پاسخ : درخواست سرور مجازی برای سایت آموزشی
با سلام و احترام،
--------------------------------------
✔ استفاده از مجازی ساز KVM - منابع اختصاصی
✔ استفاده از رم های سری جدید DDR4
✔ ارائه پنل مدیریت تحت وب، شامل خاموش - روشن کردن، تعویض سیستم عامل، تغییر ip، کنسول، VNC و ...
✔ استفاده از هارد های SATA 6Gb/s 7200rpm کلاس Enterprise
✔ سرویس ها دارای ترافیک نامحدود می باشند
دارای نماد اعتماد از
وزارت صنعت، معدن و تجارت و نماد
مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال
اطلاعات تماس:
تلفن ثابت: 35278112 - 024
تلفن همراه: 4520112 - 0920
پیام کوتاه: 100000004520112
ایمیل: info@hidata.org
وبسایت: https://hidata.org
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه :
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان سفارش
RAM 2GB
CPU 2CORE
20GB SSD
1Gb port
ماهانه ۳۰۰۰۰ تومان
ً.............
1GB RAM
2CORE
100GB H.D.D
1GB PORT
ماهانه 32000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_naghdi
سلام. من برنامه نویس هستم و وبسایتم رو به زبان asp.net mvc نوشتم و میخوام اون رو منتشر کنم. اصولا دو راه وجود داره. یا هاست اشتراکی و یا سرور مجازی (یا اختصاصی).
حقیقتش خیلی به هاستهای اشتراکی اعتمادی ندارم چون معلوم نیست یه سرور مجازی رو بین چند یوزر شیر کردن.
با این حساب دونبال یه سرور مجازی هستم. مشکلی که دارم اینه که تجربهای در این زمینه ندارم. البته چندین بار برای مقاصد خاص سرور مجازی تهیه کردم ولی اینکه بخوام فقط یک سایت رو روی سرور مجازی پیاده کنم (کنترل پنل نمیخوام- یا اگرم باشه رایگان باشه و مثل پلسک شارژ ماهانه نخواد) تا حالا نداشتم. مسئلهی دوم که خیلی برام مهمه لود سریع وبسایت در حد لوکال هست. بارها شده که سایتی رو روی هاست اشتراکی آپلود کردیم و بقدری کند باز شده که اگه مشتری واقعی بخواد سایت رو ببینه صدباره میذاره میره و منتظر لود کامل صفحه نمیشه.
مسئله بعدی اینه که چون حجم فایلهام زیاده خواهد بود. آیا بهتر نیست که یه سرور مجازی دیگه براش به عنوان هاست دانلود تهیه کنم؟ یا یکجا کفاف میده؟
البته این رو میدونم که مسئله به خیلی پارامترها بر میگرده. شما فکر کنید یه سایت نوپا (اصلا یه چیزی در حد قالبهای آماده وردپرس آموزش آنلاین) ولی به زبان ASP.NET MVC دارم و میخوام براش سرور تهیه کنم.
خلاصه یه هاست با سرعت بالا میخوام. سایتهای معتبر به محض وارد کردن آدرس سایتشون بالا میاره. چنین چیزی ولی خب با ترافیک خیلی ضعیفتر.
لطفا پیشنهاداتتون و همچنین آپشنهایی نظیر کانفیگ دامین روی سرور و امنیت و غیره رو هم بنویسید.
اگه کسی هم بتونه کمی راهنمایی کنه که خیلی ممنون میشم.
سرور مجازی از 9 لوکیشن
رم : 4 گیگ
سی پی یو : 2 هسته
هارد : 100 گیگ
نصب و کانفیگ سیستم عامل دلخواه رایگان!
پشتیبانی 24 ساعته و آپتایم 100%
تحویل آنی
سخت افزار با کیفیت
ماهیانه 50 هزار تومان قابل ارائه می باشد
مشاهده تمامی پلن ها
آفری که به شما داده شده با تخفیف می باشد
برای صادر شدن فاکتور تیکت ارسال کنید
ارسال تیکت پشتیبانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_naghdi
سلام. من برنامه نویس هستم و وبسایتم رو به زبان asp.net mvc نوشتم و میخوام اون رو منتشر کنم. اصولا دو راه وجود داره. یا هاست اشتراکی و یا سرور مجازی (یا اختصاصی).
حقیقتش خیلی به هاستهای اشتراکی اعتمادی ندارم چون معلوم نیست یه سرور مجازی رو بین چند یوزر شیر کردن.
با این حساب دونبال یه سرور مجازی هستم. مشکلی که دارم اینه که تجربهای در این زمینه ندارم. البته چندین بار برای مقاصد خاص سرور مجازی تهیه کردم ولی اینکه بخوام فقط یک سایت رو روی سرور مجازی پیاده کنم (کنترل پنل نمیخوام- یا اگرم باشه رایگان باشه و مثل پلسک شارژ ماهانه نخواد) تا حالا نداشتم. مسئلهی دوم که خیلی برام مهمه لود سریع وبسایت در حد لوکال هست. بارها شده که سایتی رو روی هاست اشتراکی آپلود کردیم و بقدری کند باز شده که اگه مشتری واقعی بخواد سایت رو ببینه صدباره میذاره میره و منتظر لود کامل صفحه نمیشه.
مسئله بعدی اینه که چون حجم فایلهام زیاده خواهد بود. آیا بهتر نیست که یه سرور مجازی دیگه براش به عنوان هاست دانلود تهیه کنم؟ یا یکجا کفاف میده؟
البته این رو میدونم که مسئله به خیلی پارامترها بر میگرده. شما فکر کنید یه سایت نوپا (اصلا یه چیزی در حد قالبهای آماده وردپرس آموزش آنلاین) ولی به زبان ASP.NET MVC دارم و میخوام براش سرور تهیه کنم.
خلاصه یه هاست با سرعت بالا میخوام. سایتهای معتبر به محض وارد کردن آدرس سایتشون بالا میاره. چنین چیزی ولی خب با ترافیک خیلی ضعیفتر.
لطفا پیشنهاداتتون و همچنین آپشنهایی نظیر کانفیگ دامین روی سرور و امنیت و غیره رو هم بنویسید.
درسته، تمام نیازهاتون رو مطالعه کردم.
من میتونم بهتون در این زمینه مشاوره بدم و در کنارتون گاهی بهتون راهنمایی و کمک کنم.
دقیقا.
شما هم میتونی سرور مجازی تهیه کنی هم هاست دانلود.
ولی پیشنهاد من اینه یه هاست برای سایت اصلی بگیری.
و یک سرور مجازی برای هاست دانلودت.
اگر سوال دیگه ای داشتی تیکت بزن.
https://www.my.hezarnevis.com/contact.php
تلگرام من @a_aligoli
با سلام
پیشنهاد بربید سرور
Ram 1 G
17,900 تومان ماهانه
1024 مگابایت DDR3
1000 MHZ
50 گیگ
1 عدد
نامحدود
آلمان
1 گیگابیت
99.9%
به انتخاب کاربر
http://berbidvps.ir/cart.php?gid=3
با سلام
پارس ایرانیک اولین و تنها ارائه کننده سرور های ابری همراه با فایروال سخت افزاری قابل مدیریت توسط کاربر در ایران و کانادا میباشد .
لوکیشن سرور ها در کانادا و در سرور روم اختصاصی پارس ایرانیک میباشد .
مالکیت سخت افزار و شبکه100% برای پارس ایرانیک میباشد که مشکلات و ابیوز های مختلف و شایع را نخواهید داشت .
پینگ شبکه ما به دی ان اس سرور های گوگل (8.8.8.8) 1 میلی ثانیه و به ایرنیک زیر 1 میباشد که نهایت کیفیت و سرع را برای شما به ارمغان خواهد اورد .
دارای نماد الکترونیک 2 ستاره هستیم و 72 ساعت گارانتی بی قید وشرط عودت وجه برای سرویس ها داریم .
پیشنهاد بنده با توجه به درخواست شما ، پلان زیر میباشد .
قیمت افر ویژه :
تنها ۲۰,۰۰۰ ت
2 گیگ رم
2 هسته واقعی سی پی یو
60 گیگ درایو SSD سامسونگ
لوکیشن : کانادا
سفارش
کد تخفیف : off50
www.parsiranic.com/vps
client.parsiranic.com
در صورت تمایل با عضویت در سایت ، اقدام به ارسال تیکت نمایید یا ازطریق اکانت تلگرام شرکت یا سرویس چت انلاین سایت اقدام نمایید .
شماره تماس :
013-33527340
پشتیبانی تلگرام :
https://t.me/parsiranic_info
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_naghdi
باسلام
بنده میتونم این کار رو براتون بکنم در تلگرام پیام بدید تا براتون توضیحات تکمیلی رو ارسال کنم و دقیقا ببینم سایتتون چی هست و چه نوع سروری براتون مناسب هست.
09199247713 شماره تلگرام بنده هست.
سلام
قابل ارائه هستش
در صورت تمایل از طریق وب سایت در ارتباط باشید
http://portal.pardazmizban.com/