پاسخ : تغییر مشخصات هویتی دامنه ir
برای تغییر اطلاعات ازتون مدارک صاحب قبلی دامنه با امضاشو میخوان
برای ما همین مشکل پیش اومد مجبور به تغییر دامنه شدیم و از خیرش گذشتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
مطمئنید ؟ :-s
من فکر میکردم باید خودم تعهد بدم ! چیزی در باره اینکه شخص دیگه ای باید تعهد بده بهم نگفتن و متن ارسالیشون هم چیزی در این باره نگفته
اینم متنی بوده که گفتن باید به همراه تعهد بفرستی :
اینجانب آقا / خانم / شرکت ............................ به شناسه « ****«
درخواست اصلاح و تکمیل نام، نام خانوادگی، خود را در این شناسه دارم و مسئولیت این تغییرات را
به عهده می گیرم.
مهر / امضاء
تاریخ
با سلام و احترام
غروب دل انگیزتان بخیر!
اگر گفتند این مشخصات را محضری کنید و ارسال کنید، پس همین کار را انجام دهید.
ولی بدانید به احتمال زیاد در آینده دچار مشکل خواهید شد. (برای موارد خاص مثل دریافت نماد و ...)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
برای تغییر اطلاعات ازتون مدارک صاحب قبلی دامنه با امضاشو میخوان
برای ما همین مشکل پیش اومد مجبور به تغییر دامنه شدیم و از خیرش گذشتیم
صاحب قبلی در کار نیست خودم دامنه رو با نام مستعار ثبت کردم و سال 2011 بوده اونموقع سختگیری برای تایید هویت ثبت کننده وجود نداشت
کلیه پرداخت ها هم با کارت خودم بوده
من براشون توضیح دادم که با نام مستعار ثبت کردم و اون جواب رو فرستادن برام
حالا به نظرتون برم محضر تعهد بدم یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
صاحب قبلی در کار نیست خودم دامنه رو با نام مستعار ثبت کردم و سال 2011 بوده اونموقع سختگیری برای تایید هویت ثبت کننده وجود نداشت
کلیه پرداخت ها هم با کارت خودم بوده
من براشون توضیح دادم که با نام مستعار ثبت کردم و اون جواب رو فرستادن برام
حالا به نظرتون برم محضر تعهد بدم یا نه ؟
شما تعهدنامه رو تهیه و ارسال کنید نهایتش نیاز به طی مراحل دیگری میبینن دوباره میرید دنبال اون ولی به احتمال زیاد کارتون با تعهدنامه حل بشه
سلام مگر نمیشه مشخصات رو تغییر داد من یبار الکی وارد کرده بودم بعد رفتم تغییر دادمو تغییر یافت نیازی به تماس و تیکیتی چیزی هم نبود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
سلام مگر نمیشه مشخصات رو تغییر داد من یبار الکی وارد کرده بودم بعد رفتم تغییر دادمو تغییر یافت نیازی به تماس و تیکیتی چیزی هم نبود؟
شما چه زمانی اینکارو انجام دادید؟
احتمالا قبل از سختگیریهای اخیر بوده
الان نمیشه اینکارو کرد
اگر قبلا اطلاعات درست وارد کنید و اکانت تایید بشه بعد برای اینکه نخواید اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس برای عموم قابل نمایش باشه میتونید برخی اطلاعات رو الکی وارد کنید
ولی اگر موقع ثبت نام اطلاعات اصلی اکانت جعلی باشه واقعا به مشکل برمیخورین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
شما چه زمانی اینکارو انجام دادید؟
احتمالا قبل از سختگیریهای اخیر بوده
الان نمیشه اینکارو کرد
اگر قبلا اطلاعات درست وارد کنید و اکانت تایید بشه بعد برای اینکه نخواید اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس برای عموم قابل نمایش باشه میتونید برخی اطلاعات رو الکی وارد کنید
ولی اگر موقع ثبت نام اطلاعات اصلی اکانت جعلی باشه واقعا به مشکل برمیخورین
2014
اهان من موقع ثبت درست وارد کردم بعد تغییر دادم بعد دوباره درستشو وارد کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
اهان من موقع ثبت درست وارد کردم بعد تغییر دادم بعد دوباره درستشو وارد کردم
اون مشکلی نداره چون چیزی که در هوییز دامنه ها نشون میده متفاوت است از اون چیزی که در پنل مدیران ایرنیک نشون میده
وقتی شما ثبت نام میکنید اطلاعات دو جا ثبت میشن، یکی برای هوییز دامنه که برخی از اونها رو میتونید بعدا تغییر بدید، یکی هم برای رویت مدیران ایرنیک در پنل مدیریتیشون که اون نه قابل مشاهده هست (حتی برای خودتون) نه قابل ویرایش (مگر توسط خود مدیریت و طی مراحل نامه نگاری و ارسال مدارک و ...)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
ظاهرا قبلا یه مدت این امکان فعال بوده
به هر حال کار بنده اشتباه بوده فکر میکردم مثل دامین های بین المللی راحت بشه مشخصات رو تغییر داد . الان قصد گرفتن نماد داریم به مشکل خوردیم امیدوارم همکاری کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
ظاهرا قبلا یه مدت این امکان فعال بوده
به هر حال کار بنده اشتباه بوده فکر میکردم مثل دامین های بین المللی راحت بشه مشخصات رو تغییر داد . الان قصد گرفتن نماد داریم به مشکل خوردیم امیدوارم همکاری کنن
شما نگران نباش داداش حل میشه، شرکت وطنی هست و کار شما هرچند اشتباه ولی خلاف نبوده
نهایتش کمی دوندگی و هزینه است ولی مشکلی برای دامین پیش نمیاد خیالت راحت