چقدر رم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
30 گیگ
100 گیگ پهنای باند
یک ساله 160 هزار تومان
البته این قیمت ویژه هست و با این قیمت در سایت طلاهاست سرویسی با این مشخصات ارائه داده نشده.
تضمین آپ تایم 99.9%
پشتیبانی شبانه روزی
پرداخت آنلاین و تحویل فوری
لیست مشتریان رو هم خواستید تقدیم می کنیم.
30 گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
ماهانه 25000
کیفیت عالی
پشتیبانی 24 ساعته
سی پنل
پیشنهاد آن است که شما وب سایتتون رو روی هاست اشتراکی قرار بدید و فایل هاتونو روی سرورمجازی یا هاست دانلود... اگر هر2 رو بخواید با هم روی سرور مجازی داشته باشید زیادچیز جالبی با توجه به افزایش آمار در آینده در نمیاد...
آفر هاست دانلود:
فضای میزبانی وب: 30 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
FTP Account: 15 عدد
بقیه امکانات نامحدود
کنترل پنل: سی پنل
ماهیانه 25000 تومان
------------------
همینطور هاست برای وب سایتتون هم میتونید از پلن های داخل سایت استفاده کنید...
Javan Server |
اگه سایت روی هاست اشتراکی باشه و فایل ها روی هاست دانلود , دامنه فایل ها با سایت فرقی نخواهد کرد؟
یعنی میشه اینجوری باشه :
www.site.com سایت
dl.site.com یا site.com/dl فایل ها
بله مشکلی نیست... با یه A record از هاست اشتراکی به سرور دانلود از این پس لینک های دانلودتون به صورت زیر نمایش داده میشه:
dl.website.com و جای dl هر چیز دیگه ای میشه باشه! این کار رو برای مشتریامون انجام دادیم و اگر خواستید لیست برخیشونو واستون پ.خ میکنم تا ببینید...
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
در ضمن تخفیفی برای سایت های مذهبی و خیریه در نظر گرفته شده که بعد از انتخاب پکیجتونو با من تماس بگیرید تا میزان تخفیف درنظر گرفته شده برای اون پکیج رو خدمتتون بگم...
اگه هاست اشتراکی از یه شرکت دیگه باشه چی؟نقل قول:
بله مشکلی نیست... با یه A record از هاست اشتراکی به سرور دانلود از این پس لینک های دانلودتون به صورت زیر نمایش داده میشه:
dl.website.com و جای dl هر چیز دیگه ای میشه باشه! این کار رو برای مشتریامون انجام دادیم و اگر خواستید لیست برخیشونو واستون پ.خ میکنم تا ببینید...