پاسخ : افر ویژه سرور مجازی المان با 1.5 گیگابایت رم هدیه و لایسنس اورجینال سی پنل/دایرکت ادمین رایگان
میخواستم بدونم هارد ssd ندارین؟ من برای سایت های شخصی خودم و پروژه هایی که انجام میدم به زبان php میخواستم سرور بگیرم و دایرکت ادمین روش بالا بیارم
الان نگرانم که با hdd افت شدید سرعت داشته باشم
پاسخ : افر ویژه سرور مجازی المان با 1.5 گیگابایت رم هدیه و لایسنس اورجینال سی پنل/دایرکت ادمین رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asenator
میخواستم بدونم هارد ssd ندارین؟ من برای سایت های شخصی خودم و پروژه هایی که انجام میدم به زبان php میخواستم سرور بگیرم و دایرکت ادمین روش بالا بیارم
الان نگرانم که با hdd افت شدید سرعت داشته باشم
سلام
خیر هارد اس اس دی موجود نداریم ولی سرعت بارگذاری صفحات بستگی به کانفیگی که انجام میدین داره .
منابع اختصاصی هست و میتونید مطمئن باشید که اگر نیازمند مصرفتون سرور تهیه کنید ، مشکلی پیش نمیاد .
سلام
سایتتون مشکل داره بالا نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes66
سلام
سایتتون مشکل داره بالا نمیاد
دوست عزیز یه مشکل بود که داشتیم انتقال میدادیم. خوشبختانه رفع گردید و الان سایت اماده استفاده میباشد.
با سلام خدمت دوستا و همراهان عزیز.
یک سرور سفارش و در سریع ترین زمان دریافت شد .
کیفیت سرور بسیار در سطح بالایی می باشد .
تیم پشتیبانی بسیار خوش برخورد و پیگیر مشکلات هستند .
پی نوشت : بنده در حین تست ظاهرا خطایی مرتکب شدم که باعث شده برای سرور ابیوز ارسال بشه .
جا داره در همین مکان از مدیریت محترم تشکر ویژه داشته باشم که ضمن مشکلاتی که برای ایشان به وجود آمد باز هم به بنده اعتماد کرده و سرور رو مجدد برای بنده فعال نمودند که جای تقدیر و تشکر دارد .
پاینده باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzad_20052006
با سلام خدمت دوستا و همراهان عزیز.
یک سرور سفارش و در سریع ترین زمان دریافت شد .
کیفیت سرور بسیار در سطح بالایی می باشد .
تیم پشتیبانی بسیار خوش برخورد و پیگیر مشکلات هستند .
پی نوشت : بنده در حین تست ظاهرا خطایی مرتکب شدم که باعث شده برای سرور ابیوز ارسال بشه .
جا داره در همین مکان از مدیریت محترم تشکر ویژه داشته باشم که ضمن مشکلاتی که برای ایشان به وجود آمد باز هم به بنده اعتماد کرده و سرور رو مجدد برای بنده فعال نمودند که جای تقدیر و تشکر دارد .
پاینده باشید
تشکر از شما دوست عزیز. بسیار ممنونیم از دیدگاه مثبت شما.
وضیفه ما خدمت به کاربرانمان هست.
با سلام تیکتی دیروز برای شما ارسال کردم اما هنوز جوابی دریافت نشده
سایتتون ظاهرا قطع شده...
یه 13300 می خوام
ای ای اس کانفیگ بشه برام
لطفا سریعتر سایتو اوکی کنید سفارش بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amintab2001
با سلام تیکتی دیروز برای شما ارسال کردم اما هنوز جوابی دریافت نشده
تمامی تیکت ها جواب داده شده و همچنین میتوانید برای رفع مشکلات فنی با ما تماس بگیرید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHFgroup
سایتتون ظاهرا قطع شده...
یه 13300 می خوام
ای ای اس کانفیگ بشه برام
لطفا سریعتر سایتو اوکی کنید سفارش بدم
سرویس شما تحویل داده شد. قطعی سایت موقتی بود و رفع گردید.