به نظر بنده بیکار نیستید، عرض کردم اکانت جدید ایجاد کنید و سرورها را ترنسفر کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب!
من نظرم اینه یه پنل دیگه طبق گفته خودشون باز کنید. بعد دستور ترنسفر رو بدید. سعی کنید تعداد سفارشات کم کنید و به هیچ وجه ترنسفر نکنید.
دوستانی که میان برای افراد مختلف با هزینه های بالا پنل باز میکنن اینو هم توجه کنند اون اشخاصی که پنل دریافت میکنند هیچ شناخت درستی از روال کاری این دیتاسنتر ندارن. فکر میکنند هتزنر 15 روز سرور رایگان میده ! و سرور میگیرن 15 روز استفاده میکنند بعد هم هزینه رو به دیتاسنتر پرداخت نمیکنند. بله منم بودم اینکارو خیانت میدونستم! دوستان بهتره کمی منطقی باشید.
متالسفانه مدتی هست خودم شخصا شاهد بسته شدن 4 اکانت از همکارا بودم به بهونه های مختلف مانند ابیوز اومده و کل پنل بستن یا چیزی شبیه مال شما
احتمالا غیر مستقیم میخوان ایرانی هارو بیرون کنند
بله مطالعه کردم، فرمودید امکان ترنسفر ندارید اما این مورد رو هم فرمودید که به شما گفتند اکانت جدید ارائه کنید تا ترسنفر انجام شود.
هرچند تیکت جدید باز کنید و این درخواست رو ارسال کنید، موافقت می کنند. البته در تیکت اولی که ارسال می کنید اکانت ترنسفر مقصد را معرفی کنید.
بنده احساس میکنم یه چیزی رو این وسط اتفاق افتاده که شما درست شفاف سازی نکردید
دقیق بگید چه اتفاقی افتاد
پشت تلفن چی گفتید و اصلا برا چی تلفن زدید
تا برای بنده و سایر همکاران مشخص بشه هتزنر دنبال بهانه بوده و قضیه شما مثل پنل یکسری دوستان هست یا قضیه شما چیز دیگست
ممنون میشم شفاف سازی کنید
سه مورد الان مطرح شده هیچ کدام ارتباطی به اینکه پنل شما ایرانی هست ندارد .
جمله اول داره میگه شما یا دوست شما تماس گرفته اید و توهین کرده اید
جمله دوم داره میگه پرداخت های شما مشکلی داشته است . حال یا پرداخت های تقبلی با دلار غیر قانونی بوده یا مشکلات دیگری ...
جمله سوم داره میگه خود شما یا دوست شما با هتزنر تماس گرفته است و شما را یک فرد اتریشی معرفی کرده است .
هیچ یک از این موارد ارتباطی به اینکه با هویت ایرانی شما مشکل دارند ندارد .
پنل فعلی شما با لوکیشن ایران برای هتزنر شناسایی شده و اگر تغییر دهید متوجه خواهند شد.
ابتدا یک پنل جدید با مشخصاتی که عرض کردم ایجاد کنید سپس با پنل قبلی و البته تغییر ip تیکت ارسال کنید و اکانت جدید را برای ترسنفر معرفی کنید.
خیر تماسی با شما نمی گیرند و یا اقدامی جهت احراز هویت و یا مکان شما انجام نمی دهند.
الان پنل من بازه بسته نشده یعنی شما میفرمایید این کارو نکنم پنل منم میبندن؟