پاسخ : راهنمایی برای ویرایش کد های Html
در صورت امکان آدرس صفحه مدنظر رو بذارید که به صورت زنده ببینیم و راهنمایی کنیم. اما در حالت کلی میتونم بگم که با استفاده از ویژگی background-size می تونید سایز پس زمینه رو مشخص کنید.
این ویژگی مقادیر مختلفی میگیره.
مثلاً در حالت background-size:cover پس زمینه به نحوی ریسایز میشه که کل ناحیه رو پوشش بده.
اما در حالت background-size:contain پس زمینه به نحوی ریسایز میشه که با حفظ نسبت ابعادی، درون کادر مدنظر جا بشه. در این حالت دیگه تصویر کراپ نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
در صورت امکان آدرس صفحه مدنظر رو بذارید که به صورت زنده ببینیم و راهنمایی کنیم. اما در حالت کلی میتونم بگم که با استفاده از ویژگی background-size می تونید سایز پس زمینه رو مشخص کنید.
این ویژگی مقادیر مختلفی میگیره.
مثلاً در حالت background-size:cover پس زمینه به نحوی ریسایز میشه که کل ناحیه رو پوشش بده.
اما در حالت background-size:contain پس زمینه به نحوی ریسایز میشه که با حفظ نسبت ابعادی، درون کادر مدنظر جا بشه. در این حالت دیگه تصویر کراپ نمیشه.
سلام تشکر از راهنماییتون
در هر دو حالت cover و contain یه قسمت از عکس بریده میشه و به بالا یا پایین یا کناره عکس اضافه میشه مثل این میمونه که طول و یا عرض عکس کم میاد و قالب از خود عکس یه تیکه کپی پیست میکنه و به ادامه عکس اضافه میکنه(یا بالا یا کناره)
ولی در کل فکر کنم کد های فرم تماس ریسپانسیو نیست چون توی گوشی صفحه قابلیت زوم داره
میشه مثلا یه همچین چیزی تعریف کرد background width:auto و background hight:auto من کد نویسی اصلا بلد نیستم اینم قبلا یه جاهایی دیدم گفتم نظر شما رو بپرسم
مشکل اصلی توی گوشی هست فکر کنم کد ها ریسپانسیو نیستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
آقا سعید و آقا رضا یه سوال دیگه دارم من برای بک گراند با راهنمایی های که کردید یه عکس گذاشتم که سایزش تقریبا 1700*3000 هست
وقتی با لب تاب سایتو باز میکنم توی مرورگر از بالا و پایین و کنارین عکسو برش میزنه و کوچکتر میکنه اما کل صفحه با عکس پر میشه(با یه کم اسکرول عمودی و بدون اسکرول افقی)
همچنین توی موبایلم عکس برش نمیخوره و کل سایت توی نصفه بالای صفحه گوشی نشون داده میشه و نصفه پایین صفحه به شکل رنگ آبی یک دست نشون داده میشه(بدون اسکرول افقی و بدون اسکرول عمودی)
وقتی گوشی رو افقی میچرخونم میکنم صفحه کامل با عکس پر میشه ( یه کم اسکرول عمودی در صفحه ایجاد میشه و بدون اسکرول افقی)
به دلیل ریسپانسیو و ادپتیو نبودن سایت هست
شما با قرار دادن background size میتوانید عکس رو به صورت cover کنید و برای بهینه سازی برای گوشی و ... میتونید در ارتباط باشید راهنمایی در صورت ممکن بود بهتون بکنم :x
موفق و پیروز باشید