بله .
در پایین تب contact در قسمت ویرایش دامین میتوانید فعال کنید .
نمایش نسخه قابل چاپ
بله .
در پایین تب contact در قسمت ویرایش دامین میتوانید فعال کنید .
سلام دوست عزیز
با توجه به تحریم های اخیر این رجیستار مشکل ندارد؟
نحوه انتقال دامنه ها از ریسلو به این رجیستار چطور است؟
سلام
خیر مشکلی ندارند.
بعد از ثبت نام ، در کنترل پتل از قسمت ترنسفر ، میتونید با دادن اسم دامین و کد ترنسفر ، درخواست انتقال دامین کنید. سپس ایمیلی برای صاحب امتیار ارسال میشود که بعد از تایید ها ترنسفر انجام میشود. در کل این روند اگر همه چیز درست و به موقع باشد نیم ساعت طول میکشد.
من تا به حال چند دامنه به این رجیسترار منتقل کردم. امکاناتش خیلی خوبه. یه ایرادش اینه که پنل برای کاربر نداره ولی از طریق whmcs میشه همه کار کرد. یعنی کاربر داخل پنل خودش میتونه تمام کارها رو انجام بده ولی یک توصیه برای همه همکارا دارم.
اینکه داخل whmcs گزینه whois privacy رو غیر فعال کنن . به این دلیل که با فعال کردن این گزینه توسط مشتری روزانه مبلغی از حساب شما کم خواهد شد بدون اینکه مشتری هزینه اون رو پرداخت کرده باشه. ضمن اینکه علاوه برا این مشتری امکان استفاده از مدیریت dns، ایمیل فورواردینگ، قفل کردن و باز کردن قفل دامنه رو هم خواهد داشت.
بله . البته کاربر اگر پنل بخواد میشه براش ساخت و دامینشو منتقل کرد در پنل خودش. اگرم نخواد که 99 درصد کاربران نمیخوان از خود whmcs قابل انجامه.
البته میشه با توسعه ی ماژول whmcs برای هر کاربر یک پنل ایجاد کرد. ولی فکر نمیکنم نیاز باشه. کلا ماژول whmcs همه امکانات لازم رو برای مدیریت دامین داره.
ادرس سایت جهت خرید لطفا
و تعرفه دامین in و com ندیدم ممنون میشم اعلام کنید
سلام
از این لینک میتونید ثبت نام کنید و بعد از لاگین میتونید حسابتونو که در سایت هگزونت هست آنلاین ریالی شارژ کنید و اقدام به خرید دامین کنید.
این قیمتها ، مربوط به آفرهای ویژه هست. پسوندهایی که در این لیست نیستند فعلا آفری از طرف رجیسترار ندارند.
قیمت کلیه ی پسوند ها در این لینک موجود است. همچنین از حساب کاربریتون هم میتونید ببینید.
این مطلب را مطالعه فرمایید : https://t.me/yournameir/9
آفرهای جدید در پنل نمایندگی آپدیت شد. دوستان میتوانند جهت مشاهده ی قیمتها از این آموزش بهره مند شوند : https://t.me/yournameir/11