته با این سرور
هرچند سروری که تهیه کردم هم ارزون بود ولی برای کارم ارزش قائل بود و کلی وقت گذاشت .
کارش درسته :53::53::53:
پاسخ : سولار سرور - فروش سرور مجازی آلمان - شروع قیمت از هفت هزار تومان ( بدون اورسل)
سلام
پنل 1 هنوز ارانه میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arya208
سلام
پنل 1 هنوز ارانه میدید؟
بله لطفا" از طریق تیکت یا تلگرام تماس بگیرید
آیدی تلگرام:solarserver
سلام سرور شما رو تحویل گرفتیم
سپاس از شما بخاطر سرور و همچنین پشتیبانی بسیار عالی که دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arya208
سلام سرور شما رو تحویل گرفتیم
سپاس از شما بخاطر سرور و همچنین پشتیبانی بسیار عالی که دارید
خواهش میکنم قربان
هر کاری انجام میدیم وظیفه است
:53::53::53:
لایسنس رایگان سی پنل چجوری ارائه میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
لایسنس رایگان سی پنل چجوری ارائه میدید؟
لایسنس سی پنل از نوع اشتراکی هست... این نوع لایسنس یک مقدار کمی هزینه ماهانه داره که ما اون هزینه را از شما نمی گیریم... سرویس سی پنل به شما کاملا" رایگان ارائه میشه
اگر مایل باشید می تونیم لایسنس اورجینال سی پنل برای سرویستون فعال کنیم که شامل هزینه می شه
اگر سوالی بیشتری دارید لطفا" از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید
آیدی تلگرام: solarserver
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
لایسنس سی پنل از نوع اشتراکی هست... این نوع لایسنس یک مقدار کمی هزینه ماهانه داره که ما اون هزینه را از شما نمی گیریم... سرویس سی پنل به شما کاملا" رایگان ارائه میشه
اگر مایل باشید می تونیم لایسنس اورجینال سی پنل برای سرویستون فعال کنیم که شامل هزینه می شه
اگر سوالی بیشتری دارید لطفا" از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید
آیدی تلگرام: solarserver
در کل چه فرقی با نسخه اورجینال داره؟
و اینکه در ماه اول سفارش برای فعال کردنش هزینه میگیرید؟
همه امکانات سیپنل اورجینال رو داره مثل whm ؟
من اگه پلن 4 رو سفارش بدم با سی پنل چقدر باید پرداخت کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
در کل چه فرقی با نسخه اورجینال داره؟
و اینکه در ماه اول سفارش برای فعال کردنش هزینه میگیرید؟
همه امکانات سیپنل اورجینال رو داره مثل whm ؟
من اگه پلن 4 رو سفارش بدم با سی پنل چقدر باید پرداخت کنم؟
بله تمامی امکانات سی پنل اوریجینال را داره... بله whm در اختیارتون قرار می دیدم
جناب لطفا" از طریق تلگرام یا تیکت در تماس باشید، هر سوالی داشته باشید در خدممتون هستم