با سلام
شرکت شاتل خیلی خوبه
هم از نظر سرعت
و هم از نظر تعرفه ها
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
شرکت شاتل خیلی خوبه
هم از نظر سرعت
و هم از نظر تعرفه ها
سلام شرکت فن آوا رو بهتون پیشنهاد میکنم سرویس های شبانه رایگان هم دارد قیمت تمام شده 72 گیگ یکساله و راه اندازیش حدود 130 میشه که 2 تا 7 رایگانه اگرم مازندران هستید درخدمتم ترافیک هاشون هم فن باکس هستش مثلا 200 گیگ حدود 180 هزار میشه قیمت تمام شده ترافیک مانده هم به دوره بعدی انتقال داده میشه
تماس بگیرید با 2020 یا همون شرکتی که میخواید نت بگیرید بگین بررسی کنند خط چیه فیبر یا مسی یا ...
اگر فیبر باشه که 99% همون مخابرات باید بگیرید ( تا 5 6 سال پیش که فقط مخابرات فیبر نت میداد الان نمیدونم دقیق )
اگر قیبر نبود که 100% باید حضوری برید مخابرات درخواست جمع اوری بدید کلاً هیچ کاری غیر حضوری مخابرات انجام نمیده ...
وصل کردنش که کمتر از 48 ساعت انجام میدن ، جمع آوری هم باید سریع باشه .
من که رفتم مخابرات برای جمع آوری یه برگه دادن گفتند امضاء کنید و شماره تلفن رو بنویسید ، نه مدارک چک کردند نه چیزی !
برید مخابرات بگید درخواست جمع اوری دارم اصلاً نگید که مستاجر قبلی بوده یا ...
100% چک کنید که فیبر نوری نباشه ، چون اگر فیبر نوری باشه فقط مخابرات نت میده بهتون .
نظر من این که شما یک سرور مجازی بگیرید از ما یا هر جا با قیمت پایین بعد شما از شاتل بگیرید بعد با استفاده از آپلود سنتر شاتل که دانلود از رایگان با سرور فایل های خودتون آپلود کنید بعد از طریق آپلود سنتر شاتل دانلود کنید این طوری می تونید ماهانه 5tb دانلود کنید
در حال حاظر پارس آنلاین و آسیاتک دانلود شبانه نامحدود دارن بقه نه
من چون پارس آنلاین و آسیاتک به منطقه ما پورت ندارن و شاتل پور مجبور شدم از های وب بگیرم که فیلم و سریال از فیلمو و نماوا میگیریم که رایگان بقیش 70 گیگ در ماه 40 تومان دانلود می کنم (مجبورم خدایش:(()